Nie chcę robić zamieszania, ani się mieszać, ani wtrącać, ani wymądrzać, ale chciałabym tylko zwrócić uwagę na to, że zdjęcie Johnny'ego, które jest ustawione jako główne, jest nieaktualne i totalnie brzydkie. Gdybym tylko wiedziała, jak, zmieniłabym to, ale chyba nie mam dostępu do takich detali.
Pozdrawiam.
Muszę Cię jednak zmartwić ,Ci inni to zwracali uwagę nie koniecznie na to zdjęcie ale na każde które tu było. ,Bez względu na to czy było ładne czy też nie . :)
Heh. Dlaczego totalnie brzydkie? Mi tam się podoba. A poza tym, to co to za różnica jakie zdjęcie tam będzie?
Według mnie może być; nie najlepsze, ale wcale nie takie tragiczne. A przede wszystkim to jedno z nowszych zdjęć.
No właśnie tobie się nie podoba to a komuś tam inne i tak w kółko . wiec zmiana zdjęcia raczej nic nie zmieni tylko pojawiło by się więcej tego typu tematów.
"ale chyba nie mam dostępu do takich detali. "
I całe szczęście, bo wtedy zdjęcia Johnnego migałyby nam przed oczyma jak w teledysku. Założę się o każde pieniądze, że byłoby setki zmian na dzień, czego dowodem są chociażby częste apele o danie nowej fotki.
Ale...ludzie. To jest TYLKO zdjęcie, my dear. Czy to ważne jakie? Czy wy nie wiecie jak Depp wygląda? Pisze WY, bo to się tyczy nie tylko założycielki tematu, ale wszystkich, którym to czy tamto w zdjęciu nie pasuje. Jak dla mnie ta fota jest zwykła. Nie totalnie brzydka, nie powalająco piękna, tylko zwykła. Bez upiększeń. I może taka właśnie powinna być profilowa fotka? Dajcie spokój, Johnny jest przystojny i bez najpiękniejszego zdjęcia na Fw...
To forum jest beznadziejne i co najgorsze- ze starej ekipy została tylko Morgana- jedyna osoba, z która tu można jeszcze pogadać :((. Gdzie się podziewa reszta??? Ja tu sama porządku nie zrobię :/
zgadzam się z tym, że poziom tego forum spada. nie wypowiadam się zaś na temat użytkowników z którymi da się gadać, bo nie jestem tu na tyle długo, żeby wszystkich dobrze znać. może masz rację, może nie. czas pokaże.n dołuje mnie jednak fakt, że ludzie pojawiający się tu są coraz głupsi i coraz bardziej zepsuci (to chyba włąściwe określenie na ''słittaśne.. krejzi bejbii.''). upokarzające to jest i przykre.
The Woman, ja się trzymam, ale to forum upada... no nic, to już nie moja rzecz...trzeba ograniczyć wchodzenie tu i tyle... a nowe fanki niech sobie o tyłkach i kościach policzkowych gadają ;/.
No co Ty, Lady, dasz się im stąd wykurzyc?
ps. Na temat powiem tyle, że jak już zmienic zdjęcie to na to samo ale czarno-białe. Choc to zdj. tez jest ładne. Najlepiej to jakby nie było zadnego i wszyscy byliby szczesliwi. ;p
W doopie już mam to forum i Ty też powinnaś. Obie powinnyście
sajonara, że tak po staropolsku powiem ;>
Ja mam forum w tej części ciała już od dawna ;p, ale z przyzwyczajenia tu czasami zajrzę. Tyle, ze to już sensu nie ma...
Madziu, ja się im wcale nie daje wykurzyć, ja je tylko olewam, bo lizusostwa, nudnych tematów, zachwytów nad Panem D. i rozterek w stylu "Która rola Johnnego jest naj?" mam powyżej dziurek w nosie. Niech się nauczą korzystać w wyszukiwarki tematów i przestaną przynudzać to może będzie tu jak dawniej (choć wątpię...).
Po przeczytaniu Waszych postów muszę przyznać, że mój problem do poważnych nie należał. Myślę, że temat można zamknąć. Chętnie wzięłabym udział w jakiejś dyskusji na ambitniejszy temat ;). Szkoda tylko, że wyszłam na pustą fankę, dla której liczy się tylko wygląd. To moje pierwsze kroki w FilmWebie, więc liczę na Waszą wyrozumiałość.
Brylanta, udawanie myślicielki ci doprawdy nie wychodzi.
Toż to już koniec roku! Idź wyciągać średnią. Musi być 6.0, skarbie, inaczej...
http://meanspirited.net/people/goofy_time.jpg
Gehenn, przecież Brylantyna wszystko na "ładne oczy" załatwia i ma już spokój...
...komu w dzisiejszych czasach chciałoby się zakuwać???