przeczytaj sobie temat pt. `ona ma dopiero 18 lat` dowiesz się iż ja i Misery jesteśmy ich dziećmi oraz mamy jeszcze 10 rodzeństwa..
Ludzie uwierzą w każdą plotke w głupim tabloidzie. To ICH życie, oraz ICH sprawy. Ludzie dajcie na luz :x
A Pokemony tez lubisz? :)
A co do tematu to dziecka to na pewno nie mają! :)
No chyba, że Rob oddał nasienie do banku spermy, a Kristen przez przypadek zadowoliła się właśnie jego białym płynem :)
He he xD
kurna, a ja myślałąm, że tylko ja jestem taka, ale niespodzianka. ;dd
to mam nadzieje, że znasz serial taki jak Queer as Folk, jeżeli jestes gejem, to obowiązek! ;D
aa i występuje tam aktor, Patrick Bauchau występujący w Doktorze Housie jako Rowan Chase, ojca Roberta, sezon 1 epizod coś koło 1, albo i 13. nie wiem dokładnie. :D
Hehe, to musisz obejżeć Queer as Folk, też cały o gejach, no i o lesbijkach. Wiesz dowiedziałam się nawet z tego serialu, że gej może zrobić dziecko lesbijce, ładny cyrk ;D
O kurcze to musze obejżeć, ale nie jestem zwolenniczką Chase'a, tylko Housa ;D Wiem, o który chodzi ci odcinek, ale numeru nie pamiętam. ;P
No tak, jak zwykle nikt nie zwraca na mnie uwagi. Nikt mnie nie rozumie! Idę się pociąć. Nowym gilettem.
najlepszy jest ten niebiesko-zielony z 5 ostrzami, albo ten różowy z wbudowanym mydełkiem. Ja do pocięcia wybrałabym różowy.