Witam wszystkich jestem tu nowy zarejestrowałem się 1godz temu chciałbym wiedzieć kto jest fanem mojego ulubionego aktora.Proszę wpisujcie się wszyscy fani Keanu Reevesa.
siamnko ;) witam kolejnego fana ;) i mam nadzieję że poszerzysz swój blok o ciekawe notki abyś mogli pozostawić u ciebie komentarz i prócz tego życzę ogólnie miłego pobytu na FW ;)
Postaram się poszerzyć bloga ale dopiero zaczynam pisać.Wczoraj dopiero zarejestrowałem się.Pozdrówka dla wszystkich fanów
Szkoda że tak mało fanów się wpisało ale dobrze że poznałem chociaż paru.
Dzięki że się odezwaliście wiem już z kim mogę rozmawiać na temat Keanu
zapraszam na mojego dopiero zaczętego bloga.Starajcie się jeszcze wpisywać proszę was zależy mi na tym bo chciałbym się dowiedzieć ile osób lubi Keanu tak jak ja
pozdrówka
Witam Neo:)
Dopisuję się, bo też jestem fanką Keanu - dość często udzielam się na tym forum.... ostatnio ciut rzadziej z powodu braku czasu, ale nadrobię to:)
Pozdrawiam:)
Jak wszyscy to i mnie nie powinno zabraknąć; szkoda, że jest tak mało fanów Keanu, ale pewnie to się zmieni; najwyraźniej nie potrafią docenić jak i zauważyć talentu (i nie tylko) jaki posiada :) ech... teraz właśnie w listopadzie będzie już 3 rok od tego jak zaczełam się interesować jego osobą (podziękowania dla TVN'u za wyemitowanie Matrix'a)
Ja interesuję się Keanu od hmmm... będzie już chyba ponad 3 lata :)
Zacząłem się nim interesować po obejrzeniu Matrixa , i od tamtej pory najlepszy film to Matrix a aktor Keanu :)
Ale na filmweb jestem od miesiąca :)
A ty od kiedy interesujesz się Keanu ???
Pozdrawiam :)
OJJJJJJ! Keanu jest ucieleśnieniem Boga! To cudowny facet. Tak skromny i tajemniczy, że aż chciałoby się posłuchać, co mu w tej jego nieziemskiej duszy gra:) Pozdrawiam wszystkich:)
Cieszę się że wszyscy jesteście fanami Keanu :) i dziękuję za wpisy :)
Keanu spadł na 50 miejsce :(:(:( a jeszcze parę dni temu był na 43
Jest już takie forum ;D
ale nie tylko o keanu, jeszcze o rachel weisz. 2 osoby ;P
http://rachelkeanu.ok1.pl/index.php
;)
A ty to byś mógł tam zajrzeć, zastój mamy, bo wszyscy się gdzieś porozjeżdżali ;D
Zaglądałem tam prawie codziennie :) Teraz nie zaglądałem to fakt, ale z pewnością to nadrobię :)
Pozdrawiam
hejcia. ja tez go bardzo lubie cool zagrał w słodkim listopadzie ale jeszcze lepiej w dom nad jeziorem. bardziej mi sie podobało ogladales? pozdro narka
Witam :)
Jeżeli jest jakiś film z Keanu to muszę go pooglądać :)
Wszystkie filmy z Keanu bardzo mi się podobają, dlatego trudno mi wybrać czy Słodki Listopad czy Dom Nad Jeziorem :)
Pozdrawiam :)
Też jestem jego fanką, często tu zaglądam, (niekoniecznie komentuje). Co do Keanu, podziwiam go za postawę życiową, nie wszystkie jego role przypadły mi do gustu, jednakże jako aktor ma w sobie to cos;)
I ja, i ja :) (i też nowa:) A Keanu interesuję się od momentu (dawno to było;), gdy zobaczyłam go w wideoklipie Pauli Abdul - Rush Rush (1991)
Ech... Bardzo lubiłam tą piosenkę mimo, że jest niewiele starsza ode mnie :] Ale klipu nie widziałam nigdy, dopiero po Matrixie się dowiedziałam o istnieniu gostka (mimo, że "Speed'a" oglądałam przedtem 30 razy ;P).
Mam nadzieję, że nie jestem najstarszą fanką Keanu ;) A klip jest rewelacyjny: http://www.youtube.com/watch?v=zH_AJ4rDdEYc, zobacz naprawdę warto:) Oparty na "Rebel Without A Cause" - "Buntownik bez powodu" z Keanu grającym role Jamesa Deana. Klip ma też sceny dialogowe - czad:)
Niesamowicie zagrał ;D Tak pociesznie :P Na początku chyba najlepsze kawałki miał :)
Słabo rozumiałam, co mówią, bo nie uczyłam się nigdy angielskiego, ale sens mniej więcej łapałam. Faktycznie, świetny teledysk :)
No, to ja też się dopisuję:) Keanu jest the best!! uwielbiam go odkąd zobaczyłam Matrixa gdzieś w 2005roku i od tego momentu juz nikt inny mi tak nie zaimponowała jak Keanek w Matrixie (dzięki dla TVNu:P)
No około 25 bo niektórzy po 2 posty pisali ;]. Całe 25 fanów Keanu Reevesa na jego stronie na filmweb naprawdę was dużo :D.