Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy ktoś orientuję się co się stało z miesięcznikiem kino? szukam lipcowego i sierpniowego numeru po całej Warszawie. Wycofali go czy tylko Ja mam takiego pecha że nie mogłam spotkać? dzięki za informacje.
W sumie to forum Deppa, ale nie miałam gdzie zapytać.

goslawa25

wiem. jest u mnie w domu. sorry...

goslawa25

a w empikach nie ma? bo ostatnio byłam i miałam czytać, ale mój wzrok przyciągnął robert downey jr. z okładki empire ^^ więc nie wiem, czy to numer, którego szukasz. bodaj z penelope cruz na okładce. w blond peruce xdd ale nie jestem pewna.

Gehenn

btw. a od kiedy szukasz? bo może po prostu już nie ma ^^

Gehenn

bardzo możliwe. tak, z penelope :)

goslawa25

W lipcowym chyba Filmie było napisane, ze chyba Kino zaczyna bankrutowac,
ze nie mają pieniedzy i prosili o jakis skromny chociaz datek.. Moze
przestali juz wydawac tą gazete?

Mada_gringo

taa, podobno mają przestać ale ten numer jeszcze jest/był.

gosia2326

mają przestać wydawać Kino? wiecie coś więcej na ten temat? cholera, tego się nie spodziewałam.... co prawda wolę FILM, ale Kino to naprawdę świetny magazyn. szkoda by było....

cathi

jest gdzieś artykuł na Fw. też wolę FILM ;)

gosia2326

poszukaj :)

goslawa25

Tak to ten z Penelope, widziałam reklamę.Chodzi o to że ja przez ostatnie dwa miesiące szukam w każdym kiosku jaki spotykam na drodze. Centralnie nie było i nie ma. Inne gazety filmowe były, zawsze kupowałam wszystko razem.
Poza tym też coś pamiętam że prosili o wsparcie. Możliwe że zbankrutowali? Zajrzę do tego Empiku, dzięki.

goslawa25

Strasznie lubię tą gazetę. Jedyna taka na prawdę rzetelna. Nie mówię że Film czy Movie są złe, ale to jednak nie ten poziom.