Po obejrzeniu "pirates of the caribbean" usiluje za wszelka cene zdobyc pare filmow, w ktorych gral depp. ostatnio zobaczylam "edward scissorhands"- niesamowity film, a johnny zagral tam znakomicie! on jest niezwykly. koniecznie zobaczcie ten film :)
No jasne!!!!!
Oglądałam ten film dwa razy!! (Polski tytuł "Edward Nożycoręki"). Gra tam świetnie. Jest niesamowitym aktorem!!! Już nie mogę sie doczekać jak obejrze Desperado 2(Pewnego razu w Meksyku) gdzie przecież też gra. Ale kapitana Sparrowa zagrał rewelacyjnie!!
odwiedz nasze forum :)
Desperado 2 mi sie nie podobal, ale Depp zagral tam super (jak zwykle). Wkurzysz sie jak zobaczysz co mu tam zrobia, ale ja nic nie powiem bo musisz zobaczyc :P jesli bedziesz miala czas to wpadnij na http://free4web.pl/3/?56602 to forum Johnnego Depp'a zalozone przeze mnie i moja kolezanke.
Jasne!!
Dzięki za zaproszenie! Chętnie wpadne!!! Pozdrowienia dla wszystkich fanów i fanek Deepa i Sparrowa
hehe, ja Edwarda oglądałam za każdym razem, jak był w telewizji :D moja obsesja na punkcie Depp'a :D
buhehehe, moja matka tu już ze mną wariuje :P ale cush :P
Johnny jest najlepszym aktorem na świecie!!! i nic tego nie zmieni!!!!
pozdro 4 all :)
Hmm, a faktycznie, Desperado 2 to nie był zbytnio fajny film, ale jak zwykle Johnny w nim zabłysnął :D swoją role zagrał cuuudownie!!!
polecam obejrzeć jeszcze: sleepy hollow, dziewiąte wrota, z piekła rodem, secret window, itd... on jest cudowny!
Depp, po obejrzeniu Piratów, stał się moim ulubionym aktorem. I nie dlatego, że jest przystojny i ma piękne oczy, ale dlatego, że jest po prostu niesamowitym, niezwykle utalentowanym człowiekiem :). Desperado 2 to film bezsensowny i nudny. Jedyne co tę produkcję ratuje jest oczywiście Depp. Może to zabrzmi trochę dziwnie, ale bardzo mi się podobał, gdy zrobiono mu tę straszną rzecz. Znaczy nie pod względem wyglądu, ale gry, bo zagrał to przekonywująco.
Ale fajnie jest zobaczyc wypowiedzi tych bardziej inteligentnych fanow Johnnego Depp'a...szczerze mowiac mam juz dosc komentarzy na jego temat typu "kocham go","chce go miec","och Johnny czemu nie jestes ze mna?"...itp...bo przede wszystkim jest naprawde wybitnym aktorem...i on ma w sobie to COS...co po pierwsze przyciaga a po drugie dzieki temu CZEMUS...;),swojej swietnej grze aktorskiej i wygladowi ratuje kazdy film...poza tym zauwazylam ze kazdy zwraca uwage na jego Oczy...bo sa swietne...heheheh...;)