Skromna i taka "normalna" porównując z dziewczynami w jej wieku spotykanymi na ulicy.
Bardzo ładna dziewczyna, super zagrała w "W pustyni i w puszczy" i faktycznie szkoda, że potem znikła z ekranu, bo miała predyspozycje.
człowieku zbyt często ??? Ona zagrała tylko w jednym filmie !
... bez komentarza
dokładnie...
przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, a później swoją. Jeśli dalej nie zrozumiesz jednego prostego zdania zawołaj jakiegoś 10-latka
moja interpretacja jest prawidłowa, może zastanów się nad refleksją tego tytułu
nie no faktycznie może ten post jest "troszkę" infantylny, więc zawołanie 10 latka mogło by pomóc.
ale ty masz ryse na bani że aż ci na plecy wchodzi :D
no widzisz, aż musiałeś drugie konto założyć na FW żeby się dowartościować :)
To zobacz jej zdjęcia. Reżyserzy się nie pomylili pomijając ją, gdy dorosła. Nogi i figurę ma tragiczną.
widzę jej zdjęcia i nie wiem do czego Ty się czepiasz. Zarówno nogi jak i figurę ma normalne
http://www.se.pl/multimedia/galeria/68739/132127/karolina-sa... człowieku to w takim razie jaki jest twój typ urody bo na tym zdjęciu jest perfekcyjna
nogi i figurę ma tragiczną ?!??+10
on sam chciałby mieć taką mógłby wtedy uprawiać sex z mężczyznami a tak musi im za to płacić
Kolejna wielka gwiazdka jednej roli, to chyba jakieś piętno po pierwszej ślicznocie z pierwszej wersji. Jeden film i reszta życia w ukryciu słabo trochę, szkoda.
niektórzy nie zagrają w życiu nawet jednej roli. ona skonczyła szkołę filmową ,czyli jeszcze będzie grała