Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ludzie, dajcie spokój... Kristen to młoda dziewczyna, a na swoim koncie ma już wiele filmów. To czy komuś się podoba w jakiejś roli czy nie to indywidualna sprawa. Nie rozumiem tylko jak można tak obrażać kogoś wyzwiskami typu 'głupia', 'brzydka' skoro jej nie znacie osobiście? Najwidoczniej przemawia tutaj pewnego rodzaju zazdrość...
Lepiej docenić pracę jaką ktoś wkłada w to co robi, niż marnować swoją energię na bezpodstawne i obraźliwe opinie.
/LadyJa

LadyJa

Racja pisanie typu głupia jest nie na miejscu bo w końcu jej nie znamy osobiście. Ale brzydka czemu nie> Uważam że jest brzydka i nie umie grać. Nie ma co się oszukiwać. Ale nie, nienawidzę jej bo nie mam za co. Chociaż mam wrażenie że jak już przygaśnie ta spraw ze zmierzchem to ludzie otworzą oczy i zobaczą że naprawdę jest kiepska w tym co robi.

Szmminka

Miło, że się w tym się zgadzamy. Jeśli uważasz, że jest brzydka zaakceptuję to, w końcu racja gustu.
Nie będę też sprzeczać się o grę aktorską, bo nie jestem ani żadnym specjalistą, ani zagorzałym fanem. Mimo to muszę przyznać, że np. "Panic room" w którym grała jedną z czołowych ról, bardzo przypadł mi do gustu w dodatku była o wiele młodsza (oczywiście było to przed "Zmierzchem"!), a moim zdaniem zagrała znakomicie.
Poza tym Stewart ma dość oryginalną osobowość i pewnie dlatego antyfani nie mogą jej znieść - co zresztą jest dla mnie niezrozumiałe, bo chyba nie chcielibyśmy żeby wszyscy byli tacy sami? Między innymi dlatego właśnie ją polubiłam, że nie próbuje kogoś naśladować, jest sobą i nie zmienia się mimo całej tej presji powstałej wokół jej osoby.
/LJ

LadyJa

Że jest brzydka to każdy może powiedzieć bo do tego nie trzeba jej znać..:/
A zazdrosna nie jestem i nie rozumiem dlaczego jak ktoś wyraża się negatywnie o jakiejś aktorce czy aktorze od razu mówi się o zazdrości
bo przecież każdy ma prawo wyrazić własną opinię nawet nie miłą i nie zawsze wynika to z zazdrości...
Ja uważam zer nie jest obdarzona urodą i talentem...
:P

użytkownik usunięty
Akasha420

A ja powiem, że Kristen jest naprawdę ładną dziewczyną. Wyróżnia się przynajmniej wśród tych hollywood'ckich laleczek <no ale muszę się przyznać, że niektóre te laleczki mi się podobają :)>. A co do jej gry aktorskiej to powiem, że nie mam jej nic do zarzucenia. Według mnie jest naprawdę dobra.

LadyJa

Uważam, że to ile filmów ma na swoim koncie nie ma znaczenia, ani nie wpływa na jej grę aktorską. Nie jest dobrą aktorką, ale również myślę, że nie powinno się jej obrażać, gdyż nikt tak naprawdę jej nie zna. Czy jest brzydka czy nie, to już sprawa gustu.

`Żyj i daj żyć innym.

maciaa

Ja na przykład wcale nie uważam, że Kristen jest brzydka, wszystko zależy od makijażu i fryzury...

Bells_S

Według mnie też nie wygląda tak najgorzej :) najpiękniejsza na ziemii na pewno nie jest, ale przecież zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy.
Poza tym, jak np. taka Miley Cyrus sobie nawali tonę tapety na twarzy to sobie może ładnie wyglądać. Chciałbym zobaczyć kiedyś jej fotki bez make-upu xDxD Poza tym, uroda to kwestia względna...

LadyJa

http://justjaredjr.buzznet.com/photo-gallery/187521/kristen-stewart-joan-jett-13 /

to POPATRZCIE na nią na tym zdjeciu.
ja sie jej poprostu kurwa boje.

Patta

Czego tu się bać? Jakby Ciebie paparazzi śledzili dzień w dzień też byś się pewnie nie uśmiechał/uśmiechała do obiektywu.

LadyJa

dlaczego tyle nienawiści..? bo drewniana jest.

vermilliah

`Dlaczego tyle nienawiści..?
Ludzie, dajcie spokój` .. i przestańcie zakładać tysiąćpińćsetstodziwińćset wątków o tym samym. o.o

Domish

`http://justjaredjr.buzznet.com/photo-gallery/187521/kristen-...

to POPATRZCIE na nią na tym zdjeciu.
ja sie jej poprostu kurwa boje. `

łuuuu starszne w c.uj

Domish

wygląda tu jak zaćpana gwałcicielka.temu nie zaprzeczysz.

(tak nawiasem to widze że szukasz kłótni kotku)

Patta

no popieram lepiej bym tego nie określiła, jest przerażająca

Domish

mogłabym powiedziec to samo o ludziach, ktorym sie ewidentnie nudzi i pisza jak bardzo nienawidze jej. o gustach sie nie dyskutuje, jednemu podoba sie silikonowa Pamela Anderson, innym przerażająco chuda i blada Keira Knightley.

gosiukukuk

Haaa nie trafiłaś ! ani Pamelka ani ten truposz. ;d

gosiukukuk

męczy mnie tekst który pojawia się w każdym temacie na tej stronie ,,o gustach się nie dyskutuje'' owszem dyskutuje gdyby się nie dyskutowało nie zakładali by forum tutaj

LadyJa

to w takim razie wszystkie ochy i achy też powinny zniknąć, bo to też jest subiektywna opinia ludzi, czyż nie?

hipokryzja postępowa