Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W piatek o 20 na tvn style Actors studios z Johnny'm ;)

CzarnaKrwinka

ojej dzieki wielkie może jak nie zapomne to obejrze
a może się zdarzyć że zapomne bo mam urodzinki w pt. ;)

aga_113

Ale beda powtorki caly tydzien takze spokojan glowa;)
Jak zobaczylam zapowiedz to bardzo sie ucieszylam i az mnie ciary przeszly :D Lubie ten program a niestey odcinka z Johnnym jeszcze nie widzialam.

użytkownik usunięty
CzarnaKrwinka

oo dzięki:) oglądne.

CzarnaKrwinka

Dzięki ;) nasza wielka informatorko!! hihi ;)

CzarnaKrwinka

thx za info;] zapisałam sobie i raczej nie zapomne;P mam nadzieje że o tej porze nie bedzie jakieś fajnego filmu albo coś... bo znów będę miała dylemat i nie będę wiedizła co wybrać:/

CzarnaKrwinka

Noooo. Dzięki za tego newsa. To super program i zawsze chętnie go oglądam. A że Depp będzie to tym bardziej.

CzarnaKrwinka

nie ma za co :)
Ja nie widziałam zapowiedzi, kolezanka mi powiedziala:)

CzarnaKrwinka

O dziex:*...super to bardzo fajny program:)...a i aagdzia wszystkiego najlepszego!!!:):)

CzarnaKrwinka

Dziex za info:)...to bardzo fajny program i chętnie obejrzę:*...a i aagdzia WsZyStKiEgO nAjLePsZeGo!!:)

domarka

dzieki ;D
ja dzisiaj widziałam dopiero reklame na style bo siostra to oglada, a choć o tym wiedziałam to jak sie ucieszyłam xD

CzarnaKrwinka

Ogladalm to kiedys na Ale Kino
polecam ;]

CzarnaKrwinka

Suuuuper- standartowo- fajne programy z Johnny'm a ja nie mam TVN style :/

heh- chociaz tyle,ze mam na kompie taki program "johnny depp in actor's studio" ale chyba z 2002r. -sciagnelam sobie z neta,trwa chyba z godzine- w sumie duzo rozumiem,ale wolalabym jednak z napisami,albo chociaz dubbingiem:] no nic,hope,ze jeszcze bede miec szanse ogladnac ten program,albo sobie poszukam w necie w sobote:D

madzia06

to chyba taki program na "ale kino" leci czsem oczywiście z polskim lektorem ;)

madzia06

hej! znalazlas moze gdzies na necie ten program z Deppem, bardzo by mi sie przydał bo nie widzialem a jest tylko po ang a ja rowniez wolalbym z napisami albo lektorem

CzarnaKrwinka

Dzięki wielkie Kempoos:))Napewno obejrzę;)

P.S. Fajny masz blog;)

Don_Joana

Bardzo fajnie wypadł a te odpowiedz na ich pytania totalnei mnie rozśmieszyły:)

Don_Joana

Nie ma za co :)
Dzięki :)
<za krotki>

Don_Joana

Nie ma za co :)
Dzięki :)
<za krotki>

CzarnaKrwinka

ja widziałam, a zapowiedź zobaczyłam sama:D
raz juz widziałam, z jakis tydzien temu ten wywiad w orginale na you tube, no a teraz po polsku :D:D dla tych, którzy widzieli tylko z lektorem, radzę też w oryginale, bo słyszy sie dokładnie co johnny mówi, jak się jąka iotp, a lektor czyta juz ładną wersję:D:D

martini215

Swietny program, a Johnny to uroczy czlowiek :))

CzarnaKrwinka

przepraszam okazało się, że o 20 było:)
ale wywiad był cudowny:)

CzarnaKrwinka

Kurcze! Nie wiedzialm o tym :( Wiecie moze kiedy bedzie(o ile bedzie)powtorka tego?

Diablica_666

Powtorka jest w poniedzialek o 21:30 w czwartek o 17:00 i w piątek o 14:30 :)Jest jeszcze pare dni w których są powtorki ale wiecej nie zapisalam :)Nie ,artw się ja też nie oglądałam...chociaz wiedziałam,że jest ale telewizor mi zajęli:)

Don_Joana

Ok wielkie dzieki teraz juz napewno obejrze :)

CzarnaKrwinka

mam pytanie: - czy to był ten wywiad co jest na youtube.com ?

http://youtube.com/results?search_query=Johnny+depp++inside+the+actor+studio&sea rch=Search

madzia06

Tak... to było to samo, ale to chyba dawno było kręcone bo nawet nie wspomniał tam, że ma syna Jacka i nie było mowy wcale o Piratach ;P

Annouche

Program jest kręcony gdzieś tak w 2001 roku:) Doszłam do tego po filmografi o jakiej mówili, a także wążne było to, ze Johnny powiedział, ze Lili Rose ma teraz 2 i pól roku, a ze Lili urodziła się w 1999 roku, wiec mamy gdzieś 2001:)

Pozdrawiam:*

domarka

haha:) wow- to sie ciesze -bo sciagnelam sobie ten program/wywiad juz dawno caluteńki z neta:D a nie mam TVN style:] mam go na kompie,moge go ogladac do woli,nic sie nie zacina:) jeden minus to to,ze nie mam napisow ani lektora,ale jak sobie ogladne z 3,4 razy to da sie prawie wszystko zrozumiec:) tez tak wlasnie rozkminialam,bo tam koncza rozmowe o filmach chyba przy "Czekoladze",czyli kolo 2001r.

CzarnaKrwinka

"Co cię kręci? Oddychanie, Co cię dołuje? Brak oddychania" ^^ ogółem wywiad bardzo mi się podobał, szkoda tylko, że nie było to trochę "na czasie" z obecnymi filmami JOhnn'ego