Zgadzam sie z alexsroka98 jesli kogos nie lubimy to nie znaczy ze od razu mamy dawac
niskie noty! Tu chodzi o kogos kariere a wy ja psujecie! Popatrzcie jak kogos graja w filmach
! a Kristen naprawde jest swietna aktora zobaczcie tylko jak zagrala w "Zmierzch" po prostu
swietnie!
Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam jedno i to samo konto od 12 lat a Ty? Ile razy już nowe zakładałeś bo Ci blokowali?:)
Miło dziecko, że poświęciłeś swój cenny czas na napisanie tej błyskotliwej wypowiedzi, ciesz się, dopóki ktoś znów tego nie zablokuje
Ty cieszysz się z wygranej bitwy (blokady postów) a ja i maryska oraz inni będą się cieszyć z wygranej wojny tj. z zablokowania tobie konta.
Każdy ma prawo do swojego zdania, i rozumiem że są ludzie którzy będą bronić Pani Stewart, ale niestety prawda jest taka że wielu ludzi widzi że ona po prostu strasznie kiepsko gra, kiedyś lepiej grała w filmach, ale jeżeli chodzi o zmierzch to głównie z jej powodu oglądanie dla mnie filmu było strasznie męczące , według mnie była ona strasznie nie przekonująca, nudna i sztywna.
Owszem zgadzam sie w jednej rzeczy ze kazdy ma prawo do swojego zdanie ale ja sb nie zycze aby ktos z nazwa "jem_ogoorka"
zaczal zle o mnie mowic ;)
Dołączam się do twojej opinii jestem za !!! Mój temat podobnie brzmiący ktoś zablokował pewnie była to jakaś zawistna nastolatka, która zamiast oceniać aktorstwo Kristen ocenia Jej urodę i sławę.
Większość zawistników którzy wchodzą na FW dają Jej 1/10, bo przecież ktoś brzydszy i sławniejszy od nich samych nie powinien mieć noty wyższej niż 1/10 !!!
Od razu uprzedzę by nie było żałosnej riposty w stylu "Ta jej otwarta gęba jest the best :D", swoją opinię o Kristen opieram na filmach Królewna Śnieżka i W Drodze w których Jej aktorstwo jest o niebo lepsze niż w Zmierzchach.
Kiepska aktorka tak w Zmierzchu, na którego nie wiem czemu poszedłem, jak i Królewnie Śnieżce. Oglądając później Into the Wild, gdzie była dużo młodsza, nie zauważyłem wielu różnic w porównaniu do w.w produkcji. Ten sam bezbarwny głos i tępy wyraz twarzy. Proszę was drogie nastolatki nie polewajcie g**** bitą śmietaną bo prawda jest taka że Kristen Stewart to przykład beztalencia, mistrzyni jednej miny i niezbyt urodziwej aktorki. Może jej mimika pasowała do sagi Zmierzch i faktycznie tak miała grać, ale w każdym filmie z jej udziałem czy to w roli pierwszo czy drugoplanowej powtarza ten sam schemat, gdzie niestety uwidacznia jej brak elastyczności aktorskiej. Tłumaczenie że tak musiała grać nie zadziała bo odnosi się tylko do Zmierzchu.
mam bardzo podobne odczucia i nie dlatego, że sam zmierzch jest słaby jako książka, ale samo jej aktorstwo jest słabiutkie. w sumie widziałam z nią 7 filmów i w każdym widziałam tą samą postać nieśmiałej nastolatki, która nie wie czego chce a jak się na nią naciska to pokrywa się kolcami niczym jeż. może ona po prostu wybiera sobie takie role, ale cały czas mam wrażeni że ona powiela schemat, jej mina, postawa, głos, zawsze spięta i drewniana.
Rzeczywiscie, w "Zmierzchu" zagrała znakomicie. Emocji w niej mniej niż w stercie kamieni, taa ona ma talent
J****a jesteś, to niby za co można wystawić jej niską notę? Ludzie jej nie lubią za słabą grę aktorską, więc stawiają jej niskie oceny. Proste. Przecież nikt jej osobiście nie zna żeby ją mógł nie lubić za coś innego. Zmierzchu nie oglądałem, ale właśnie obejrzałem "Królewnę Śnieżkę i Łowcę" i już wiem skąd te wyśmiewanie. Jej twarz jest pozbawiona mimiki. Jak umarła to jej twarz poza zamknięciem oczu w ogóle się nie zmieniła, dopiero po chwili się skapnąłem że wykitowała.
Zero talentu, twarz raczej końska,jej popularność to kolejny przykład tego że "są rzeczy w niebie i na ziemi, drogi Horatio, o którym się nie śniło naszym filozofom". O ile Zmierzch z zamierzenia był filmem dla rozchwianych emocjonalnie nastolatek więc idealnie pasowała, to wybór tej aktorki do Królewny Śnieżki jest dla mnie totalną zagadką. Taniej by wyszło zatrudnić z lekka ociosany pieniek drzewa, a efekt byłby ten sam....
Innymi słowy Jej uroda spowodowała to że musiałeś założyć konto na FW by podzielić się swoimi filozoficznymi wypocinami z całą Polską ?
Skoro jej nie lubię i uważam za bardzo słabą aktorkę to jak najbardziej powinnam dać bardzo niską notę. A jeżeli chodzi o karierę - naprawdę uważasz że moje "1" złamie ją w najmniejszym stopniu? Prędzej już brak zdolności i kunsztu aktorskiego....
A ile dajesz Cichopkowej i Mroczkom którzy w niczym nie potrafią zagrać (w przeciwieństwie Kristen która W Drodze zagrała dobrze) a gdy się pojawią powodują wymioty u widza ?
Osobiście daję te sama ocenę gdyż wg. Mnie są na tym samym poziomie. Na FW nie mają jeszcze ode mnie oceny.
Wierzy mi że z racji wykonywanego przeze mnie zawodu jest ona napewno trochę wieksza niż Twoja. Pozdrawiam także