Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jeżeli wątpi w stwierdzenie z nazwy tematu niech obejrzy film z jej udziałem Cake Eaters. Zarzucanie jej braku wyrazu/emocji (Twilight) jest absurdalne, niektóre role właśnie takie są gdzie bohaterka jest szaraczkiem i tak powinny zostać zagrane. W takich rolach dobrego aktora od złego można odróżnić poprzez poszczególne sceny gdzie fantastycznie oddaje klimat sytuacji.

Tak trzymać Kristen.

darkwarez_pl

Zaraz zostaniesz poszczuta za ten temat zapewne.

użytkownik usunięty
lilianna009

Ja tam się zgadzam! Ona jest wspaniała! xD

lilianna009

Jestem onym nie oną : ). Nie każdy kto oglądał Twilight i nie zasnoł musi być oną :P.
Właśnie obejrzałem ponownie Into The Wild, gdzie Kristen miała swój mały epizod. Nie dość ze aktorka to jeszcze śpiewa może nie wybitnie ale jednak.

darkwarez_pl

Przepraszam :).
A dziś Kris skończyła zdjęcia do Runaways :). Byłoby super gdyby się pojawiło w Polsce w kinach.

darkwarez_pl

dla mnie Kristen również jest świetną aktorką ;)
ma w sobie coś takiego, że, kiedy oglądam film z jej udziałem nie mogę oderwać od niej wzroku. myślę, że czeka ją wielka przyszłość ;]
oby tylko woda sodowa nie uderzyła jej do głowy.

xxxAnetkaa99xxx

Sądzę, że już od dawna jest tak bardzo w tym biznesie, że to raczej niemożliwe. Poza tym ona prawie całe życie spędziła w LA. Nie jest tam nikim unikatowym jeśli chodzi o zawód :P.
I naprawdę wydaje się taką zwykłą dziewczyną z sąsiedztwa (tzn. w amerykańskim odniesieniu). Choć to może tylko moje odczucia.