On jest boski, on jest bardziej boski niż Bloom, a razem dają mieszankę wybuchową!!!!
Deepek-ostry facecik + Bloomek-sama słodycz= Pikantne Połączenie
FFUJJJJJ
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ON JEST OKKKKKKRRRRRROOOOOPPPPPPPNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiepska prowokacja.
A pomijając to - irytuje mnie, że większość małolat sika w majty, ciągle zachwycając się Johnnym Deppem, a znają i widziały go tylko w Piratach z Karaibów, a po bardziej ambitne filmy z jego udziałem nie sięgają.
O to twój boski facet bez stylizacji
http://www.accesshollywood.com/content/images/62/originals/62341_video-201125-ac cess-archives-johnny-depp.jpg
Boski Depp bez stylizacji
http://www.accesshollywood.com/content/images/62/originals/62341_video-201125-ac cess-archives-johnny-depp.jpg
Proszę , przecież na tym zdjęciu jest tak przeciętny że aż boli .
Depp jest moim ulubionym aktorem , ale denerwują mnie jego psychopatyczne fanki które wrzeszczą że jest boski.
Dla mnie najważniejsze jest to ze jest wiarygodny w tym co robi .
A to zdjęcie to prezent dla tych którzy a raczej które kochają go bo jest taki urodziwy. No wiec nie jest a mimo wszystko ma to coś .
Przed pokemonami nie uciekniesz. Mnie Depp urzekł swoją rolą w " Piratach", a ładna twarz to nie wszystko... i martwi mnie to, że Johnny ma coraz mniej fanów, a coraz więcej fanatyków, którzy go kochają tylko za to jak wygląda. Na szczęście - jak widzę - są jeszcze ludzie, którzy go cenią za jego talent aktorski ; )
a mnie się na tym zdjęciu bardziej podoba niż taki wymuskany jak na tych wszystkich zdjęciach z czasopism ;) choć najlepiej i tak wygląda w "Piratach", ale to zasługa stylistów :)
generalnie średnio mi się podoba, ale jest świetnym aktorem! i za to go cenię :)
a ja sie przyznam, że bardziej lubię Blooma (OOO szok!:O), nie dlatego że jest przystojniejszy tylko dlatego ze ogladałam z nim wiecej filmów i uważam ze jest świetnym aktorem. A depp to depp, podniecajcie sie nim;]
bussiaczki dla was:*********