Tak sie denerwuje tymi wywiadami. Widać że bardzo sie tym przejmuje i sie stresuje :( Jej opuszczanie głowy na dół gdy sie stresuje jest po prostu słodkie :)
...." Ona jest taka biedna, taka cicha, taka słodka"...
RZYGAĆ mi się chce jak to słyszę jest żałosna, jak się zdecydowała (niestety) pokazywać swoją gębę w filmach to powinna wiedzieć że będzie musiała dawać wywiady..
Nie rozumiem jak można się nad nią użalać, skoro tak jej źle niech się powiesi albo coś w tym stylu..xd
a co? zazdrościsz? a żebyś wiedziała że ona jest taka biedna, taka cicha, taka słodka :/ ciekawe czy tobie było by łatwo pokazywać twoją (brzydką z resztą) gębe w filmie, żal mi takich ludzi jak ty, dopóki nie zagrała w zmierzchu z tym Robertem nikt sie jej nie czepiał, debile jedne
Co do mojej "gęby" nie będę z tobą dyskutować bo jej nie widziałeś.
Nie wiem czy byłoby mi łatwo i nie interesuje mnie to z resztą .
Ale masz racje gdyby nie zagrała w zmierzchu to by się jej nie czepiano bo nikt by jej nie znał....
akasha jesteś cyniczną idiotką która chce tylko ludzi bez problemów i udających że są jakimiś ideałami, mi tam nie przeszkadza to udziela wywaidy bo musi ale to nie znaczy że ma być zadowolona.. przestańcie tak powierzchownie ludzi oceniać.. może ma swoje problemy.. tego nie wiem.. jeżeli ty ich nie masz to nie znaczy że każdy musi być zawsze szczęśliwy i zrelaksowany pajacu.
Ale nie wyrażaj się tak o mnie bo nie chcesz żebym ja tak zaczęła się zwracać..xd
Nie napisałam że chcę tylko ludzi bez problemów tylko, że nie lubie jak ktoś nad kimś tak się użala...
Niestety zawód aktora wiąże się również z promowaniem filmów a wywiady to najlepszy sposób by zwrócić uwagę. Wydaje mi się, że nie jest osobą skrytą. Po prostu nie afiszuje się swoją sławą jak byc powinno. Jest młoda i możliwości jest wiele dlaczego akurat tak postępuje. Może jest to jej bunt? W ubieggłym roku została SŁAWNA na wielką skalę to każdego może przerosnąć. Zobaczymy co dalej będzie się dziać z jej karjerą aktorską. Teraz jest najgorszy okres przed nią.
bo dziewczyny jej zazdroszczą, ze gra obok Roberta albo Tejlora i przez to!!! Niech oni chodzą na wywiady :/
ktoś tu mądrze napisał "jak się odważyła(niestety) pokazać swoją gębę w filmach to powinna wiedzieć, że będzie musiała dawać wywiady"
popieram to!
ZNALAZŁA SIĘ "SŁODZIUTKA AKTORECZKA" to kolejna Vanessa Hudgens nie minie jakiś czas, a w sodówa też jej do głowy walnie;) PATTINSONOWI JUŻ TO NIE GROZI;) JEMU JUŻ WALNEŁO.
POZDRAWIAM