Widziałam z nią wszystkie filmy najbardziej podobał mi się zmierzch kocham go jestem wielką fankom zmierzhu kristen i roberta
dziwie sie ze nie dostali jeszcze oscara.
I LOVE
Zgadzam się. Też uwielbiam Kristen i myślę że jest jedną z najlepszych aktorek. A dla mnie najlepszą. Uwielbiam ją!!!!
Mam identyczne zdanie jak ty. To wyjątkowo utalentowana, piękna i inteligentna dziewczyna.
... and You made my day :D. No one before has tranlated "you made my day" as you did.
Najlepsza? NIE!
Najgorsza? Tez nie, dlaczego nikt jej nie lubi, w Snieszce i Runaways zagrala co najmniej dobrze.
Ja bym się do tego publicznie nie przyznawał ;p
Kristen nie dość że nie ma talentu, to jeszcze jest przeciętnej urody (choć tyłek w tych obcisłych dżinsach w zmierzchu wyglądał bardzo smacznie). A do tego przespała się jeszcze z reżyserem .
Nie powiem. Do Pattisona nic nie mam, nie wiem jakim jest aktorem. Ale Kryśki nie trawię .
Ale z językiem polskim to nie powalasz.
A co do opinii. każdy ma własną. Jeżeli ty uważasz, że jest świetna ok. Ja jej osobiście nie trawie. Wkurzała mnie w zmierzchu, śpiącej królewnie, posłańcach. w świecie kobiet.
Dla mnie jest sztywna, i może jakos grac potrafi ale mnie osobiscie nie powaliła.
to pszeciesz pasztet nad pasztetami xd paszczór wśrud paszczóruf!! ble jak jom widze to mam ochote beltać!!! xD jakbym z niom a raczej z nim byli ostatnimi ludzmi na ziemi to nie ma mowy o reprodakszyn! :D wole zaglade xD