dzisiaj przyszedł do mnie list z Ameryki ze zdjęciem podpisanym przez Johnnego! myślałam, ze będę czekać miesiącami a nie dwa tygodnie!
To i ja napisze! Może czytają to sie napisze im adres naszego forum :D
Gratulacje!
p.s. Jakiego foramatu jest zdjęcie?
format : 13cm x 18cm
w kopercie było tylko zdjęcie z autografem
jacobst@unitedtalent.com na ten adres wyślijcie prośbę...ale pamiętajcie że żaden z meili nie dochodzi do Johnnego...
A co ty napisalas w tym mailu? Tak dokladnie? :D Badz tak dobra i doedukuj mnie, bo ja np nie wiem co by napisac w takim mailu xD Tak po prostu : Good morning! I'd like to get an autograph! Send it here: ... ( i tu adres) :D xD
A co ty napisalas w tym mailu? Tak dokladnie? :D Badz tak dobra i doedukuj mnie, bo ja np nie wiem co by napisac w takim mailu xD Tak po prostu : Good morning! I'd like to get an autograph! Send it here: ... ( i tu adres) :D xD
Podpisuje sie pod tym i o to samo pytam. (Oni i tak chyba tego nie czytają więc po co się rozpisywać). Pytałam kilka razy na innym forum co napisać, ale nikt nie odpisuje.
To ja może nie bede kontynuowała tych idiotycznych postów i mam normalne pytania xDD
1. jak wyglada zdjecie? niebieskie tło, niebieska koszula itp.?
2. kto płacił za przesyłke? Twoja rola zakończyła sie na wysłaniu maila i to wszystko?
wątpie, że to jest autentyczny podpis. oczywiście wzór jest prawdziwy, ale reszta to robota autopena. mam taki sam autograf, podpis jest idealnie, w 100% taki sam. ale i tak sie ciesze z niego ;D
A mnie nadal interesuje odpowiedź na to pytanie:
"2. kto płacił za przesyłke? Twoja rola zakończyła sie na wysłaniu maila i to wszystko?"
:)
Cześć. Zbieram autografy. To jest PP, czyli autograf wydrukowany ze zdjęciem :) Prawie niemożliwe jest to, żeby dostać oryginała od Johnny'ego :(
heh, mnie przyszedł autograf od Johnny'ego po 21 dniach,więc tez szybciutko i w sumie porównując go z tym co wkleił ktoś nade mną to sie jednak nieco różni. wystarczy,że przeanalizowałam umiejscowienie literek na kraciastej koszuli. u mnie są w innym miejscu niż na zdjęciu tym co jest wyżej:)więc nie jest jednak w 100% taki sam jak kogoś tam, choc na pozór może sie tak wydawać...poza tym u mnie są wyżłobienia w papierze po długopisie i w kilku miejscach nierównomiernie rozprowadzony "żel" po żelpenie. (all fakty wskazują na to,że nie jest wydrukowany jednakowo). pozostaje tylko nadzieja,że to nie ręka Tracey Jacobs wykonała ten autograf,tylko Johnny.
dziękuję za uwagę.
http://picasaweb.google.pl/bedi006/RNiste/photo#5114158498365414738
nie chce Cie dołować xdD ale ja też mam wgłębienia po "długopisie". ostatni oglądałam program o takich maszynach do podrabiania podpisów-działają wlasnie w ten sposób, zby wyglądały na prawdziwe. mój napis jest umiejscowiony o 3mm na lewo<lol>, ale proporcje wszystkich liń itp. w napisie są identyczne co do mm. brawdopodobnie po prostu kartka sie troche przesunęła.
tyle faktów, a teraz nadal żyjmy nadzieją i cieszmy sie tym, co mamy na ścianach ;P w końcu wzór oryginalny.
sorry, już odpisuję...tak, na ten adres...ale pamiętać że żaden mail nie dochodzi do Johnnego! a co do autentyczność to mimo że jest wątpliwa to widać że to jest napisane a nie wydrukowane od razu ze zdjęciem...
czy wy sobie zdajecie że szarczki wśród aktorów mają zastępy ludzi, którzy odierają listy, odpisują na losty i podpisują zdęcia (nawet to nie koniecznie, zazwyczaj to ksero jednaego) a co dopeiro taki ktoś jad Depp, pomijajjąc fakt, że on chce ieć też trochę czasu dla siebie, po prostu pracuje, a robota na planie pochłania hektolitry czasu?
Jeśli chcesz mieś oryginał autografu to musiz go przypadkiem spotkać na ulicy i widzieć jak osobiście podpisuje kartkę podstawioną mu przez nos
Wydaje mi się, że zawsze z listów (chyba, że kator jest wielkim snobem, który uważa że nie ma i na to czasu, ale Depp raczej do nich nie należy), z tych niezlivzonych worków listw kilka razy w roku (może na święta, może niektórzy robią to częściej tego nie wiem) jest losowane KILKA szczęśliwych kopert, na które aktor odpisuje osobiście (w końcu oni też lubią poczuć że naprawdę są kimś, nie ;))
a ja się wolę upewnić, czy naprawde nic nie płaciłaś za to?
przesyłka? czy cokolwiek, bo zastwanawiam się... też z chęcią napisze maila z prośba o autograf, i jak możesz wyslij w odp. jeszcze raz ten link z mailem do.. no na który sie pisze tą prośbe.. ^^ proszę. ;]
Wystarczy napisać wszystkie pierdoły grzecznościowe i adres i koniec ?? Ja zrobiłam tak przed chwilą i mam nadzieję, że i mi się poszczęści mogę mieć atrapę, ważne żebym widziała, jak wygląda jego podpis :D. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :P
Podpowiedzcie proszę co można dokładnie napisać w takim liście, gdyż nie znam za bardzo angielskiego. ;P
Ja też próbuję już od kilkunastu dni wyciągnąć tą informację. Ale myślę, że obojętnie co napiszesz będzie dobrze, bo oni chyba nawet tego nie czytają, chodzi im o adres.
Ale powiedzcie proszę, co napisać :D
Wydaje mi się ,że nie czytają...Wiecie w jednym dniu tyle listów przychodzi to i tak fajnie ,że w ciągu paru miesiecy a u niekótych tygodni przychodzi odp :)
myślę, że można napisać coś takiego...
Cześć
Nazywam się ... i jestem z Polski. Jestem twoja fanką. Szczególnie podobał mi się film ... . Bardzo chciałabym dostać Twój autograf.
Pozdrawiam ...
oczywiście trzeba to trochę rozwinąć i dodać więcej szczegółów, ale taki mały szkielecik...
hehe, zabawnie będzie, jak zaczną napływać same takie listy xD
no i oczywiście swój adres ;P
a tu znalazłam adres korespondencyjny do johnny`ego ;P
2049 Century Park E. #2500
ugh, sorry, coś mi się skopało
jeszcze raz xD
2049 Century Park E. #2500
Los Angeles CA 90067
U.S.A.