To niestety stało się....
A myśleliśmy, że ten dzień nie nadejdzie:(...
A jednak
Pamiętacie temat ,,muszę wam coś wyznać"?? Pisałam w nim o naszej miłość i romansie a wy mnie wyśmialiscie i napisaliście, ze jestem jakąś nienormalna szajbnięą (bez urazy Szajba) nastolatką i Johnny tak się przejął, ze popełnił samobójstwo...podciął sobie żyły Nożyczkami (o ironio!)...co wyście zorbili!! Ni emoge więcje pisac bo zaczynam płakać!!
PS Johnny, którego teraz oglądacie an ekranach kin i w gazetach to ejgo bart bliźniak:(
Mam się śmiać czy płakać bo niewiem??żal mi takich ludzi jak ty.Zaśmiecasz tylko forum niepotrzebnymi bzdurami ;/ A ten post..no coments..
NIE JA MÓWIĘ SERIO!! Niestety myślę, że powinniśmy oddać mu nalezyty szacunek i powstrzymać się od beznadziejnych komentarzy na mój temat...w koncu byłam miłością jego życia;( [a on moją]
;/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////
O_O nie!!! to nie prawda!!!nie moge w to uwieżyć!!!
a może....skoro ma brata bliźniaka to ten bliźniak się zabił a nie Johnny?? xD...(jak ja kocham pisać takie bzdórki ;D fajnie Domarka, że znowu załozyłaś taki wątek, troche humoru nie zaszkodzi ;)
NIe nie bo jego brat bliźniak jest blondynem!! I on się teraz przefarbował;( Ale to jest straszne:(...on nie żyje:(
Smieszy to,że ktoś może wymyslić taka bzdure..:)Każdy wie,że to nieprawda a domarka tylko próbuje zwrocić na siebie uwagę:)Nawet przepraszała na swoim blogu za to co wypisuje na forach filmwebu.
A wy napewno też w duchu sie z tego śmiejecie:)
"Smieszy to,że ktoś może wymyslić taka bzdure..:)"
Każdy sobie może powymyślać bzdury. Tylko sztuką jest napisać ją tak żeby była śmieszna, a nie żałosna tak jak tutaj. Opadają mi ręce gdy czytam takie tematy. ŻAŁOSNE, ŻAŁOSNE, ŻAŁOSNE.
Oby oby:))) Chociaż krążyły plotki,że po 50-tce ma zniknąć z showbiznesu bo jak powiedział"nie chce straszyć swoim wyglądem".Mam nadzieję,że to tylko pogłoski.Dla mnie nawet po 70 bedzie najlepszy i co tam,że będzie miał zmarszczki i siwe włosy :)Liczy się talent a ie tylko uroda,którą niewątpliwie posiada :)
Asia: on nioe będzie straszyć wyglądem bo i tak nadal wygląda na przynajmniej 10 lat młodziej niż maa hihi
No fakt masz rację :))Jak dla mnie wyglada na 33-35 a ma troszkę wiecej :))Nieźle sie trzyma i oby tak dalej xD
hmm...jak nie trudno zauważyć są tu przeważnie dość szorstcy ludzie
proponuje domarka zakładać takie ciekawe tematy w innych miejscach dla innych ludzi, bo dla tych co mówią że jesteś chora psyhicznie to lepiej odpuścić...znam miejsce gdzie można rozmawiać o Johnnym i napisać że chciało by sie go obmacać(nie ja to pisałam tylko pewna dziewczyna xD)
i nikt cię za to nie będzie chciał pobić, pełny luz, ale nie powiem gdzie to jest bo wściekła szarańcza tam się wbije i wszystko zniszczy...jak tutaj ;( to niestety smutna prawda
Jeżeli to miał być żart Prima Aprilisowy to się nie udał:/
Bo to nie było ani trochę zabawne.
Domarko czy ty chcesz go już tak szybko pogrzebać? No coś ty zgłupiała? Niech sobie facet żyje...A wy tu od razu do pogrzebu wyskakujecie.
A pomyślałaś co by było gdyby sam zainteresowany natknął się kiedyś na jakikolowieg post czy wiadomość gdzie ktoś by go już żegnał i mu Reqwiem zamawiał na pogrzeb?? Bo ja myśle, że on to by się bardzo zdziwił że już go grzebiesz...
aagdziaa powiedz jakie to miejsce a domarka niech dalej pisze i nieprzejmuje sie takimi co ją wyzywają
TU NIE OT O CHODZI!! O MATKO!! JAKTOŚ NIE PAMIĘTA FORUM ,,MUSZE WAM COŚ WYZNAĆ" TO NEICH SIE NEI DOZYWA;/...POPSULISCIE MI CAŁA ZABAWĘ;/
Popsuliśmy ci zabawę...jeśli naprawdę cenisz Deppa to nie powinaś pisac takich tekstów. Rozumiem,że można czasem napisać coś głupiego,wymyślić ale bez przesady.Jak chcesz zwrócić na siebie uwagę to napisz jakiś mądry post bo nie wątpie,że potrafisz:)Wydajesz się być całkiem spoko(byłam na twoim blogu;)Jak bedziesz chciała zagadag na gg:9839298Pozdrawiam Cię Domarka:)
domarka ja tam nic do glupich postow nie mam, ale jak dla mnie to troche przesadzilas. po prostu troche to "niesmaczne" z tym samobojstwem:/
xP moon nie powiem =D a jak domarka będzie chciala wiedzieć to do mnie napisze na e-mail aagdziaa@wp.pl
to jej powiem pod warunkiem że wam nie powie ;p
O_O'' czegoz to ludzie nie wymysla zeby zablysnac... Juz nie wiem czy smiac sie czy plakac... <ROTFL>
Boże, co to ma być? Takiej głupoty dawno nie widziałam<lol2> Tak, serio się nabiorę :) Gratuluję wyobraźni, ale zaręczam Ci, że niejedna napalona na Johnnego nastolatka ma takie same fantazje i urojenia co Ty :) Widzisz, chociaż w sumie rozumiem Cię, ja sypiam z Hugh Grantem :)
a dla mnie to jest smieszne!:D
ludzie wogóle się nie znacie. rozumiem, że można sie wkurzac jak ktoś p
Johnny marzy o tym, żeby przeczytać,że jakaś dziewuszka na forum pisze o jego śmierci <w końcu kto by nie chciał czegoś takiego ujrzeć nie?>. Każdy widzi, że to nie jest na serio- głupi by się skapnął, ale niestety nie jest to śmieszne. Jedyne co mogę teraz powiedzieć- współczuje Ci tak prymitywnego poczucia humoru ;/ Strasznie stereotypowe zachowanie.
nie , nie marzy. ale to Ty widocznie masz coś nie tak z poczuciem humoru;/
moje nie jest prymitywne, jest bardzo tolerancyjne! Śmieję sie i z inteligentnych i całkiem głupich żartów. jesli nie podoba Ci się ten temat, to zgłoś go do zablokowania, a nie będziesz się kłucił ,że twoje poczucie humoru jest dobre, a innych złe. Jak mi sie temat nie podoba, to albo nie wchodzę, a jeśli wchodze to napewno nie nrzucam ludziom moich jakichś zasad moralnych, czy coś takiego, jak właśnie wyczucie sytuacji i ble ble. zresztą, jak sie ma akurat dobry humor to śmieszy wele rzeczy, wiesz?
nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym stereotypowym zachowaniem?
ale i tak pozdrawiam:)_
Yeah! Wyżyłeś się?
A teraz pozwól- po pierwsze, jakbyś nie odróżniał znaczków przy nicku- jestem kobietą.
"Śmieję sie i z inteligentnych i całkiem głupich żartów", no cóż, to nie świadczy najlepiej. W każdym razie do jakich zaliczyłbyś ten żart? Bom jest ciekawa.
Nie narzucam nikomu moich zasad moralnych, jeśli wiesz co to- to chyba źle mnie odczytałeś :} No chyba, że nie wiesz, a tak tylko szpanujesz ;)
Rozumiem, iż gdy masz dobry humor, wchodzisz na filmweba i śmiejesz się z żartów na temat śmierci Deppa- każdy ma inaczej. Ja w ww sytuacji wchodzę na filmweba i śmieje się z ludzi którzy zostawiają takie tematy :] Nie bez przyczyny, każdy z nas jest inny.
Pozdrawiam
"Śmieję sie i z inteligentnych i całkiem głupich żartów", no cóż, to nie świadczy najlepiej. W każdym razie do jakich zaliczyłbyś ten żart? Bom jest ciekawa. "
czemu nie świadczy najlepiej? znów narzucasz mi to , co ty uważasz za madre i głupie, złe i dobre? jak ktoś ci powie, że nie lubi Johnny;ego, to chyba od razu obrywa:) oczywiscie, że nie do inteligentnych.
"Yeah! Wyżyłeś się? "
po prostu odpowiedziałam i nie rozumiem co to za dziwne pytanie. ty wciaz sie na tym temacie wpisujesz, zamiast go porzucic i co, wyżywasz się w ten sposób?
no i nie odpowiedziałas na moje pytanie, ale to juz szczegół....
Owszem, ja patrzę na płeć i dosknale potrafię odróżnić kółeczko z krzyżykiem, od kółeczka ze strzałką (jakie Ty u siebie prezentujesz).
Nikt ode mnie nie obrywa gdy powie, że nie lubi Johnnego, wręcz przeciwnie, lubie dyskusje, dlatego też wypowiadam się w wielu 'kontrowersyjnych' tematach. Widzę, że to bardzo trudne do pojęcia, że nie każdy jest na forum tylko po to żeby pisać "o rany ja też go lubie!" lub "jakie fajoskie fotki!"...
Nic Ci nie narzucam, to tylko moje osobiste zdanie. Widzę że jesteś lekko przewrażliwioną osobą i chyba nie widziałaś nigdy gdy ktoś coś komuś narzuca :]
Świetnie, nie jest to inteligentny żart ale głupi też nie. Głupie są żarty pokroju 'Strasznego filmu'. Tego tematu nie zaliczyłabym w ogóle do kategorii żartu, ale raczej marnej prowokacji.
Nie odpowiedziałam na pytanie, bo nie wziełam go na poważnie..
No ale w takim razie przepraszam, już tłumaczę. Posłużę się do tego jedną z definicji ze słownika języka polskiego: stereotypowy: ?pozbawiony oryginalności?
Myślę, że to wystarczy.
Koniec.
Pomyliło ci się coś!!! Ty jakaś głupia jesteś!!! To brat bliźniak Johnnego popełnił samobójstwo!!! A poza tym to nie było samobójstwo... Ja je tylko upozorowałam... To ja zabiłam brata bliźniaka Deppa!!! Cieszycie się??? A z Deppem niedawno gadałam... Czuje się dobrze i pozrawia fanki...
nareszcie ktoś normalny coś napisał xD (bez urazy)
mam pytanko czy zna ktoś czarny humor?? i nie chodzi mi tu o kawały o murzynach ;P
Zna? Chyba lubi...
Ja uwielbiam czarny humor- jest najlepszy w swym rodzaju. A co to ma do tego tematu?
Nie, nie... mylicie sie. Jak mozecie rozpowszechniac take ploty?? Teraz Deppa udaje nie jego brat blizniak, tylko sostra- blizniaczka:)