Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Najwyższa pora. Po tym, co ta posiadaczka dwóch min zrobiła, chcąc przysłużyć się promocji najnowszego filmu, a zarazem ostatniej części "kultowej" emo-wampirzej serii można spodziewać się, że tym razem będą statuetki. ;)

Bo już się zaczynałem martwić.

Pozdrawiam!

akira894

ja też :D ta dziadówa powinna zgarnąć wszystkie tak samo jak ten gówniany film.

aneta_95

Ludzie którzy przyznają te nagrody najczęściej kierują się prywatnymi powodami. Na pewno Stewart (chroniona jak do tej pory immunitetem złotych malin) chyba się w końcu komuś naraziła ;).

akira894

możesz jaśniej ? nie za bardzo rozumiem komu się naraziła :)

aneta_95

opinii publicznej ;d

akira894

a no tak :D . A w ogóle od dawna jej nienawidzę i teraz jeszcze bardziej utwierdziłam się w tym przekonaniu . .. Poza tym za bardzo nie chce mi się wierzyć żeby robiła to na promocję filmu bo po pierwsze śnieżka i łowca dawno zszedł z kin po drugie jej fani to z reguły fani zmierzchu którzy chodzą na filmy z jej udziałem nie narażałaby się im widząc jak identyfikują się z Robciem już bardziej korzystne byłoby zerwanie po premierze i najlepiej w zgodzie na a teraz to wszyscy na nią plują . Nie takim kosztem robiłaby rozgłos . No a w sumie to biorą ją do nowych filmów żeby zbić więcej kasy to oczywiste a teraz fani się odwrócą więc wątpie żeby dalej chcieli ją w produkcjach zresztą nawet wczoraj znalazłam na jakieś zagranicznej stronce że rolę w filmie (50 Shadesof Grey) którą miała grać Stewart przejeła moja ukochana Rooney . Yeah! :D coś czuję że karierka tej miernej Stewart się powoli kończy

aneta_95

Rooney Mara ! Cudownie !To jest zdolna,skromna i młoda aktorka.

mrs robinson

uwierz ja też się ciesze :D i uwierzyć w to że jest milionerką i nie zepsuta tak jak inne "gwiazdy" .Fajnie że w końcu została odkryta tyle talentów jest marnowanych,niedostrzeganych a promowane są jakieś miernoty co dostają sławe bo ich ojciec jest np producentem lub reżyserem Rooney przynajmniej nie gwiazdorzy, skromna, nieśmiała i miła dziewczyna . Jej przynajmniej nikt nie wypomnie że rolę dostała bo jest bogata i ktoś ją wkręcił. Sama pokazała to że jest fenomenalna w swojej robocie jaką wykonuje i chwała jej za to.

aneta_95

:)
Bardzo podobała mi się w ''Koszmarze z ulicy wiązów'' i w'' Dziewczynie z tatuażem'', gdzie była po prostu fenomenalna. Szkoda,że nie zdobyła Oscara, ale sama nominacja to już coś.

mrs robinson

teraz świat stoi przed nią otworem noi kariera nabiera tempa, w sumie szkoda że nie zdobyła oscara ale to było wiadome że jednak wygra Meryl .ale Rooney jeszcze nie raz zdobędzie ważne nagrody przynajmniej Oscara :) z takim talentem . ja oglądałam z nią klipy filmów na yt jest naprawdę bardzo dobra . Nie moge się doczekać nowych filmów z jej udziałem i "Bitter Pill" jak będzie zabijać swojego mężulka ,to będzie fajne :D . A tak apropo rozpisaliśmy się na temat Rooney pod Stewart . hah

aneta_95

haha :D

mrs robinson

Stewart powinna nam buty czyścić :D

akira894

dla najgorszej aktorki ( Stewart ) i aktora (Pattinson, Taylor L. jeszcze ujdzie ) malinki powinny być zgarnięte.

akira894

nic tylko stwórzcie klub pełen nienawisci do ludzi, żal!!!

aagnieszkkaa

Ja akurat oceniam jej "zdolności aktorskie" ;)

akira894

zebrała się banda szyderców.
z ciekawości przejrzałam filmy, jakie obejrzeliście/łyście i chyba tylko aneta_95 może jakkolwiek ocenić zdolności aktorskie, tak cudownie ujęte przez was w cudzysłów, kristen, bo reszta najwyraźniej nie widziała z nią ani jednego filmu. no, chyba że zmierzch.
brawa :)))))))))))))))))))))))))))))

_kuma

Och,czyżby ?
Ja widziałam : Azyl,Ucieczka w milczenie, The Cake Eaters,Wszystko za życie,Posłańcy, W świecie kobiet, Jumper,Zmierzch, Księżyc w nowiu, Adventureland,
Zaćmienie, The Runaways: prawdziwa historia,Welcome to the Rileys, Przed świtem cz.1.
14 tytułów. To sporo, by stwierdzić, ze ta pannica kompletnie nie umie wcielać się w swoje role.
Podobała mi się w dwóch filmach, a reszta? Szkoda gadać.

mrs robinson

ok, w takim razie zwracam honor. bo wnioskowałam z Twojej listy na filmwebie.

_kuma

A ja ją lubie nawet po tym co zrobiła. Niewiem czemu przyjaciele i rodzina się od niej odwracają. A Robert zachowuję się jak 5 letnie dziecko BOSHE. Zdradziła go i co>>? Gwiazdy się zdradzały, zdradzają i będą zdradzac!

0ri0n123

Z którego zakładu uciekłaś?