Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

I to jeszcze jako najpiękniejsza? Ta aktorka strasznie mnie irytuje, w każdym filmie, ale
najbardziej zadziwia mnie jej popularność! Ciężko mi zrozumieć ten cały szał wokół niej,
Roberta i tego całego Zmierzchu... Stawiam jeden, naprawdę nie zasługuje na nic
więcej... : /

użytkownik usunięty
AudreyandCo

Skoro doszła tak daleko, to dlaczego nie zasługuję ?W końcu spełniła swoje marzenia. Jak tak bardzo jej nie lubisz napisz to na kartce i spal, nie każdy musi czytać pytania zaśmiecające tę oto stronę -,-

To,że do czegoś doszła,nie znaczy,że na to faktycznie zasługuje. Mając rodziców,którzy siedzą w tym biznesie,też mogłabym uważać,że na coś zasługuję a to g*wno prawda. Niektórzy po prostu(w tym Kristen) mają szczęście i znajomości,które pomagają i wprowadzają do tego świata. Przykra prawda.

>nie każdy musi czytać pytania zaśmiecające tę oto stronę
to nie czytaj jeśli cię to nie interesuje -,- AudreyandCo korzysta ze swojego prawa do wypowiedzi co czyni w sposób kulturalny więc nie masz się czego czepiać. Po to jest forum,prawda? To nie jest miejsce tylko dla fanów Kristen

AudreyandCo

Gdy się dowiedziałam że ona gra piękniejszą od Charlize to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Charlize jest o 15 lat starsza i o 15 razy ładniejsza...