Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Oto ona: http: //25. media. tumblr. com /tumblr _ m4fgtoEezv1 qc4g8vo1_ r1_ 500. png - usuńcie spacje :)
Patrzcie, jaka to wiecznie ponura aktorka, która jest tak bardzo brzydka! :/

Daj spokój. Ja wiem swoje i nie musisz mi udowadniać obrazkiem znalezionym w sieci. Kristen jest drewnianą aktorką i kilka uśmiechniętych zdjęć nie poprawią jej sytuacji.

użytkownik usunięty
FightClub_2

kilka? zabawne.

Zabawne jest to że próbujesz nam udowodnić jej niesamowitą grę aktorską tylko na zdjęciach.
Mam dla ciebie zadanie. Idź poszukaj filmiku na youtube gdzie Kristen zachwyci nas swoim talentem. Ciekawa jestem czy znajdziesz.

użytkownik usunięty
FightClub_2

Obejrzyj The Runaways, wystarczy. Poczytaj dyskusje tutaj, gdzie wszyscy piszą, ze polubili ją dzięki tej roli, bo tam pokazała talent aktorski.

Okej. Chętnie obejrzę.

użytkownik usunięty
FightClub_2

Czekam na kolejne rewelacje na temat gry Kristen.

Kochana ty też lubisz otwierać usta jak ona? :)

użytkownik usunięty
Damx123

co?

Nic nic :)

Damx123

hahaha <3

martu23

:P Co Cię tak rozbawiło moja Droga? :)

Damx123

Nic nic :)

FightClub_2

dobra jest, nie przesadzaj

I_got_5_on_it

Nie przesadzam. Po prostu według mnie jest beznadziejna i tego zdania raczej nie zmienię dopóki nie zobaczę jej wszechmogącego talentu w filmie jak mnie zapewniają jej oddane fanki.

FightClub_2

http://www.youtube.com/watch?v=Vge9PFQpyH0 Nie znalazłam lepszej wersji. Mimiką nie zachwyciła, ale w głosie emocje były;]

platyna_2

Dziękuję za filmik. Tutaj rzeczywiście emocję w głosie pokazała :D Muszę tylko znaleźć lepszą jakość bo nie mogę dostrzec jej wyrazu twarzy.

Aktorka? Serio? Jej występów w filmach (grą to nazwać nie można) nie nazwałabym aktorstwem.

użytkownik usunięty
Armell

świetnie.

Nawet nie wiesz jak bardzo.

Mi tam podobają się jej oczy i kolor włosów ..

Daruj sobie. Kristen Stewart mym skromnym zdaniem ; ) - brzydka,nieusmiechajaca sie,niechlujna,sz*ata : )

użytkownik usunięty
Fantasty

szmata? szmatę to sobie zrób i wychowaj -.-

Moim zdaniem kiepską aktorką jest ( ; Nigdy nie bylam jej fanką ale teraz cieszę się co się z nią teraz dzieje :D

użytkownik usunięty
Fantasty

nie ma to jak cieszyć się czyimś nieszczęściem, gratuluję postawy.

Och,każdy kogoś nie lubi,nie cierpi itd ; )

użytkownik usunięty
Fantasty

ale bez przesady. co, nie lubię Biebera, to mam go potępiać, a jak coś złego stanie mu się w życiu to się z tego cieszyć? nie, dziękuję. postoję.

matko dajcie spokój, nie jestem po niczyjej stronie, po co po prostu robić takie dyskusje, jak się kogoś nie lubi to nie trzeba o tym caly czas dyskutowac, tez nie lubie niektorych aktorow bo uwazam, że graja beznadziejnie, albo nawet mam takich ktorzy wiem że graja dobrze ale po prostu nie moge na nich patrzec, wiec staram sie unikac filmow z nimi i o nich nie gadam, a nie staje sie wielka antyfanka i staram sie ich za wszelka cene zmieszac z blotem

ola55_fw

ola55_fw - masz racje:-)

ola55_fw

Nareszcie ktoś rozsądnie mówi hehe. Bez "słodzenia" lub "mieszania z błotem"....

ola55_fw

To jest konstruktywna krytyka, skarbie.