Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

On jest boski!!

użytkownik usunięty

On jest boski, on jest bardziej boski niż Bloom, a razem dają mieszankę wybuchową!!!!
Deepek-ostry facecik + Bloomek-sama słodycz= Pikantne Połączenie

użytkownik usunięty

FFUJJJJJ
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ON JEST OKKKKKKRRRRRROOOOOPPPPPPPNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak

użytkownik usunięty

Kiepska prowokacja.
A pomijając to - irytuje mnie, że większość małolat sika w majty, ciągle zachwycając się Johnnym Deppem, a znają i widziały go tylko w Piratach z Karaibów, a po bardziej ambitne filmy z jego udziałem nie sięgają.

jej. padłam kiedy to przeczytałam. "Depp - ostry facecik" ?? WTF ??
podsumowując żałosne. -.-

użytkownik usunięty
loony

janek treep...............................................

O to twój boski facet bez stylizacji
http://www.accesshollywood.com/content/images/62/originals/62341_video-201125-ac cess-archives-johnny-depp.jpg

Boski Depp bez stylizacji
http://www.accesshollywood.com/content/images/62/originals/62341_video-201125-ac cess-archives-johnny-depp.jpg

Bajerka

jakby miał długie włosy to dalej ten sam depp ; D

Proszę , przecież na tym zdjęciu jest tak przeciętny że aż boli .

Depp jest moim ulubionym aktorem , ale denerwują mnie jego psychopatyczne fanki które wrzeszczą że jest boski.
Dla mnie najważniejsze jest to ze jest wiarygodny w tym co robi .
A to zdjęcie to prezent dla tych którzy a raczej które kochają go bo jest taki urodziwy. No wiec nie jest a mimo wszystko ma to coś .

Bajerka

Przed pokemonami nie uciekniesz. Mnie Depp urzekł swoją rolą w " Piratach", a ładna twarz to nie wszystko... i martwi mnie to, że Johnny ma coraz mniej fanów, a coraz więcej fanatyków, którzy go kochają tylko za to jak wygląda. Na szczęście - jak widzę - są jeszcze ludzie, którzy go cenią za jego talent aktorski ; )

Bajerka

a mnie się na tym zdjęciu bardziej podoba niż taki wymuskany jak na tych wszystkich zdjęciach z czasopism ;) choć najlepiej i tak wygląda w "Piratach", ale to zasługa stylistów :)
generalnie średnio mi się podoba, ale jest świetnym aktorem! i za to go cenię :)

Najlepiej to wygląda w Beksie , ale wtedy był młody.

a ja sie przyznam, że bardziej lubię Blooma (OOO szok!:O), nie dlatego że jest przystojniejszy tylko dlatego ze ogladałam z nim wiecej filmów i uważam ze jest świetnym aktorem. A depp to depp, podniecajcie sie nim;]

bussiaczki dla was:*********

A w zasadzie dlaczego różowym nastolatką tak spodobał się śmierdzący pirat z ubytkami w zębach, alkoholik i dziwkarz ? :)))

Madame

Bo każdą kobietę ,niezależnie od wieku i pochodzenia pociągają niegrzeczni chłopcy (chociaż często się tego wypierają) ;)

PsychicznaSuka

Tylko ,żeby nie było - nie jestem psychofanką "słodziutkiego Johnnego" tylko osobą ,która szanuje go i podziwia bo jest jednym z najlepszych aktorów ,których znam.

PsychicznaSuka

Kobietę to ja rozumiem ale nie smarkulę :) Temu mnie tak dziwi czemu nastki akurat po piratach mają kisiel w majtkach jak widza zdjęcie Deppa:)