Witaj:)miło że nie wszedłeś/weszłaś tutaj żeby ją obrazić lub coś w tym stylu:))dlatego między innymi jestem dla Ciebie taka miła:))o Kristen mam takie zdanie:sądze iż ona ma bardzo wyjątkową urode, że tak to ujmę:))Również uważam, że jest bardzo ładna..podoba mi się również to jak ona gra, np.tu rola w "Azylu" bardzo przypadła mi do gustu, natomiast drugim takim filmem jest "Ucieczka w milczenie".Bardzo ciekawa dziewczyna tak ogólnie:))
Zgadzam się. Nie jest plastikowa, wytapetowana itp. Mi też się podobała jak zagrała w ,,Ucieczka w milczenie", tym bardziej,że miała 13 lat(idealy wiek dla gwiazdek Disney`a[bez obrazy]). W ,,Twilight" też fajnie grała. Wzbudziła we mnie swoją sympatię:):):)
podpisuję sie pod tym rękami i nogami! ;d
nie dość, że jest uzdolnioną aktorką, gra śweitnie! to jeszcze jest niesamowicie piękna, ma w sobie coś tak niesamowietego, że aż się nogi uginają xD
Popieram:)Jedna z moich ulubionych aktorek,świetnie zagrała w "Ucieczka w milczenie",ma bardzo ciekawą urodę.
Kristen , jest śliczna , ma nietuzinkową urodę , nie jedna laska mogłaby jej pozazdrościć.
Szczerze ? rzadko można spotkać tak interesującą buzię
Tak, to co piszecie to 100% prawda.W pewnym stopniu ma coś innego w sobie. Coś interesującego...Bardzo ją lubię...Wiem, wiem powtarzam się.
To może ja jako przedstawiciel płci męskiej sie wypowiem. Dla mnie Kirsten jest bardzo ładną dziewczyną, ale znowu niw uważam jej za żaden ideał czy cud natury. Zwykła ładna dziewczyna , chwała bogu ze nie kolejna plastikowa Vanessa Hudgens (cholera wie jak ją sie pisze xD) ;]
A najlepsze jest to, że ona nie stara się byc piękna. Tak mi się przynajmniej wydaje. Na codzień chodzi normalnie ubrana, nie stroi się, fryzur też nie robi (ale włosy ma świetnie ;p). Ma swój styl po prostu. Na premiery itp. to wiadomo, że ma jakiegoś człowieka od make-upu. Ale też nie stara się na siłę byc grzeczna - pali fajki, trawkę i ma gdzieś co o niej powiedzą. Ma zarąbiste podejście do świata, jest taka... wolna - i chyba to w niej tak urzeka. Ma swoje zdanie i nie wstydzi się tego. Nie lubi wywiadów - więc za dużo w nich nie mówi ;p
Co do urody - ma bardzo regularne i symetryczne rysy twarzy - to czyni ją bardzo ładną. W ogóle cała jest proporcjonalna. Gdy chce wygląda zwyczajnie, ale tak naprawdę nigdy wcześniej nie spotkałam kobiety, której - dosłownie - we wszystkim jest dobrze i, za pomocą tylko małych zabiegów stylizujących, może wyglądac jak punk, metal, słodka idiotka, stewardesa, osoba chora psychicznie, gwóniara, symbol seksu - jest pod tym względem uniwesalna, a zarazem profesjonalna. Poza tym - te bystre, piękne oczy... Ale czy Wy też zauważyliście, że czasem czai się w nich pogarda? Nie wiem, może ona gardzi komercyjnym światem, tymi wywiadami itp. Nie przywiązuje uwagi do zgubnych wartości. Dlatego ona daleko zajdzie.
Jeżeli chodzi o mnie to uważam, że nie jest ona jakaś piękna, ale nie jest też brzydka. Jest taka normalna i zwyczajnie ładna. Zwykła przeciętna dziewczyna:) a ta cecha u aktorów według mnie to jeden z większych atutów:) Lubię ją, ale w Zmierzchu denerwowały mnie jej wiecznie otwarte usta.
jak dla mnie żadna pięknością to ona nie jest.... szczerze mówiąc to kompletnie mi sie nie podoba ... http://republika.pl/blog_ib_4363911/6301762/tr/244.stewart.kristen.100506.jpg
jeśli chodzi o film Zmierzch to o WIELE ładniejsza była Alice Cullen - Ashley Greene. pzd
TY dajesz takie zdjecia, a ja takie http://www.kristen-s.org/displayimage.php?album=153&pos=2 :):):)
Ja również się zgadzam dla mnie to jest normalnie najładniejszą aktorką jaką kiedykolwiek widziałam.
I gra taż super w "Azylu" i "Ucieczce w milczenie" była świetna:)
kamiol13 wlasciwie powiedzial wszystko, co moglabym na ten temat sadzic;) Przy okazji ladna dziewczyna, spoko:)