Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Według najnowszych doniesień Kristen prowadzi rozmowy w sprawie zagrania Katarzyny W. z
Sosnowca. Wszyscy chyba kojarzą sprawę śmierci małej Madzi, córki pani Katarzyny, która
zmarła w nie do końca jeszcze wyjaśnionych okolicznościach. Temat odbił się szerokim echem
także za granicą i jak widać podchwyciło go Hollywood. Nie wiadomo jeszcze kto otrzyma rolę
Bartka, męża Katarzyny, ale w spekulacjach najczęściej wymieniany jest Robert Pattison
gwiazda Zmierzchu. Rolą detektywa Rutkowskiego zainteresowani są ponoć Nicolas Cage oraz
Alec Baldwin. Całość ma wyreżyserować Martin Scorsese(Infiltracja) dla wytwórni Worner Bros.

bezimienny

haha :D

aneta_95

nie wiem co w tym zabawnego to potwierdzona informacja

bezimienny

po prostu uwielbiam ludzi z takim poczuciem humoru :)

użytkownik usunięty
bezimienny

To nie jest zły pomysł. To jest świetny pomysł. Historia o tym jak brukowce robią gwiazdę z prawdopodobnie niezrównoważonej emocjonalnie osoby, która spowodowała śmierć własnego dziecka jest znakomitym tematem na naprawdę mocny film. Oczywiście nie do końca byłaby to historia dzieciobójczyni, ale także opowieść o naprawdę chorym świecie w jakim żyjemy. Wszystkie te pudelki, fakty, paparazzi, przemoc psychiczna mediów, brak prywatności ludzi znanych, manipulacja mediami tylko dla rozgłosu, chamstwo internetu itp. mogłyby w tym filmie znaleźć swoje odbicie. Tak rola to byłoby prawdziwe wyzwanie dla Kristen Stewart i znając ją z innych, niż "Zmierzch" filmów uważam, że poradziłaby sobie z nią, a nawet być może odnalazła by w niej odrobinę siebie (afera ze zdradą). Przypominam, że za podobnie kontrowersyjną rolę Charlize Theron dostała Oscara. Baaardzo chciałbym zobaczyć Kristen Stewart w takiej roli i w takim filmie, ale to raczej pozostanie tylko marzeniem.

bezimienny

Hahaha rozwaliłeś mnie.
Podobna nawet :D

bezimienny

ktoś za bardzo fantazjuje :)

bezimienny

Scorsese- idealny reżyser. Sprawdzi się w tym filmie akcji. Nie mogę się doczekać. Wiesz już kiedy premiera?

swish_

ponoć producenci celują w oskary, także prawdopodobnie w drugiej połowie 2013 roku. Pani Katarzyna to bardzo złożona postać, więc rola na pewno będzie bardzo wymagająca, trzymajmy kciuki za oskara dla Kristen. No i będzie to zawsze jakiś polski akcent.

bezimienny

hahaha, kocham takich ludzi jak Ty :)

użytkownik usunięty
wobiektywieswiata

xD może reżyserią powinien się zająć Rupert Sanders?

Nie to zbyt niedoświadczony reżyser, aby zająć się biografią postaci takiego kalibru jak pani Katarzyna W. Do takiego tematu trzeba podejść z wielką wrażliwością i pokorą, w końcu ta historia była na ustach całej Polski i komentowały ją takie gazety jak Fakt, Super Expres czy najpoważniejsze portale jak wp czy onet.

bezimienny

nadaje się... obie kłamią jak nie wiem co... i ta 'gra' aktorska...

dodsab

domyslam sie ze jestes zla na Kristen za to ze zdradzila Roberta ? ja sie zastanawiam czy to wszystko przypadkiem nie jest ustawione na promocje filmu. :>

wobiektywieswiata

ale bd będzie dopiero za 101 dni..

dodsab

im to nie przeszkadza. sa na okladkach wszystkich czasopism. chociaz oczywiscie moge sie mylic .

dodsab

Tak, a w październiku wielki come back.

bezimienny

hahaha:)))

użytkownik usunięty
bezimienny

To nie jest zły pomysł. To jest świetny pomysł. Historia o tym jak brukowce robią gwiazdę z prawdopodobnie niezrównoważonej emocjonalnie osoby, która spowodowała śmierć własnego dziecka jest znakomitym tematem na naprawdę mocny film. Oczywiście nie do końca byłaby to historia dzieciobójczyni, ale także opowieść o naprawdę chorym świecie w jakim żyjemy. Wszystkie te pudelki, fakty, paparazzi, przemoc psychiczna mediów, brak prywatności ludzi znanych, manipulacja mediami tylko dla rozgłosu, chamstwo internetu itp. mogłyby w tym filmie znaleźć swoje odbicie. Tak rola to byłoby prawdziwe wyzwanie dla Kristen Stewart i znając ją z innych, niż "Zmierzch" filmów uważam, że poradziłaby sobie z nią, a nawet być może odnalazła by w niej odrobinę siebie (afera ze zdradą). Przypominam, że za podobnie kontrowersyjną rolę Charlize Theron dostała Oscara. Baaardzo chciałbym zobaczyć Kristen Stewart w takiej roli i w takim filmie, ale to raczej pozostanie tylko marzeniem.

bezimienny

buahahahaha to będzie jej życiowa rola !

bezimienny

Gdzie znalazłeś takie informacje?

użytkownik usunięty
maniaczka_filmweb

Nigdzie. Facet robi sobie jaja. Po pierwsze ktoś w Hollywood musiałby naprawdę złapać temat, co jest mało prawdopodobne, po drugie parę osób musiało by się zgodzić na taki film, po trzecie czy to aby na pewno koniec historii Katarzyny W.? Ona siedzi, czy nie? Nie wiem, bo nie czytam szmatławców. Możliwe, że taki film kiedyś powstanie, ale to będzie raczej polski film i nie spodziewajmy się go wcześniej, niż za 8-10 lat. No, może 5.

użytkownik usunięty
bezimienny

A ja natomiast niedawno słyszałem, że o rolę Krzysztofa Rutkowskiego, oprócz Cage'a i Baldwina, ma ubiegać się także sam Krzysztof Rutkowski.