Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

hmm.. czytajac to forum tak sie zastanawiam ile wy macie lat.. tak wszyscy krytykuja te 13, 14-letnie dziewczyny które mdleja na widok johnny'ego niekiedy nazywając je słodkimi idiotkami.. wywyzszając sie nad nimi ..hmm…jeśli macie odwage tak je krytykowac to czy macie odwage sie przyznac co do wieku?;-) a tak nawiasem mówiąc to chyba nie jest wazne ile kto ma lat można być i prawdziwym fanem depp’a w wieku 13 lat .. każdy człowiek jest inny

lilith_2

Od sześciu dni jestem dumną 17-nastką :)

Sol89

haha! ja tez mam 17! a nawet 17 i poł :P:P:P dorosłości upragniona witaj :P a tak na marginesie fanką Depp'a jestem od 3 lat (i pół :P)

lilith_2

Ja mam 14 lat i tez uwazam, ze mozna byc dojrzalym fanem jakiegos aktora czy aktorki bez wzgledu na wiek. Oczywiscie jesli chodzi o podziwianie artysty nie tylko ze wzgledu na jego urode, bo to jest chyba troche niepowazne. Lubie Deppa za to jakim jest aktorem, a nie za to, ze jest przystojny. Wedlug mnie jednym z najlepszych aktorow jest Anthony Hopkins i z pewnoscia nie lubie go tylko za jego wyglad. :)

lilith_2

Ja mam 16 lat i to bez sensu krytykowac kogoś ze względu na wiek, jeżli kiedyś się czegoś dopuściłam to sorry;)

alien_2

ja mam 16 i pół :pp
normalnie jestem odważna ;]

lilith_2

a ja mam prawie 18scie;p, a co do tej krtyryki, no coz rozni sa ludzie, wg. mnie jak tak uwazja to neich zachwaja to dla siiebie, anie pisza posty w stylu "obdrzydliwe fanki, obrzydziłscie mi go...", albo cos w tym stylu, ze znaja go duze, nio jak sa straze to chyab to logiczne

lilith_2

A ja mam 14 lat, a mimo wszystko nie czuję się głupią fanką. :P
Ale ja w ogóle jestem inna... ;)

lilith_2

A ja tam mam 21 lat i tez jestem fanka Deppa, ale juz przeszla u mnie faza wzdychania i mdlenia:)

Gladys

Ja mam 20 i jestem Fanem Depp to porprostu wspanialy aktor.

narq

Ja mam 68 i wciąż jest dla mnie uroczy.

lilith_2

18 latek mam a szaleję za nim od dobrych 6 lat, od kąd zobaczyłam "Edwarda Nożycorękiego". Wtedy to był tylko cudny facet, dzisiaj to i cudny aktor...

lilith_2

no jak widac mozna miec te 13 lat i byc prawdziwym fanem:) no ale nawet jak sie zdarzaja jakies rozkrzyczane fanki ktore wielbia tylko jego wyglad to nie krytykujcie je tak ostro.. wy tak nie mieliscie? samam w wieku 13 mialam obsesje na punkcie Kurt'a Cobain'na [ byl wspanialym człowiekie, bez watpienia mial ogromny talent no i byl sliczny:) ] .. ale mi na szczescie przeszlo [ no oczywiscie dalej go bardzo cenie ale juz nie tak obsesyjnie:) ].. po prostu taki wiek:)

lilith_2

Ja mam 17 lat i jestem wierna fanką Johnny'ego już od jakiegoś czasu.

lilith_2

Ja mam lat 18............................ .........

lilith_2

Co to za pytanie? Ja mam 20 lat i uwielbiam Depp'a, nie widzę przeszkód żeby fanką Depp'a by 13 latka, czy nawet 3 latek i to nie jest nic złego. Człowiek ma gust bez względu na wiek. A może się mylę? Może 13stolatki to bezguścia bo lubią Depp'a? Pozdrawiam wszystkich fanów tego niebywale dobrego aktora.