Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

j/w

Właśnie. Może zagramy w taką fajną grę?
Wymyślamy najlepsze określenie dla tego "mistrza ekranu".
Najciekawsze pomysły zostaną nagrodzone.

Uzi

Widać, że wakacje Ci nie sprzyjają bo wpadasz na drune pomysły.

użytkownik usunięty
Uzi

Ooo... Pan od nagabywania na 13latki :) jak miło pana znowu widzieć... a to jakiś niedobór IQ na początek wakacji, że znów wszedłeś na forum? :)

Nie, to był tylko taki impuls pod wpływem chwili. Na niedobór IQ polecam natomiast kilka filmów z riwsem. Pomaga.

Uzi

Uzi znów atakuje dzieci uciekajcie :P:P, rzeczywiście w momencie zakładania tego tematu musiały impulsy nie dochodzić do twojego mózgu.

„Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.”

Uzi

tak tak chłopcze, teraz mozesz do mamy isć sie pochwalić, ze sie dowartosciowałes, pojeżdzając kogoś komu nawet nie jesteś godzien kibla sprzątać.

użytkownik usunięty
Uzi

Impuls mówisz... Ciekawe... A w Adwokacie Diabła Al Pacino też był koślawy? :) Skoro mamy krytykować całe filmy, jak robi to twoja (jakże niezwykle skromna i powalająco inteligentna) osoba?
btw - radzę iść spać i położyć rączki na kołderkę. pomoże.

użytkownik usunięty

A rano obejrzeć Matrixa, żebyś znów mógł tak fascynująco gnoić 13 latki na forach internetowych ^^

He,he dobre ale się ubawiłem,a ja myślałem że uzi to krytyk wielkiego kalibru ale to mu nie wyszło....