Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

HAHA ale beke miałam przed chwilą oglądałam na mtv polska galę z rozdania nagród mtv:) Fajnie że 'Twilight' zdobył aż 5 nagród. Nie no ktoś to oglądał? Myślałam że nie wyrobie z Kristen omg ale popisówę walnęła xD.
macie linka:http://www.youtube.com/watch?v=V0LJMY-zdyc&feature=related

Mtv Movie Awards to już stare dzieje;) no też się kieliłam jak oglądałam Kristen. Wiedziałam, że coś zmaluje;) i dodatkowo te conversy do sukienkiXD od razu przypomniała mi się scena z Twilight;) i fajnie odebrali nagrode za Best Kiss;)

Bisexidryna

ooo tak Best Kiss mje wznieca... świetnie to zrobili;]

Oczywiście, że nie mogłam przegapić xd. Na żywo oglądałam 1 czerwca XD. Kristen była boooska xp. I super wyglądała.

Anel

Wyglądała jak menel, a pocałunek to jeden z gorszych w historii.

m111

jak menel buahha nie wyrobię XDDDD

też uważam, że cała sytuacja była zabawna. i nawet jeśli coś tam z Robem do siebie czują, to może ona po prostu nie chce, żeby następnego dnia wszystkie media trąbiły o ich namiętnym pocałunku. po prostu nie jest "media whore" jak co po niektóre gwiazdeczki. btw kristen wyglądała świetnie. trochę może te trampki to lekka przesada, ale dobrze, że ma swój styl i nie robi z siebie na siłę laluni.

nat_2

biedna xD sie robcio uśmiał xD

mtv movie awards ,to nie jest jakas tam wielka gala lub premiera filmu zeby wkladac obcasy,moim zdaniem b.fajnie wygladala.ubrala sie stosownie do swojego stylu i wieku.pocalunek nie zadowolil mnie do konca :D ale mozna sie bylo tego spodziewac. wkoncu oficjalnie jeszcze ma chlopaka...tez sie smialam jak upuscila ta nagrode,ale to chyba z nerwow bo wystarczy potem obserwowac ja przed pokazem traileru jaka byla zestresowana jak mowila.

avast3

łomaaaatko, przecież ten pocałunek to był ewidentnie zart i lekkie nawiązanie do pocałunku w Zmierzchu.
śmiać mi się chce jak wszyscy go tak na serio biorą. -_-' niezależnie od tego, co ich tam prywatnie łączy.

użytkownik usunięty
m111

popieram. przeżywali jak mrówka okres, z ciekawości obejrzałam. nie wiem o co cały szum, ODEGRALI całkiem zabawną scenkę. nie doszukałam się tam niczego, co utwierdzałoby w przekonaniu, że są razem, czy coś.. ;d

avast3

No ten żart z pocałunkiem to im się udał :P W ogóle Kristen jakoś tak śmiesznie objęła Sandrę Bullock przy odbiorze nagrody za best kiss :P

fijolka90

I fajnie ją olały te Włoszki czy inne tam Japonki i Cameron Diaz;)

Bisexidryna

a kiedy ją olały? to sobie obejrzę xDD

m111

Jak odbierała nagrodę za najlepsza aktorkę;) to chyba chciała się do nich przytulić a one sobie poszły;) i tylko coś powiedziały. A może ja się mylę nie wiem.

Bisexidryna

Hmmm a gdzie jest dostępna cała gala? Chciałabym obejrzeć :P

użytkownik usunięty
fijolka90

Gala MTV to największa pomyłka ze wszystkich festiwali filmowych. 5 nagród dla Zmierzchu, Efrona czy tam HSM? Kpina...

A ja się cieszę, że właśnie Zmierzch dostał te nagrody, a nie Disneylanki

ona116

ej tak wogle Kristen zkręciła kostke, dlatego miala trampki;p

Avika

poza tym komentarze w stylu' ubrała sie beznadziejnie' zostawcie dla siebie, nie musimy czytac o waszych gustach lub bezgusciach.

gosiukukuk

wysokotoksyczna: jestes nudna w tej swojej nienawisci czy czymkolwiek innym, odnoszacym sie do Stewart. zabraniac ci nie bede sie wypowiadac-takiego prawa nie mam. ale zdaj sobie kobieto sprawe z tego, ze twoje komentarze nie są zabawne, jedynie podsycaja dyskusje. a jeli chodzi ci wlasnie o to, zeby ludzie sie wkurzali na twoje wywody- serdecznie ci zycze powodzenia;]

gosiukukuk

oh, wg mnie wlasnie Stewart idealnie zagrala Belle. Nie widzialam jej w innych filmach, jednakowoz byla identyczna jak Bella z ksiazki. I wydaje mi sie ze prywatnie jest takze do niej podobna. Co nie zmienia faktu ze nominacje byly w ogole z choinki urwane, no a nie ukrywajac Twilight nie powinien dostac zadne nagrody, choc lubie ten film.

użytkownik usunięty
guguna

Ja uważam ża niektóre kategorie to w ogóle były przesadzone np. pocałunek;/ I faktycznie niektóre nagrody nie należały sie 'twilight' np. scena walki w zmierzchu ona wcale nie była fajna , a jedynie 'sztuczna' więc z tym się nie zgadzam ;D
Ale i tak ciesze się że 'Twilight' pokonał HSM i te diney'owskie gwiazdki;/ A rozczarowałam się tym że Hannah Smutannah wygrała w piosence;/;/ Ja chciałam żeby wygrali oczywiście Paramore ;p

Macie może jakąś stronke, gdzie można całą galę oglądnąć? :)

Zozolka

hmmm ... ja nie wiem, ale akurat ja sobie wpisywałam na youtube :D
a Kristen mega wpadka xDDD.
to było ... przeobciachowe. masakra,
wg mnie ubrała sie bardzo pomysłowo i wyglądała fajnie.
każdy ma swój styl i nie należy go oceniać.
i tak, jak niektórzy nie sądzę, żeby pomiędzy Kristen a Robertem też coś było.
po porostu są kumplami i chcieli podnieść atmosferę xD

Zozolka

całą gale można pobrać stąd:
http://www.irfree.com/2009/06/01/2009-mtv-movie-awards-ws-dsr-xvid-sys/

a tu jest też wywiad z polskimi napisami zza kulis z gwiazdami 'zmierzchu':
http://www.youtube.com/watch?v=dZKs-9w1UhM

;)

ona ma niebieskie oczy ?! ?! ?! ?! ?! A tak ładnie jej w brązowych.....

dziewiona

ma zielone oczy :P

W poprzednich latach były fajniejsze, lepsi aktorzy i lepsze filmy zwyciężały, np. Mroczny Rycerz powinien zdobyć więcej nagród od HSM, zobaczcie zajął przecierz 2 miejsce w Boxoffice (najbaedziej dochodowe filmy) a to już chyba o czymś świadczy

sebastjan975

Dochód niekoniecznie świadczy o wartości filmu...
Echh Kristen, za bardzo wczuła się w Bellę i teraz wszystko jej z rąk leci...:D Szkoda że "Mroczna i Przywieszona" to jedyna poza, jaką umie przybrać w filmie. Liczyłam na więcej... Po zobaczeniu jej krótkiego epizodu w filmie Jumper zrozumiałam że to był błąd==' Może się nie wysypia czy coś w tym stylu... stąd to 'przyćpanie'^^ pozdrawiam