ale jakoś wiele ludzi ją nielubi przez zmierzch. Nie powinna tam grać. Zmierzch ją tylko zniża.
Ale stało się jest Bellą i koniec, czy tego chcemy czy nie. Ja oglądając pierwszą część i nie znając jeszcze tej aktorki tak właśnie widziałam Bellę. W innych częściach bywało różnie , ale w Zmierzchu była jak najbardziej na plus.
Dokładnie, też mi się wydaje, że wiele straciła przyjmując tę rolę. Widziałem ją w innych filmach i muszę przyznać, iż jest dobrą aktorką dramatyczną co mnie bardzo zaskoczyło.
Również byłam mile zaskoczona po obejrzeniu kilku filmów z nią. Saga Zmierzchu jak dla mnie nie powinna była w ogóle powstać, jest kompletnym nieporozumieniem, zarówno wersja książkowa, jak i filmowa. No ale ok, filmy powstały, szkoda tylko, że aktorzy zostali dzięki nim zaszufladkowani jako odtwórcy ról świecących wampirów, to średni powód do dumy.
Sama Kristen rewelacyjnie spisała się w The Runaways, podobała mi się również w Welcome to the Rileys. Niestety w innych filmach (może oprócz Into the wild) wręcz mnie odpycha, ciężko mi ją ocenić.
Nie widziałam ani nie czytałam Zmierzchu, ale jak niektórzy nie uważam, że nie powinien powstać - głupie gadanie, nie chcesz nie czytaj nie oglądaj. Widziałam ją w kilku innych filmach i myślę, że jest dosyć monotematyczna, wszędzie wygląda i gra jak buntowniczka, ale ma jeszcze czas, może pokaż coś innego.
Osobiście uważam, że ona jest mierną aktorką, głównie poprzez mimikę twarzy, która nie oszukujmy się jest niezmienna. Są różne gusta, ale jak dla mnie, dopóki nie popracuje nad mimiką, będzie marna z niej aktorka.
nie no.. w zathurze zmieniała co jakiś czas minę, a jeśli chodzi o zmierzch, to albo ta Bella ma być taka nijaka, ale Kristen nie potrafi jej zagrać.
Mi się podoba fakt, że nie stoi ona w miejscu, lecz uczy się, bierze udział w coraz to nowszych filmach z udziałem całkiem dobrych aktorów. nie przepadam za nią, ponieważ początkowo nie prezentowała się ona na świetną aktorkę i mam nadzieje, że w toku ewolucji, coś z niej będzie. Przynajmniej dziewczyna ma zapał do pracy :)