Najwyższa pora. Po tym, co ta posiadaczka dwóch min zrobiła, chcąc przysłużyć się promocji najnowszego filmu, a zarazem ostatniej części "kultowej" emo-wampirzej serii można spodziewać się, że tym razem będą statuetki. ;)
Bo już się zaczynałem martwić.
Pozdrawiam!
Ludzie którzy przyznają te nagrody najczęściej kierują się prywatnymi powodami. Na pewno Stewart (chroniona jak do tej pory immunitetem złotych malin) chyba się w końcu komuś naraziła ;).
a no tak :D . A w ogóle od dawna jej nienawidzę i teraz jeszcze bardziej utwierdziłam się w tym przekonaniu . .. Poza tym za bardzo nie chce mi się wierzyć żeby robiła to na promocję filmu bo po pierwsze śnieżka i łowca dawno zszedł z kin po drugie jej fani to z reguły fani zmierzchu którzy chodzą na filmy z jej udziałem nie narażałaby się im widząc jak identyfikują się z Robciem już bardziej korzystne byłoby zerwanie po premierze i najlepiej w zgodzie na a teraz to wszyscy na nią plują . Nie takim kosztem robiłaby rozgłos . No a w sumie to biorą ją do nowych filmów żeby zbić więcej kasy to oczywiste a teraz fani się odwrócą więc wątpie żeby dalej chcieli ją w produkcjach zresztą nawet wczoraj znalazłam na jakieś zagranicznej stronce że rolę w filmie (50 Shadesof Grey) którą miała grać Stewart przejeła moja ukochana Rooney . Yeah! :D coś czuję że karierka tej miernej Stewart się powoli kończy
uwierz ja też się ciesze :D i uwierzyć w to że jest milionerką i nie zepsuta tak jak inne "gwiazdy" .Fajnie że w końcu została odkryta tyle talentów jest marnowanych,niedostrzeganych a promowane są jakieś miernoty co dostają sławe bo ich ojciec jest np producentem lub reżyserem Rooney przynajmniej nie gwiazdorzy, skromna, nieśmiała i miła dziewczyna . Jej przynajmniej nikt nie wypomnie że rolę dostała bo jest bogata i ktoś ją wkręcił. Sama pokazała to że jest fenomenalna w swojej robocie jaką wykonuje i chwała jej za to.
:)
Bardzo podobała mi się w ''Koszmarze z ulicy wiązów'' i w'' Dziewczynie z tatuażem'', gdzie była po prostu fenomenalna. Szkoda,że nie zdobyła Oscara, ale sama nominacja to już coś.
teraz świat stoi przed nią otworem noi kariera nabiera tempa, w sumie szkoda że nie zdobyła oscara ale to było wiadome że jednak wygra Meryl .ale Rooney jeszcze nie raz zdobędzie ważne nagrody przynajmniej Oscara :) z takim talentem . ja oglądałam z nią klipy filmów na yt jest naprawdę bardzo dobra . Nie moge się doczekać nowych filmów z jej udziałem i "Bitter Pill" jak będzie zabijać swojego mężulka ,to będzie fajne :D . A tak apropo rozpisaliśmy się na temat Rooney pod Stewart . hah
dla najgorszej aktorki ( Stewart ) i aktora (Pattinson, Taylor L. jeszcze ujdzie ) malinki powinny być zgarnięte.
zebrała się banda szyderców.
z ciekawości przejrzałam filmy, jakie obejrzeliście/łyście i chyba tylko aneta_95 może jakkolwiek ocenić zdolności aktorskie, tak cudownie ujęte przez was w cudzysłów, kristen, bo reszta najwyraźniej nie widziała z nią ani jednego filmu. no, chyba że zmierzch.
brawa :)))))))))))))))))))))))))))))
Och,czyżby ?
Ja widziałam : Azyl,Ucieczka w milczenie, The Cake Eaters,Wszystko za życie,Posłańcy, W świecie kobiet, Jumper,Zmierzch, Księżyc w nowiu, Adventureland,
Zaćmienie, The Runaways: prawdziwa historia,Welcome to the Rileys, Przed świtem cz.1.
14 tytułów. To sporo, by stwierdzić, ze ta pannica kompletnie nie umie wcielać się w swoje role.
Podobała mi się w dwóch filmach, a reszta? Szkoda gadać.
A ja ją lubie nawet po tym co zrobiła. Niewiem czemu przyjaciele i rodzina się od niej odwracają. A Robert zachowuję się jak 5 letnie dziecko BOSHE. Zdradziła go i co>>? Gwiazdy się zdradzały, zdradzają i będą zdradzac!