No błagam... To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie. Po za tym co mnie obchodzi jakaś tam filmografia, skoro ona grać nie umie! LUDZIE! ona nie umie ruszać twarzą(podejrzewam wstrzyknęty detoks), wogule nie robi min, zero radości z gry. wygląda jakby ktoś ją do tego zmuszal. a po za tym słaba aktoreczka. 1/10. beztalencie i do tego brzydka .......
Uh,..........
Niech ona już nigdy nie będzie na pierwszych stronach moich ulubionych gazet(Bravo, popcorn, funclub) BŁAGAM!!!!!!!!!
POZDRAWIAM KLAUDIA
uhm to forum wieje nienawiścią, przeczytałam to wszystko i dochodze do wniosku, iz dobrze sie stało, że toporki, miecze i szabelki wyszly z uzycia, bo poszły by w ruch.
:)
"To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie."
po 1 ciekawa jestem ile masz lat skoro nazywasz ją dziecko? założę się, że mniej od niej. po 2 żałosne to jest Twoje zachowanie, bo tu nie oceniamy ludzi tylko ich grę aktorską. po 3 jakim prawem wydajesz osąd o nieznanej Ci osobie? po 4 aktorka to nie miss świata a stewart do brzydkich nie należy.
"LUDZIE! ona nie umie ruszać twarzą"
pomyśl czasem zanim coś napiszesz. oglądałaś z nią coś innego po za 'zmierzchem'? nie? to się w ogóle nie wypowiadaj. strasznie mnie irytują tacy ludzie, co to niby wszystkie rozumy pozjadali.
"beztalencie i do tego brzydka ......."
tak, a Ty zapewne akademię sztuki ukończyłaś i potrafisz odkryc w kims talent aktorski... ahahahaha! normalnie pozazdfroscic wiedzy, jesli sądzisz, że to uroda decyduje o poziomie gry aktorskiej.
P.S. szpecisz moje imię.
ale ja już pisałam , że od jakiegoś czasu lubię Kristen;)
a tamta wpowiedź jest już nieaktualna:-)
PS: NA wzjaem z tym imieniem
`A miley cyrus lubię tak se, bo głownie to cenię ją za muzykę i tyle cuudnych płyt jakie nagrała!!!:) `
czyż już nie ma ratunku dla ludzi?! gdzie te czasy kiedy oglądało się `Króla Lwa` a nie krzywozębne dziwki robiące sobie nagie zdjęcia ku uciesze milionów fanów. toż to litość i trwoga. (PS. Czekam na lincz ;dd)
teraz niestety nastolatkom nie wystarcza Król Lew .. potrzebują skandali
`co z tego, że robi sobie takie zdjecia? przeciez to nic takiego ..
jeszcze bardziej ja lubie .. `
`i jeszcze lepiej może zrobie sobie takie same :D `
ha! to ja będę następcą Efrona (taaaa, zaczynajcie już swe zgryźliwe uwagi ;dd ciągle czekam)
pozwalam Ci być vanezzą hujgens. ;d
o łał pozwalasz mi .. jaaa jaki zaszczyt dziękuję :D
moje marzenia powoli się spełniają nie mogę w to uwierzyć
pod warunkiem że będziemy śpiewać w High Sql (oo co przykozaczyłem ingliszem ;ddd) Musical piosenkę pod tytułem `Hit me Dusia one more time` ;ddd
bedziecie Zanessą:)
moja mala siostrzyczka jest w nim zakochana ale "Krola Lwa" tez lubi (bo ja ja nauczylam)
no dziwiłbym się gdybyś się nie zgodziła. ;dd
pytanie do Dusi : kochasz Behemota? ;dd (przepraszam, noo, nie mogłem się powstrzymać. ;d)
dawaj jej więcej klasyków Disneya sprzed 200 roku . ;d może wyrośnie na wartościową osobę. :)
od razu napisze sobie ciętą ripostę. wyręczę Was.
` CO?! Disneya jeszcze wtedy nie było na świecie nędzny prymitywie !`
Nie umie grać??? Czy ty czytałaś "Zmierzch" chyba nie bo wtedy byś wiedziała jaka jest Bella i pewnie samą siebie widzisz w tej roli?
Nic dziwnego, że Twoja wypowiedź jest taka żałosna, skoro gustujesz w takich szmatławcach ;P radziałambym poczytać opinie wielu doświadczonych krytyków filmowych, którzy twierdzą, że jest najlepiej zapowiadającą się aktorką młodego pokolenia w USA ;)
a skoro już ie jej tak uczepiłaś to w jednym z wywiadów zapowiedziała ze nie wiąże przyszłości z karierą aktorską tylko od jesieni zaczyna studiować literaturę na jednym z najbardziej prestizowych uniwersytetów w USA .
P.S. <<No błagam... To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie>> myslę, że te zdanie napisałaś po długim spoglądaniu w lusterko dziecinko.
posty "dissujące" będą sie sypały, gdyż wszyscy czytają wstępniaka
poodrywane ręce smigaja po klawiaturach a stopy po myszkach.
No sorry, ale zaczyna mnie to wkurwia*.
Odjebci* się od niej CHYBA NAPISAŁA ŻE NIC DO NIEJ NIE MA!
Posty także się czyta nie tylko opis...
Dusia15 - ale ty jestes dziecko chora psychicznie ;] wydaje mi się, że to ty jestes "rozwydrzona, zalosna i brzydka". tak naprawde przyznaj, ze kieruje toba zazdrosc, bo takiej dziewczynie jest czego zazdroscic. po czym niby sadzisz, ze nie umie grac? polecam obejrzec Adventureland. zobaczysz w nim swietna gre aktorska, tylko nie jestem pewna czy takie dziecko jak ty zrozumie cokolwiek z tego filmu. zastanow sie najpierw nad tym, co piszesz, a potem szczekaj. pozdrawiam czule <3
Widać po tym co piszesz Klaudio, że jeszcze z Ciebie dziecko:) A jak wiadomo dzieci i ryby głosu nie mają:)
PS Tak na marginesie to wstrzykuje się BOTOKS a nie DETOKS hehe
heh dokładnie to samo chciałam napisać - botoks a nie detoks HAHAHA:D
a poza tym to po co niby nastolatka miałaby wstrzykiwać sobie botoks??
Nie mogę pojąć dlaczego polacy(jakże zawistni i zazdrośni) są tak krytyczni wobec innych! Dzieciaki , hot-nastki, nawet dorośli ludzie (!) wypisują jak najgorsze rzeczy o wszystkich ,którzy są : ładni ,sławni ,bogaci... O co Wam chodzi? Zazdrość ? Poczucie niższości ? Nie twierdzę ,że lubię Kristen , bo sympatią jej wcale nie darzę , ale dajcie sobie na wstrzymanie! Wystarczy popatrzeć na różne strony internetowe
(Brytyjskie, Amerykańskie,Australijskie,Niemickie,Francusie - znajomość języków niestety wymagana) ,aby zobaczyć,że bardzo mały odsetek osób krytykuje , oczernie, czy wyzywa od żałosnych etc.. Jak to póxniej świadczy o Nas - Polakach ? Zastanawiałyście się kiedyś przed zbluzganiem kogoś ? a później wszyscy się dziwią ,że mamy taką opinię wśród innych krajów , no ale coż u Nas w Polsce mało tolerancyjnych osób ,które poświecą przykładem (a nawet jeśli są to zostaną zbluzgane za to ,że mają rację) Przykro mi wAs , naprawdę :) Tylko ,że to nie ma mnie się odbije w przyszłości a na Was .
Pozdrawiam !
God Bless!
Nickname,
oo BTW Dusio droga :) Detoks-czyli odtrucie(detoksykacja) Botoks(bo chyba o to Ci chodziło) inaczej Botulina czy jad kiełbasiany - użawany w kosmetyce jako środek wygładzający zmarszczki... Nauka nie boli , naprawdę :) Zanim zaczniesz cwaniaczyć , dokształć się bo przebywasz(mam nadzieję) wśród ludzi na poziomie
Nich Bóg ma Cie w swojej opiece!
Nickname,
dobre! :) pocwaniaczyła i sie przymknela.
co do Twojej przedostatniej wypowiedzi Nickname masz stuprocentowa rację. niestety widać Polacy nie potrafia znieść myśli, że sa ludzie ladniejsi lub bogatsi od nich. od razu musi nastapiac jakas krytyka, obrazanie..
3maj się Dusiu, buziaczki $|_!t@$kU, jestes cudowna ;*
haha!
o kurna nie mogę tego rozszyfrować `$|_!t@$kU` ;D
to pokemonowe pismo staje się coraz bardziej zaawansowane. ;dd
Kristen może sobie mieć i 100 filmów na koncie, a i tak będzie kiepską aktorką. Ilość ról nie świadczy o dobrości danego aktora. Fakt, w Azylu była całkiem dobra - ale z wiekiem zaczęła coraz bardziej marnieć.
Apropo tego, co mówią o niej krytycy, to wcale nie jest chwalona. Przykładowa wypowiedź Dennisa Harveya o jej roli w Into the Wild:
“Nie jest jasne, czy Stewart zamierzła grać hippie-dziewczynę Tracy jako nudną, czy tak po prostu wyszło” To jest pozytywna opinia?
“Nie jest jasne, czy Stewart zamierzła grać hippie-dziewczynę Tracy jako nudną, czy tak po prostu wyszło”
w założeniu hipisy cieszyły się życiem i naturą, wiec dogłębnie powiem, dla tych którzy nie wiedzą co to są hippie że była beznadziejna. ;d
Nie dziś, gilette mi się stępił, ojciec używa bica, a jak wiadomo prawdziwi emo chlastają się tylko gilettami.
Zazdrosc boli a twoi Zbuntowani to dopiero pasztety bez make-up
Brzydka to ty jestes i twoi zbuntowani dennota jak to w Polsce scheiß ZAWSZE SIE SPRZEDA A ZAZDROSC BOLI BRZYDULO .)
"Uwielbiam Tokio Hotel , Kristen Stewart ,
Twilight , Nicole Scherzinger
Mam 19 lat i mieszkam w Niemczech
Ulubione aktorki:
Angelina Jolie
Jessica Alba
Katherine Heigl
Eva Longoria Parker
Kristen Stewart
Natalie Portman
Lindsay Lohan
Scarlet Johanson
Cameron Diaz
Sophia Bush
Ashley&Mary-Kate Olsen
Aktorzy:
Brad Pitt
Robert Pattinson
Jim Carrey
Cezary Pazura
Mel Gibson
Tom Hanks
Maciej S
Jerzy S
Musik:
Rock,Hip-Hop"
Nie ma to jak postawić Hanksa czy Gibsona obok Pattinsona. Co do aktorek to się nie czepiam, bo moim zdaniem wszystkie dość przeciętne. Masz 19 lat? To powinnaś przestać się ośmieszać wypowiedzami na poziomie przedszkolaka.
I wbij sobie do tej swojej pustej łepetyny, że nie każdy o odmiennym zdaniu od ciebie musi być zazdrosny. ;)
I po co chodzić do cyrku jak na forum filmweb można się nieźle uśmiać :D:D:D:D jesteście prawie tak zdolni jak Paulo Francisco ;)