Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Widziałam z nią wszystkie filmy najbardziej podobał mi się zmierzch kocham go jestem wielką fankom zmierzhu kristen i roberta
dziwie sie ze nie dostali jeszcze oscara.

I LOVE

użytkownik usunięty
zaluakj2

Zgadzam się. Też uwielbiam Kristen i myślę że jest jedną z najlepszych aktorek. A dla mnie najlepszą. Uwielbiam ją!!!!

użytkownik usunięty

Mam identyczne zdanie jak ty. To wyjątkowo utalentowana, piękna i inteligentna dziewczyna.

"jest jedną z najlepszych aktorek." No proszę cię.... xD

FightClub_2

chyba najgorszych... :P

Eluniu droga, powiedz mi tak szczerze... ile w takim razie znasz aktorek?

zaluakj2

ha ha ha ha

zaluakj2

Zrobiłaś mi dzień

użytkownik usunięty
Sebu_BGZ

... and You made my day :D. No one before has tranlated "you made my day" as you did.

zaluakj2

chyba sobie jaja robisz gimbusko? ona wszedzie gra tak samo

zaluakj2

ode mnie 4/10, może kiedyś doskoczy do 5.

zaluakj2

Najlepsza? NIE!
Najgorsza? Tez nie, dlaczego nikt jej nie lubi, w Snieszce i Runaways zagrala co najmniej dobrze.

użytkownik usunięty
zaluakj2

Ja bym się do tego publicznie nie przyznawał ;p

Kristen nie dość że nie ma talentu, to jeszcze jest przeciętnej urody (choć tyłek w tych obcisłych dżinsach w zmierzchu wyglądał bardzo smacznie). A do tego przespała się jeszcze z reżyserem .

Nie powiem. Do Pattisona nic nie mam, nie wiem jakim jest aktorem. Ale Kryśki nie trawię .

zaluakj2

buahahahahahaahahaha,.......hahahahahahahahahahahahahah....bitch please

użytkownik usunięty
carreno

Patrzcie dzieci: takie odgłosy wydają trolle. Rżą i bełkoczą :D.

zaluakj2

Ale z językiem polskim to nie powalasz.
A co do opinii. każdy ma własną. Jeżeli ty uważasz, że jest świetna ok. Ja jej osobiście nie trawie. Wkurzała mnie w zmierzchu, śpiącej królewnie, posłańcach. w świecie kobiet.
Dla mnie jest sztywna, i może jakos grac potrafi ale mnie osobiscie nie powaliła.

zaluakj2

są gusta i guściki. Ja uważam, że jest okropnie słabą aktorką. Nie znam chyba gorszej.

użytkownik usunięty
zaluakj2

Ale Ty się leczysz psychiatrycznie, prawda?

użytkownik usunięty
zaluakj2

prawda!!!

zaluakj2

to pszeciesz pasztet nad pasztetami xd paszczór wśrud paszczóruf!! ble jak jom widze to mam ochote beltać!!! xD jakbym z niom a raczej z nim byli ostatnimi ludzmi na ziemi to nie ma mowy o reprodakszyn! :D wole zaglade xD

zaluakj2

Według mnie z niej jest żadna aktorka, ale każdy ma prawo do własnej opinii :).

zaluakj2

yebłam...*o*

zaluakj2

hahahahaha ty ocenilas kill bill na 10 wiec to wszystko tlumaczy