Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

JUŻ NIE MUSICIE ZAKLADAĆ ODDZIELNYCH TEMATÓW!

tym którzy uważają Johna za boga, grejtmena, super aktora, etc., radzę poszukać wątku o tej tematyce w pierwszych siedmiu, tudzież -wybacz, The Woman- polecam dwa najnowsze: http://www.filmweb.pl/topic/1057447/On+jest+%C5%9Bwietny%21%21%21%21%21%21%21.ht ml ; http://www.filmweb.pl/topic/1057321/brak+s%C5%82%C3%B3w+%29.html
poszukiwaczy autografu zapraszam serdecznie tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/846894/Autograf+Johnny%27ego+Depp%27a+%21%21.html
ci, którzy zdecydowanie nie zgadzają się z doborem zdjęcia na profilu pana Deppa są mile widziani(lub nie)tu: http://www.filmweb.pl/topic/1040933/Go%C5%9Bciu+%C5%9Bwietny%2C+ale+zmie%C5%84ci e+to+zdj%C4%99cie%21.html
wielbiciele gier i zabaw są proszeni do tego tematu: http://www.filmweb.pl/topic/832281/OK+GRAMY+NA+PEWNO+WSZYSCY+ZNACIE+ZASADY+%21%2 1.html
Zbulwersowani jego wysokim miejscem w TOP100 mogą wylać swe żale tu: http://www.filmweb.pl/topic/1000736/Buhahahha%2C+jest+kilkudziesieciu+lepszych+o d+niego+aktorow+ktorzy+sa+niby+nizej+w+rankingu.html
Z ćwokam Johnnego możecie porozmawiać tu: http://www.filmweb.pl/topic/881555/Nowa+gra+ale+na+pewno+wszyscy+znacie+zasady-- ----%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E%3E.html
Instrukcja obsugi TOP100 dla najnowszych napisana przez T.K. jest tu: http://www.filmweb.pl/topic/1033758/TOP100.html

DROGI CZYTELNIKU! Jeśli nie wiesz, czy temat, który chcesz zalożyć już jest na forum (a nie chce ci się go szukać, bo niby dlaczego) - zapytaj w tym wątku. Jeśli jest - dostaniesz do niego link. Lub zostaniesz zaatakowany. Ale to w sumie lepsze, niż szarpanie ludziom nerw zakladając nowe, niepotrzebne tematy, jak ja w tej chwili.

Gehenn

niezła próba Gehenn, ale i tak jak super fanusie Deppusia, będą chciały założyć nowy temat o tym jaki Johnny jest słodki, cudowny, przystojny, piękny,...itp...

...TO I TAK GO ZAŁOŻĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S: mam dość!

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

Świetna robota Gehenn (choć nie jestem pewna czy nie syzyfowa ;P)

Wybaczam i mogę nawet dać Ci licencję na "tudzież" jak trawa, tran i transwestyta

mnie czasem załamuje sposób myślenia niektórych osób...
zastanawiam się czy też taka nie byłam jako błoga dziesięciolatka, żyjąca w krainie ułudy....
chciałabym być zawsze dzieckiem i zamieszkać w Nibylandii..albo po śmierci zostać Dzwoneczkiem z Piotrusia ;))

Ja jak miałam dziesięć lat to chciałam zostać Xeną...

...ewentualnie Herkulesem.

ulterior_dreamer

A ja Małą Syrenką :D I żeby nie było, teraz pragnę być Pocahontas! No i ewentualnie jako szanująca się fanka Deppa - Vanessą, hehehe

o, ja właśnie obejrzałam "Piotruś Pan II: Powrót do Nibylandii" i z bólem serca stwierdzam, że dubbing z I części był nieopisanie lepszy ;(
Gehenn, niech Ci Bóg w dzieciach, pieniądzach i zdrowiu wynagrodzi za ten temat!

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Piotruś Pan to bezapelacyjnie moja ulubiona bajka....
ale nie lubię kontynuacji bajek...

ja kocham tamte stare dobre produkcje Disneya... bajki z klasą, perfekcyjnie dopracowane pod kazdym względem, genialne po prostu...

a Dzwoneczek to moja ulubiona postać ;))))))

ja lubię krokodyla z budzikiem ;D

eM_Barrie

niech jej Bóg wynagrodzi w Deppie, to będzie miała i kasę i pieniądze, a co do zdrowia to nie wiem.

ulterior_dreamer

niech jej Bóg wynagrodzi w Deppie, to będzie miała i dzieci* i pieniądze, a co do zdrowia to nie wiem.

mój błąd ;p

ulterior_dreamer

o tak...

..."Król lew" pierwsza część była świetna, ale co do drugiej to mam inne zdanie...

ulterior_dreamer

racja i tak beda zakladane takie tematy. bo jak ktos ma chec zalozenia takiego tematu to nie zawsze czyta inne. po prostu..zaklada ;]

millcia

to się nie nazywa "chęć"- to jest "głupota"

ulterior_dreamer

ahaha, kasę i pieniądze xDD ahaha xDD
przepraszam, nie powinnam się śmiać, ale kocham przejęzyczenia xDD

eM_Barrie

<rubaszny śmiech>...

...czy mogę mieć prawa autorskie do "rubaszny", tak jak The Woman to "tudzież", które niegdyś mi się bardzo podobało? ;p

ulterior_dreamer

urocze.. a ja chcę mieć prawa autorskie do "urocze"

<haha>

użytkownik usunięty
millcia

urocze???? ale zaszalałaś ;PPPPPPPPPPPP

o "urocze" to byś musiała się kłócić z pussy...

...ciekawe czy ten sam poziom?

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

nie, nie !! pussy to raczej "słit"
chociaz mogą urządzić burdę w kiślu zawsze ;PP

o zgrozo, ja wtenczas zastrzegam prawa do "o zgrozo" i "wtenczas" ;p
ejże hola, a pussy to nie będzie przypadkiem "sŁiT" albo "$ł!t" ?

To ja chcę zdecydowanie.
To ostatnio moje ulubione slowo.
A co do produkcji Disneya, to moją ulubioną byla, jest i chyba zawsze będzie Piękna i Bestia. Po prostu kocham tą bajkę. A z Bestią zawsze chcialam być ;)

użytkownik usunięty
Gehenn

"Piekna i Bestia" o mój nr. 2 ;))))))
jedna z najpiękniejszych bajek!!!
nie wiem jak polska wersja,.... ale angielska ma genialną ścieżkę dzwiękową!!
cudowna historia...

Ojej.
Muzyka do tej bajki jest mistrzowska.
I zawsze placzę, jak ją oglądam.
Najlepsza :)

A ja wprowadzam zakaz rozpowszechniania kroków mojego dzikiego tańca radości. Wygląda on tak:

<dziki taniec radości>

Wszelkie próby kopiowania zaowocują konfliktem ze mną i będą miały finał w sądzie.

Nie no co chcesz... "urocze" to spoko ziąą lans słowo. Można się z takim wozić po Pradze i drechy od razu uciekną.

Astartte

kól trendy i dżezi ;p

eM_Barrie

czepiacie się. słowo jak słowo, normalne słowo ;p zresztą to nie było na poważnie ale luz.

eM_Barrie

No to ja sobie zastrzegam prawa do słowa "zastrzegam"- co mi tam! Zaszaleje ;p

Co do bajek- "Piękna i Bestia" to mój numer jeden, na równi z "Księżniczką na ziarnku grochu" i "Rybaku i złotej rybce".
Nigdy się nie umiałam zdecydować ;).

Lady_From_Burton_World

Gehenn- kolejny pomnik z czekolady dla Ciebie za ten temat ;)

Lady_From_Burton_World

Dopisuję się to już drugi :))))

<do kogo ma być podobny tym razem.>

Lady_From_Burton_World

moją ulubioną bajką był Król Lew ;P .........

użytkownik usunięty
millcia

Szenzi rządzi..........................

Dżezi jest ekstra.

Lady - no, bo się zarumienię ;)

Gehenn

Ulubiona bajka - "Król Lew"
Skaza mnie kręci.

Astartte

a mnie timon.

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

a mnie kapitan Hak!!!!!!!!!!!

O Hak to normalnie idol ;p

Ale powiem wam, że Królowa z Królewny Śnieżki tez fajna była. Ja tam wole ją niż tą nieporadną Śnieżkę, co tylko się nażreć za cudze umiała ;p

ulterior_dreamer

a mnie krokodyl z budzikiem.

użytkownik usunięty
eM_Barrie

... i ten motyw muzyczny, towarzyszacy krokodylowi mnie rozwala !!! ;))))

co do krokodyla z zegarkiem w brzuchu, to właśnie na Disney Channel jest druga część Piotrusia Pana. Przez chwilę byłam skłonna ją obejrzeć, ale kiedy usłyszałam mój ukochany głos kapitana Haka...to nie był jego głos!!

Okropny!! Straszny!! ...!!

Już nie wspomnę o tym, że zamiast krokodyla była jakaś ośmiornica czy coś...

ulterior_dreamer

Mam dość ośmiornic :)))))))))) To ja wybieram Godzillę.

Gehenn

Rewelacja jak dla mnie :))))

MorganaBlackcat

Piotrusia Pana to znam na pamięć :D:D
Ostatnio chciałam oglądnąć żeby policzyć ile razy mówią w bajce "Smith" :D:D

użytkownik usunięty
Yoko_ono

mnie się podobają Indianie i "HAU"!!! ;)))

dużo razy mówią "Smith" ;D
a w II części mówią na niego jakoś inaczej:/

użytkownik usunięty
eM_Barrie

już przestańcie z tą drugą częscią....... NIE MA drugiej czesci

"mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusie oszukasz, ale ŻYCIA nie oszukasz"...

...tekst bodajże z filmu "Chłopaki nie płaczą" ;p

ulterior_dreamer

Lubię tekst Haka "A dokąd Ty teraz chciałeś iść durniu?" :D
Kiedyś powiedziałam tak do taty, ale skojarzył o co chodzi i mi odpowiedział tekstem Smitha :D

Gehenn

Oczywiście Gehenn że to 100% Świetny pomysł jeden taki temat. Ok.:)))))

MorganaBlackcat

A ja zastrzegam "Ratatuj",bo to moja ulubiona bajka :]

edekL

łeee na forum dalej świetna zabawa i tak trzymać!! dobry humor gwarantowany!! ^^
Ratatuj fajna bajka, ale dzikusowi rozebranego do rosołu nic nie doróna :P:P tarzan :P:P

BK_201

Będąc w temacie Deppa, to najlepsza bajka to gnijąca panna młoda ;P