Ja osobiście uważam że jest koszmarną aktorką. Ciągle ta sama mimika twarzy, gra
sztucznie i bez wyrazu. Czy jest smutna czy szczęśliwa albo zła, wystraszona ma taką samą
minę. Wogóle nie zna się na tym co robi i za każdym razem gdy widzę reklamę nowego
filmu z nią zastanawiam się dlaczego ją zatrudniają? Bo przecież wcale nie jest dobra ani
ładna. Co porawda nie widziałam z nią wszystkich filmów, bo "W drodze" kilka osób chwaliło
i tak się zastanawiam czy nie obejrzeć. Tak dla może potwierdzenia mojej oceny w stosunku
do niej albo dla zmienienia swojej opinii. Dlatego też jestem strasznie ciekawa co o niej
sądzicie, czy jest dobrą aktorką, w jakich filmach wypadła dobrze, w jakich beznadziejnie i
czy warto poświęcić swój wolny czas by obejrzeć z nią film "W drodze".
Gdybym kogoś uraziła swoją opinią o niej z góry przepraszam. Szanuję zdanie każdego na
każdy temat. Ludzie mają różny gust i każdemu podoba się co innego.
Co do wyglądu - podoba mi się. Nawet bardzo.
Co do aktorstwa, to wiem, że wielu ją krytykuje, że ciągle ten sam wyraz twarzy, że rozdziawione usta, że zęby, że sztywna, że to, że tamto... Ja jakoś tego tak nie odbieram. Dla mnie jest ok.
Pozdrawiam.
Polecam wersję reżyserską filmu "Królewna Śnieżka i Łowca" - jest tam scena zdrady Pattisona przez Kristen z Rupertem Sandersem.
Uważam, że jest słabą aktorka. Oczywiście próbuje ale, brak potencjału ją zdradza. Ma jednak w sobie coś co przyciąga. Nie chodzi mi tylko o wygląd ( fakt jest bardzo ładną kobietą ) .. Coś w sobie ma. Nie cierpię jej jako aktorki to na swój sposób lubie ją oglądać. Czasem zastanawiam się czy ten wyraz twarzy został jej narzucony czy rzeczywiście nie potrafi się naturalnie uśmiechać.
Myślę że teraz jest słabą aktorką. Jak była młodsza była lepsza w aktorstwie. Uważam że nie jest wcale ładna. Jej uroda mnie drażni. Pewnie ma rolę w filmach ponieważ rozpromowała się w Zmierzchu. Fani tej książki lub filmu pójdą do kina ponieważ gra w filmie "Bella ze Zmierzchu". Nie zapominaj też o roli w filmie "Królewna Śnieżka i Łowca" , którą zdobyła dzięki romansowi z reżyserem. Ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam.