bardzo na to licze.
bede szczery. znam cie na tyle na ile pozwalasz sie poznac ze wzgledu na to ze bywasz tu okazyjnie ale jedno moge stwierdzic smialo: ocena 10/10 dla deppa nie pasuje do ciebie.
nie wiem czemu ale cos mi mowi ze masz w sobie ten instynkt ktory daje ci zdolnosc oddzielania ziarna od plew.
Nie poprostu chce ciebie jako jedyną uratować od oceniana 10\10 Deppa ,bo zasługujesz na coś wiecej jako nieliczna z tego forum
Nie to nie ,ale miej świadomość że byłaś pierwszą i ostatnią którą o to proszono ,a w dodatku z czystej sympatii
Kłamiesz!
Ale masz szczęscie.Upiecze Ci sie,gdyz wczesniejsze tematy spłynęły,nie mam jak udokumentować łgarstwa.
ukrywalem to ale przyznam ze bylbym zachwycony gdybys i ty swoja zacna osoba poszerzyla nasze grono.
usuneli moj wczorajszy wpis ale skopiowalem tresc do notatnika:
mysle ze zdajesz sobie sprawe z tego iz depp NIE jest aktorem i zasluguje tylko na JEDNA ocene sek w tym za daleko zabrnales i za dlugo tkwisz w bagnie uwielbienia tego pseudoaktorskiego pacholka w zwiazku z tym wiesz ze gdybys zmienil ocene (slusznie) wyszedlbys na najwiekszego hipokryte na tym forum. a tzw. powazanie innych uzytkownikow to cos na czym ci najbardziej zalezy. jestes mala dziewczynka w sytuacji bez wyjscia. to bardzo przykre.
jesli ktos tu jest zalosnym pozererem to ty z twoimi weryfikatorskimi aspiracjami nedzny filmwebowy karierowiczu.
istnieje druga mozliwosc nieskonczenie przykra. naprawde uwazasz ze depp to dobry aktor (SIC!).
Jakimi aspiracjami? Przecież olałem to i w ogóle nie dodaję materiałów. Wiedziałem że jak uderzę w stół to nożyce się znowu odezwą. Widać że poczuwasz się do tego oskarżenia i bardzo dobrze. Nie mam zamiaru zmieniać oceny i będzie taka sama już na zawsze bo nie jestem pachołkiem który da się kierować przez idiotę (czyt. ciebie). Znalazłeś sobie parę popychadeł i myślisz że już ci wszystko wolno. Małą dziewczynką jesteś TY. Bawisz się w jakieś stowarzyszenia jak dziecko w przedszkolu. Widać żeś młody i głupi. Jeszcze na dodatek żyjący tym głupim forum.
zryj i nie waz sie wypluc prozny falszywy karierowiczu.
http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746/discussion/Zauwa%C5%BCy%C5%82em+co% C5%9B+dziwnego.,1734351?page=2
'Jestem już dosyć znany na tej stronie i chcę zostać kiedyś adminem więc nie rzucam słów na wiatr.'
i nie probuj sie tlumaczyc bo jeszcze bardziej sie skompromitujesz. najlepiej zamilcz zalosny pozorancie.
Cos sie tak uje.bał do tego Deppa?
Czy naprawdę ktos Ci czyni wielką krzywdę tym,że go lubi?
Dla mnie to aktor świetny,czerpię przyjemnosc z oglądania filmów z nim,a to,że jest ciachem to tylko zwieksza przyjemność.
I obiektywnie patrząc
"Bawisz się w jakieś stowarzyszenia jak dziecko w przedszkolu"-zagiął Cię tym jawnie.
Tylko mi nie pisz,ze sie unoszę.To nie moj pierwszy wpis do Ciebie na ten temat.
nie bawilem sie w przedszkolu w zadne stowarzyszenia. czas nadrobic zaleglosci.
moze rowniez sprobuj spojrzec obiektywnie na niebotyczna oblude neo?
'Jestem już dosyć znany na tej stronie i chcę zostać kiedyś adminem więc nie rzucam słów na wiatr.'
vs
'Jakimi aspiracjami? Przecież olałem to i w ogóle nie dodaję materiałów.'
i kto tu jest pozorantem?
Nie zmienia oceny na pewno nie ze strachu,że zostanie uznany za dwulicowca.On zawsze twierdzil,ze lubi Deppa.
A nawet jakby chciał zrobić"karierę"na fw,to co w tym złego?Interesuje sie filmem,więc fw traktuje jak hobby.
vs
'Jakimi aspiracjami? Przecież olałem to i w ogóle nie dodaję materiałów.'
Wybacz,nie zakumałam.
Może chciał zostać,ale mu przeszło.
Post jest z wrzesnia,mogło sporo sie zmienić.