Kate HudsonI

Kate Garry Hudson

7,6
17 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Hudson

Widziałem ja na oskarach, ależ się naciągneła\zbotoksowała ledwie ja poznałem, dramat

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
maximus_

a w dodatku te uszy ....

sweetgirl_fw

heh uszy to nie wiem, dla faceta chyba najmniej ważne, chodzi mi raczej że w wieku 34 już takie poważne ingerencje robi

maximus_

a widziałeś jej matkę, w ciągu ostatnich 20 lat jej twarz była pobojowiskiem, a młoda idzie w jej slady

sweetgirl_fw

też, z tym że ona 20 lat temu miała już 48, tam na widowni jeszcze jedna stara w takim niebieskim wyglądała jak facet, az sie przestraszyłem :D

maximus_

okazuje się że same znajomości nie dadzą pracy w hollywood, muszą jeszcze się "odmładzać" :D

sweetgirl_fw

tu pewnie tez chodzi o sam odbiór przez widza, grając np. w komediach romantycznych główne role musisz mieć świeży wygląd, bo odbiorca to głównie ludzie młodzi, nie będą sie identyfikować z aktorką mającą wory pod oczami i smutna minę :D niestety tak to wgląda ... oczywiście zdarzają sie wyjątki gdzie talent i charyzma powoduje że wygląd jest na drugim planie, ale Kate raczej nie jest aż tak dobra i nie stara sie wyjść za swoje z góry ustalone ramy lekkich komedyjek

maximus_

gdyby nie matka to nigdy nie zagrałaby w żadnym filmie bo nigdzie by jej nie przyjęli ...

sweetgirl_fw

pewnie tak, ale trochę tam talentu ma, w "Jak stracić chłopaka w 10 dni" zagrała dobrze, chociaż może to zasługa McConaugheya ;)

maximus_

nie lubię go, jest kompletnie aseksualny

sweetgirl_fw

dla mnie też :D

maximus_

masz dobry gust :D

sweetgirl_fw

no wiadomo ;)

sweetgirl_fw

Hmmmm, może ułatwiła jej start, ale Złotego Globa czy nominacji do Oscara już jej nie wypracowała. Ona bardzo szybko wyszła z cienia matki, niewiele złotych dzieci może to samo o sobie powiedzieć. Zresztą gdyby znajomości w Hollywood zapewniały takie wielkie sukcesy to syn Toma Hanksa powinien być już mega gwiazdorem, a mimo że "gra" od przeszło dekady to raczej jest w branży nikim. Rumer Willis też wielkiej kariery nie zrobiła, a mając za plecami Demi i Buce`a powinna być, w myśl twojej teorii, w pierwszej lidze już od dawna. Kojarzysz córkę Meryl, też aktorkę? No właśnie.

maximus_

Ok, bez komentarza....Żałosne....

NikitaGroban33

jak żałosne i bez komentarza to po co komentujesz ?
:D

maximus_

Ostatnio sporo jej się chyba przytyło. Zyskując dodatkowe kg straciła sporo na urodzie.

aioli

ona jest teraz w takiej decydującej fazie, albo się ogarnie albo zostanie czarownicą :)

maximus_

Nie zauważyłam żadnego botoksu. Uwierz, że makijaż baaardzo dużo zmienia, na galę nakładają im bazę, podkład, puder i milion innych rzeczy, że wyglądają nie do poznania w porównaniu do tego jak wyglądają na co dzień. Oglądałam z nią dzisiaj film z 2014 roku i z jej mimiką i wyglądem było wszystko w porządku :)

aga7765

wiesz wtedy mogła być opuchlizna po zbyt późnym zabiegu a teraz już wróciło do normy

maximus_

No proszę jaki specjalista ;) To ja wymiękam ;)

aga7765

ależ oczywiście :D ja polecam bardziej naturalne metody dla kobiet np. masaże relaksacyjne, które usprawniają między innymi dynamikę biustu oraz poprawiają ogólne samopoczucie ;)