Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 814 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

ile josh ma wzrostu bo ja mam wrażenie że go skracają we wszystkich filmach chociaz co sie dziwic jak gra 13 latka albo cos kolo tego ;)

Violettelle

chyba ze na serio jest taki niski ?

Violettelle

Z jakiejś strony wyczytałam, że 165 cm O_o. Ale przed Nim jeszcze parę pięknych lat, gdzie musi urosnąć ;).
Chyba ze względu na ten swój wzrost, gra młodszych od siebie. :D

Karus

mozliwe ;)

Violettelle

ale mi się zdaje że to dziwne albo ja jestem dziwna mam 10 lat i 160m wzrostu.To co tu myśleć:)

kasia_pawluczuk

Nie każdy ma takie szczęście co do wzrostu. Teraz bodajże ma 165 czy coś koło 170cm, ale gdy miał chyba 13 lat to jego wzrost był coś koło 160cm.

Blu_jewel

Zresztą chłopcy później zaczynają rozwój, więc czekajmy cierpliwie xD.

kasia_pawluczuk

To jest troche dziwne bo ja mam 13 lat i 171cm wzrostu, ale wydaje mi się że go skracają

Natalia1607

a ja jm starsza i dużo niższa . to zależy od genów i o d pozostałych czynników (ale to już mniej) :D jeśli jego rodzina jest ogólnie niska , to nigdy nie bd wysoki.. bd miał normalny wzrost , ale przecież nie trzeba być nie wiadomo jak wysokim , żeby dobrze grać :)

Violettelle

Obecnie 170 cm.

Gleek99

Na dzień dzisiejszy już 172 cm wzrostu.

None200

Jakie źródło?

Gleek99

IMDB.com

None200

Akurat tam jest napisane, że 1,70.

Gleek99

Wybacz, pomyliłem źródła. Oczywiście chodziło mi o tę stronę http://www.filmportal.de/

Violettelle

Przykro mi, nie skracają go.

Violettelle

ma 1,70 na bank :) to nie jest znowu tak mało :) a do tego małe jest piękne

THGfan12

otóż to :D

THGfan12

ciekawe czy Bóg mu to wynagrodził gdzie indziej... ;p

EastJudas

haha, mogę się założyć że tak :D

Paulina_Hutcherson

może kiedyś będzie nam dane zobaczyć, kiedy już podrośnie i zagra coś ambitnego jak Fassbender w Shame:)