Moj ulubiony aktor,jest bardzo utalentowany i nieziemsko przystojny
no nareszcie...
...a już myślałam, że na forum nie zawita nowa, pseudo-pussy, zakładająca bezsensowne temat ;))
Jak możecie?! Helena Bonham Carter nam na forum zawitała, obwieszcza wszem i wobec, że ma romans z Deppem (bo niby co znaczy to lovvvvvvvvvvciam?), a wy ją tu już zjeżdżać chcecie... Wstydźcie się! Pfu!
Helenko, wiesz, że jestes najlepszom aktorkom? Wiesz? Daj numer do Tima ;p
Już się zleciały ;p
Zaznaczam, że to ja byłam pierwsza i mi pierwszej się ten numer należy. Oczywiście jak do numeru dorzucisz adres to tez się nie pogniewam ;)
_/\__/\__/\__/\__/\__/\_
Jest puls, praca serca w normie...
____/\____/\____/\______
Puls słabnie, tracimy je!
___/\___________________
Niestety, nic już nie możemy zrobić... Czas zgonu forum to 15:48
LoFcIaSz Go???? nO cO tY nIe PoWiEsZ!! jA TeŻ gO LoFcIaM!! mOgŁaByM MieC
Z nIm 18 DzIeCi!!!! Na CzOlE zRoBiłAm SoBie TatUaZ Z NapIsEm "DŻONY
DEP/DŻAK SPAROŁ - WIELKIE LOVE" !! JeSt ZaJeBiAsZcZo-JeDwAbiSty!!
ps.zamiast pisac takie wątki, idz se lepiej obejrzec jakis film ze
Stevenem Segalem, posłuchaj "cioci dobra rada".
"Na CzOlE zRoBiłAm SoBie TatUaZ Z NapIsEm "DŻONY
DEP/DŻAK SPAROŁ - WIELKIE LOVE" !! JeSt ZaJeBiAsZcZo-JeDwAbiSty!! "
Rozwaliło mnie to ;))) ;pp Nie moge z tego ZaJeBiAsZcZo-JeDwAbiStego tatuażu ;))
z czego sie smiejesz? jest naprawde piękniusio-fajniusio-zajebiaszczo-
jedwabisty xD
ile razy na niego w lustrze spojrze, to mam gacie mokre! haha! xD
http://img15.imageshack.us/img15/1961/corloxdioodzy8.jpg
A to dla wszystkich zalovcianych mam nadzieję że teraz coś będzie widać po za error coś tam. :)))
Bo co a maja być słitaśne jak pusyy pacana kociak z czaszką ? Nie łumiem pisać pokemoniasto. Ru$h0wE od różu , od rusha czy od badziewia?
żeby było o czym podyskutować.
proponuję zmianę tego zdjęcia na takie, żeby serduszka były różowe jak prosiaczek z kubusia puchatka.
jak czupa czups truskawkowy.
jak maliny.
czy co tam jeszcze...
Ale dla jaj i tak można zrobić słitaśne dziełko różowo pokemonowe,he ,he, he. Nie gniewam się oczywiście, raczej leje ze śmiechu. :)))
http://img7.imageshack.us/img7/8617/60305las427zv9.jpg
Czy to juz bardziej do luzowych słit fanek i niech go sobie zabielają?
Nie zapomnij o BrOkAcIQu i hOt PodPiSiQu bY BiGgGgGg pOKeMoNiQ XD
LOL 102794645647568458447778XFGG435765GSTRDY4NEOSTRADA352564767 666 23 13 32
obywatelu
Mam nadzieję, że dobrze napisałam.
Niestety wysło jak wysło bo nie umiem pokemoniastego pisania i nie za baldzo wiem jak sie robi 100% słitaśne oblazki. Sama nie wiem jak mi się to ohydztwo udało zrobić.He.he,he. To i tak za dużo różu jak na jeden raz.:)
Pięknie, pięknie, się postarałaś ;).
Chcesz jakieś wynagrodzenie za straty na zdrowiu wskutek nadmiernej ilości różu??? ;p
A ja zrobiłam coś jeszcze bardziej sweet w najbardziej zaawansowanym graficznie programie-pejncie.
http://img87.imageshack.us/img87/1143/jacksparrowyq6.jpg
Uwaga!Powyższy obrazek może uszkodzić życie lub zdrowie.Nie należy oglądać po godzinie 23, gdy ma się podniesione ciśnienie bądź gorączkę tropikalną.
Poprzednia porcja różu porażała ale były przynajmniej jakieś kolorowe motylki i inne gówna tylko że w różnych kolorach.Moje dzieło dosłownie i w przenośni zabija.
Na tyle poważnie że muszę się czarnym humorem teraz terapeutyzować. Na róż to chyba przez miesiąc nie spojrzę. He,he,he.
Możesz dać z fotosika bo z googlowej piccasy nic nie będzie. ważne jest wygenerowanie kodu obrazka a nie adresu strony. Co prawda ja daje z żaby. Postaram się znaleźć adres. Samia miałam z tym problem bo z picasy tylko czarne napisy były not f....
No to ja wieczorem mam niższe ciśnienie niż rano( bo już wcześniej biorę lekarstwa na obniżenie hp. słupka rtęci) ,ale dziękuje za ostrzeżenie.
nie wiem czy Lady tak na poważnie, ale i tak Ci pomogę ;)
http://load.imageshack.us/
ja korzystam z tego ;>
co wyście się tak do tego różu uczepiły?
kolor jak kolor...
nie przepadam za nim, ale też i nie nienawidzę...
dajcie spokój z tą pussą i tym wszystkim (jakby nie było innych tematów tylko obsmarowywanie dziewczynek, którymi same byłyście... ;>)
nudne to się robi...
nie ma tu żadnego nalotu sweet dziewczynek na razie, a nawet jeśli takie się tu pojawiają, to trzeba też się trochę ogarnąć, bo wkurza mnie już to wyśmiewanie, mieszanie z błotem już od początku etc etc....
no k*** ile można??
(no chyba, że jakiś beznadziejny przypadek, ale tak???
no co Wam ta Helenka np. zrobiła??)
Aha, no i jeszcze jedno: nie żartuję, wypowiedź bez ironii itd. itd...
Ja wkleiłam tylko dwa obrazki zielony był lekko skrytykowany więc zrobiłam różowy wcześniej nie zauważyłam że to był żart. Nie widzę nic złego w tym po za tym że trochę za dużo się go naoglądałam jak robiłam.
Może trochę mnie , poniosło. Sorry Co złego to nie ja.