Najpierw TVP2 , potem TVN a teraz Polsat? Nie za dużo pani Katarzyno? Pff;/
Ale ja jej nie cierpie. Ten jej sztuczny uśmiech, aż mnie do mdłości doprowadza. Kinge w "M jak miłość" gra jak jakaś idiotka,a do prowadzenia "Jak ONI śpiewają" też się nie nadaje, bo nawet dwóch linijek nie potrafi zapamiętać, tylko ciągle w kartkę patrzy. (na amrginenie kto im pisze te teksty?;/) Bije kaske ze swoim paskudym Hakielem na naiwności innych ludzi ! Ile można na jednym fałszywym i sztuczym uśmiechem kasy bić? To talentu to ona nie ma, za piękna to też nie jest.
Na szczęście jej sława szybko minie i nikt o niej nie będzie pamiętać. Dlaczego? Bo to "gwiazdka" sezonowa. Jej "5 minut" niedługo minie... bez talentu jednak długo się nie błyszczy;// To samo będzie z Herbusiowa !! haha ! Ona jest gwiadzą? Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam.. zagrała (musze przyznać) nędzną rólkę (która i tak zniknie) w "Na wspolnej" Gwiazda? O_o .
No ciekawe... Ale Cichopkowej nienawidze jeszcze bardziej, bo wszędzie jej pełno!! Może niedługo otworze lodówkę, popatrze a tam Cichopek;/
heheh ale masz problem dziecinko ;)
skoro taka chora jestes to może idź do łóżeczka, połóż się i zaśnij by Ci minęła ;)
Chyba nie masz innych problemów :))) jak tak to współczuję:)
Nie mam problemu.. i nie mów to mnie "dziecinko", bo jestes żałosna;/ ta stronka jest, aby wypowiadać się o określonych aktorach, filmach. Ja wyraziłam swoją opinię.
żałosna to jesteś Ty, pisząc, że NIENAWIDZISZ Cichopek. Rozumiem , że można jej nie lubic ale słowo nienawidzieć jest bardzo mocne, więc skoro jesteś na tyle dojrzała i mądra ,powinnaś to wiedzieć ale wygląda na to, że nie. Mogłabyś jej nienawidzieć jakby zrobiła Ci ogromną krzywdę. Ja tam jej też nie trawię, zgadzam się z Tobą, słodka panieneczka, która nie ma talentu ale zważaj na słowa i tyle. Oczywiście szanuję Twoją opinię, pozdrawiam ;)