Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

nie no Keanu ponizej setki :(
dlaczego? <placze>
pozdro :*

kaaarolaaaxD

No wlasnie :( dlaczego? :(
Ludzie glosujcie ;P
Pzdr :*

Fanka_Keanu

Dlaczego ? :( :( :(
To niesprawiedliwe, że Keanu poniżej setki
Głosujcie na Keanu
Pozdrawiam

NEO303

Neo jestes nareszci!!!!
Gdzie byles?
P.S GLOSOWAC! ;P
Pzdr :*

Fanka_Keanu

Tak wyszło że nie miałem za bardzo czasu :(
Trzeba już zacząć robić bloga :)
Pozdrawiam :)

kaaarolaaaxD

Co on robi poza setką? Co on wogle robi w pierwszym 1000 ludzi...
Plastikowy ludek, grać nie umie... Po obejrzeniu Draculi, aż mnie kurw!ca brała...Aktorsko poziom ma równy braciom mroczkom... Poza tym że jako Neo, aż tak mnie nie wnerwiał, bo był plastikowy jak wszystkie roboty, to cała reszta filmów z nim traci baaaaaaaaaardzo wiele przez niego...

barnaba

Powtarzasz sie!!!!!
Nie zasmiecaj forum pedale!
Gumowy Ludku!!
papa:*

kaaarolaaaxD

jeszcze jeden post i orgazmu dostaniesz... uważaj więc.

BRYLANT_2

wiedzialam ze jestes nienormalny i wogole
no ale widze ze jestes jeszcze zboczony wow!
ja bym radzila raczej tobie uwazac ;]

barnaba

zagrał w dwóch filmach, które uwielbiam ("martix" i "adwokat diabla") i tak sobie mysle, ze...ech jakie to bylyby swietne filmy, gdyby nie on xP xP patrzec sie na tego chlopaczka nie da i chociaz moze nie jest najgorszym aktorem swiata, ale z tym wiecznie takim samym wyrazem twarzy no to az sie chce go kopnac w czolo :P

ja_tu_tylko_sprzatam

A co wolalabys takiego murzyna ? (nie jestem rasistka)
Ja uwielbiam Keanu ;]

użytkownik usunięty
kaaarolaaaxD

Skąd żeś murzyna wytrzasnęła? ;O

Kiedy do was biedne dzieciaczki dotrze, że Keanu może i ma przyjemną mordkę i jest bardzo sympatycznym gościem, ale po prostu gra niezbyt wspaniale?

Popre cie z tym ze gra moze troche sztywno ale ja i tak go lovciam ;*
Mi sie podoba jego gra aktorska ;D
Ale ja zale wale (zrymowalo sie) ;P

kaaarolaaaxD

jakiego znow murzyna? -.-

ja_tu_tylko_sprzatam

Nie wiem tak jakos mi sie napisalo a chodzi mi o to ze nie wyobrazam sobie murzyna jako Neo :D

użytkownik usunięty
kaaarolaaaxD

Yyy no i jaki to ma związek ze zdolnością aktorską Keanu?

żaden

kaaarolaaaxD

bolexus uderzająca głębia myśli :P:P mam jedno pytanie ty jesteś głupi tak sam z siebie czy ktoś ci za to płaci ?:P:P

sea

chyba raczej to pierwsze hahah
pozdrawiam :*

kaaarolaaaxD

"kobiete bym dotknął, ale nie Ciebie" ;-)

przestań się już moczyć w majtki okej?

BRYLANT_2

???
ze zboczencami nie gadam papa :/

kaaarolaaaxD

Ludzie, take it easy ^^...
Co do Keanu... dla mnie to świetny aktor, świetnie zagrał w Obserwatorze (choć film sam w sobie był do kitu).
Co sądzicie o jego przeszłości tzn. śmierć Phoenixa etc.?

Severine

Na pierwszą setkę zasłużył by bardziej pan Mroczek i jego brat :)

użytkownik usunięty
Antonio_Montana

Nosz, pisałam gdzieś - NIE jest jakimś wybitnym aktorem, więc się tam nag górze nie burzyć ;P, ale jest niezły skoro się wybił i trzyma się tak długo. Po prostu ujmuje sobą i tyle, więc ani jedni ani drudzy niech się tak nie podniecają ;p

Lubię Keanu, ale nie uważam go za wybitnego aktora. Dlatego moja oceniłam go na 7, ale i tak jest to ocena zawyżona.

Eriu

może nie za zawyżona. 7 jest w sam raz.

użytkownik usunięty
Eriu

Nareszcie znalazłam tu kogoś, kto się ze mną zgadza ;D

kaaarolaaaxD

sea 8 marca 2008 21:48 odpowiedz zgłoś do usunięcia
bolexus uderzająca głębia myśli :P:P mam jedno pytanie ty jesteś głupi tak sam z siebie czy ktoś ci za to płaci ?:P:P

Tak,płacą mi za głupote.Też chcesz zarobić? Chcesz dam ci telefon do mojego agenta-obiecuje ci że zostaniesz milionerem...

barnaba

Bardzo słaby aktor, drewniany, praktycznie każdey flm który ma go w obsadzie traci na wartości artystycznej. Możecie go lubić, ale aktor to słaby. Bardzo. 4/10

Waszes

Ja i tak wiem swoje <foch> ;D
A drewniany to jest pinokio xD
;*

kaaarolaaaxD

Rozumiem że go lubisz, ba, wielbisz, ale postaraj się o troche obiektywizmu. To nie jest wielki, ani nawet bardzo dobry aktor. Ciężko o nim powiedzieć że jest chociażby dobry

użytkownik usunięty
Waszes

Słaby bo słaby, fakt, ale musi coś w sobie mieć, skoro utrzymuje się na topie od 20 lat.

Wygląd, fanki i tyle

użytkownik usunięty
Waszes

I chorobliwe szczęście do filmów. ;P
Wyobrażasz sobie takiego aktorzynę z Bravo za 20 lat? ;] Tamten miał dużo szczęścia.

barnaba

Niektórzy jednak potrafią obrócić dobry żart w jeszcze lepszy takie odpowiedzi mi się podobają (śmiech) :D:D
bolexus pozdrawiam ;)

kaaarolaaaxD

he he ja tu tarzam się ze śmiechu:-D przecież jak by Keanu zobaczył co wy tu o nim wypisujecie :-D to w majtki by narobił he he Neo murzynem heh też ktoś wymyślił albo plastikowy ludzik:-DDD geniusze normalnie pozdro:-)

użytkownik usunięty
star33

Tragiczne ale prawdziwe :P

kaaarolaaaxD

To jeden z najgorszych aktorów jakich zrodziła ta ziemia. Jestem przekonany, że w każdym, dosłownie każdym filmie potrafiłbym zagrać lepiej od niego. Na ekranie zawodzi bardziej niż Kożuchowska w M jak Miłość.

Uzi

zagraj lepiej w "Przez Ciemne zwierciadło"...

użytkownik usunięty
Szajba

Przecież to była animacja. Oo

Ty tam na górze, no już nie przesadzaj. Aż takiej tragedii nie ma jak piszesz. ;P

Nie wiem, pewnie aż takiej tragedii nie ma, ale to tylko moje osobiste zdanie. Pewien natomiast jestem, że jest to bodaj jeden z najbardziej "przereklamowanych" aktorów, jaki stąpał po tej ziemi. Tuż za Waynem.

użytkownik usunięty
Uzi

Z przereklamowaniem się muszę zgodzić ;P Pół biedy, ciekawe co by było, jakby grał w tragicznych filmach cały czas. To by dopiero wtedy była jazda...
Koleś sympatyczny, ale bardziej by się nadawał do muzyki. Ale go lubię nawet ;)

Sorry ale to chyba jakieś nieporozumienie :| Reeves przereklamowany?? Wy chyba mylicie pojęcia. Raczej niedoceniany.

użytkownik usunięty
Szajba

Gdyby był niedoceniany, nie grałby w filmach.

Moim zdaniem Keanu jest przeceniany niż niedoceniany. Ale i tak uwążam go za bardzo sympatycznego aktora i lubię golądać z nim filmy.

A co ma jedno do drugiego? Powiedziałeś teraz coś co wyklucza możliwość bycia niedocenionym w przypadku aktorow, scenarzystow, rezyserwo etc.
Może w przypadku Keanu, określenie "przesadnie kryytykowany" będzie na miejscu. Choć to akurat miałem na myśli pisząc ze jest niedoceniany.
Spojrzmy na takiego Willisa. Ciągle gra siebie a mimo to wszyscy go kochają i nie krytykują.

Szajba

Z tym się zgodzę. Jest dużo sporo aktorów, którzy są gorsi od Keanu, ale się ich nie krytykuje, albo nie na taką skalę. Nie tylko Willis, ale także Nicolas Cage. Keanu nie krytykuję. Nie uważam za wybitego aktora. Lubię go od wielu lat.

użytkownik usunięty
Eriu

Powiedzcie mi, który aktor utrzymałby się na powierzchni i grał w bardzo dochodowych filmach jakby był niedoceniany/przesadnie krytykowany? Krytycy filmowi sobie mogą mówić, ale co z tego, skoro Keanu przyciąga widzów. Nie grą, bardziej buzią i tym, że nie jest bufonem. Jest lubiany przez widzów, ale krytycy są ostrzy i widzą to, czego ludzie nie chcą widzieć.

użytkownik usunięty
Eriu

Powiedzcie mi, który aktor utrzymałby się na powierzchni i grał w bardzo dochodowych filmach jakby był niedoceniany/przesadnie krytykowany? Krytycy filmowi sobie mogą mówić, ale co z tego, skoro Keanu przyciąga widzów. Nie grą, bardziej buzią i tym, że nie jest bufonem. Jest lubiany przez widzów, ale krytycy są ostrzy i widzą to, czego ludzie nie chcą widzieć.

Właśnie wszedłem w nagrody i same nominacje do popcornu MTV, czy złotych malin. Nawet nie wiedziałem. Myślałem, że w Akademii filmowej są sami idioci, ale jednak nie. Krytyka Keanu Reevesa w całej rozciągłości, jak najbardziej na miejscu. No, Szajba, wybacz, ale za ładną buźkę oscara jeszcze nikt nie dostał. A w filmach jego kompletny brak mimiki raczej nie plusuje. Co jest z Tobą, chłopie? rozumiem, że gadam z facetem, a nie z napaloną fanką?;-)

Uzi

Facet... zobacz za jakie role on zdobył maliny. Po 1 primo te filmy to kiszki. Po 2 to było tuz po tragediach jakie go spotkały. Po 3 sam przyznaje, ze wypadł nienjepiej. Widziałem z nim wszystkie filmy(no prawie) i widać, ze te tragedie wplynely na jego aktorstwo.