Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

weźcie się ogarnijcie jak wam się nie podoba to zatrzymajcie to dla siebie a nie
komentujecie kretyni

ewcia19

Słuchaj, forum nie jest tylko po to aby mówić o kimś w samych superlatywach, ważne żeby każda opinia była podparta jakimiś argumentami, wiec " weź się ogarnij ...nie będę kończyć..."

Justyna0810

dokładnie. Ja jej nie lubię, moim zdnaiem jest sztywna i na dodatek nie podoba mi sie z wyglądu. Ale jak komuś się podoba to niech tak jest, nikomu nie brońmy wygłaszania swojej opinii:)

jdaniels

Zgadzam się, forum ejst do wygłaszania opinii zarówno pozytywnej jak i negatywnej, byle bez trollowania...

Justyna0810

juz to bylo pisane setki razy i kazdy o tym wie

ewcia19

"Słuchaj, forum nie jest tylko po to aby mówić o kimś w samych superlatywach"
I tyle w temacie.

platyna_2

nic dodac nic ujac

ewcia19

To, że Ty tak uwielbiasz Kristen to nie znaczy, że inni też muszą. Każdy ma swoje zdanie i krytykę na różne tematy ale nie musisz przez to nazywać ludzi kretynami.

ewcia19

Nie możesz ścierpieć, że jest więcej anty-fanów "zmieszhó" niż fanów? Pewnie właśnie od niego zaczęłaś oglądać filmy z Kirsten Stewart, o ile na samym "zmieszhó" nie zakończyłaś. Ja ją np. pierwszy raz widziałem w Azylu i jest to o wiele lepszy film, aniżeli najlepszy z jej udziałem.