Josh HartnettI

Joshua Daniel Hartnett

7,7
21 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hartnett

Najlepsze Filmy z Joshem...

użytkownik usunięty

Jakie według was są najlepsze filmy z udziałem Josha Hartnetta?? ?? ??
Wpisujcie!! !! !!
Ja osobiście uważam że Josh pokazał klasę w takich filmach jak
*"Pearl Harbor"
*"Halloween H20"
*"Helikopter w Ogniu"
*"Sin City" choć występował tylko na poczatku i na końcu filmu bardzo mi sie podobał miał świetną rolę w której ukazał swój talent i wdźięk.

Tak więc piscie w jakich filmach wam Josh podobał się najbardziej.
pozdro

Mi się bardzo podobał w:
"Pearl Harbor"
"Apartament"
"40 dni i 40 nocy"
"Helikopter w ogniu"

___agta___

najlepsze filmy z hartnettem to takie w których nie brał udziału , bądź umierał w pierwszej scenie ;)

___agta___

"CZTERDZIEŚCI DNI I CZTERDZIEŚCI NOCY" boski był!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

___agta___

oczywiscie "Pearl Harbor" i "Helikopter w ogniu" to dwa wspaniale filmy w ktorych mozna zobaczyc slodziutkiego Josh'a... (3

A moim zdanie
Pearl Harbor
Apartament
40 dni i 40 nocy
Sin City
Helikopter w Ogniu
Tak w ogóle kocham wszystkie filmy z jego udziałem :P.

Moim zdaniem najlepszy film z Josem to "Pearl Harbor". Pierwszy raz zobaczyłam Go właśnie w tym filmie i wywarł na mnie ogromne wrażenie! W innych filmach też był cudowny! Wiele bym dała żeby Go zobaczyć na zywo i porozmawiać!

natalia_tofik

mi sie najbardziej podobały pearl harboor i helikopter w ogniu

Mnie podobały się następujące filmy z jego udziałem:
-Helikopter w Ogniu (mam zdjęcie jak widać z nim),
-Pearl Harbor.

Mnie podobały się następujące filmy z jego udziałem:
-Helikopter w Ogniu (mam zdjęcie jak widać z nim),
-Pearl Harbor.

1. PEARL HARBOR
2. Helikopter w ogniu
3. Apartament
4. Halloween H20
5. ...

Aj , zapomnieliście o "Wydziale Zabójstw Hollywood" z Harrison'em Ford'em
To świetny film i fajna rola Hartnett'a

Oglądałem tylko 3 filmy z jego udziałem Pearl Harbor, Apartament i Helikopter w ogniu pierwszego filmu nie znoszę więc komentować nie mam zamiaru a w dwóch ostatnich wypadł bardzo przekonująco.

-Mozart And The Whale (fantastyczna rola-polecam)

-Pearl Harbor ( sam film jest dosyc ckliwy,ale J.udało się mnie wzruszyc, więc jest na plus)

-Black Hawk Down

-Apartament

1. Helikopter w ogniu
2. Apartament
3. Pearl Harbor

Meredith_Grey

Jak dla mnie świetnie zagrał w "Przekleństwach niewinności"! W "Helikopterze w ogniu" też był niezły:)

Jak dla mnie to najlepiej zagrał w "Helikopter w ogniu" i "Przekleństwa niewinności" . Takze w "O" był niezłyt :-)

ludzie co wami. W Perarl Harbor wcale nie zagral tak dobrze, gral jakiegos lalusia ktory podbiera dziewczyny. Dopiero w Helikopterze w ogiu pokazal swoje swietne umiejetnosci akrtorskie, zreszta razem z drugim wybitnym aktorem Ericiem Bana :-)

Fedor

Ja uważam że najlepiej zagrał w :
-"Zabójczym numerze"
-"Oni"
-"Sin City"

Marvel13

No i "Helikopter w ogniu " zapomniałem o ty filmie :P

użytkownik usunięty
Marvel13

Zdecydowanie:
Zabójczy numer !
I Apartament,
w Sin City maluteńka rólka, ale ...wdzięczna ;)

Zabojczy numer, Apratament

Widze, że podajecie helikopter w ogniu często ...- ło błożesz ty mój co sie wam w nim podobało ? Chyba jedynie Josh

"Pearl Harbor"
"40 dni i 40 nocy"
"Helikopter w ogniu"
"Apartament"

super aktor...ma wielki talent

40 dni i 40 nocy :) super rola i Pearl Harbor :):)

_Paulina__2

JA WIDZIALAM TYLKO 2 NO MOZE 3 ALE JEDEN UTKIWL MI W PAMIECI BYL DZIWNY TROCHE NUDNY I BEZSENSOWNY... APARTAMENT

Ewka85

ahhaha, ale jaja :)

Oglądałem wczoraj w kinie Zabójczy numer i nie wiedziałem kto to jest ten Hartnett :D Świetnie zagrał. Wchodzę tearz na filmweb i okazuje się, że powinienem go znać! Helikopter w ogniu, Pearl Harbor i Sin City przecież oglądałem :)

hehe :P

Tak czy siak bdb aktor :) Zagrał bardzo swobodnie w ZN :) Sam film polecam bardzo :)

wg mnie Lucky Number Slevin, czyli Zabójczy Numer

Dla mnie zdecydowanie "Pearl Harbor" i "Helikopter w Ogniu" :) Jednak najlepszy jest "Pearl Harbor"... To był pierwszy film, który obejrzałam z udziałem Josha :) Baaardzo lubię ten film :)

Hmm mi się najbardziej podobał w Pearl Harbor i w "Przekleństwa niewinności" :D :D

marta07

"Apartamet"- lekko zakręcony film ale świetnie ukazujący talent i urok osobisty Josha.