Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

http://www.egoisci.pl/6457/wyciekl_plakat_ksiezyca_w_nowiu/

m111

przepraszam za tą niewybredną aluzję do wilkołaków. ;<

m111

nie rozumiem dlaczego tak przyczepiacie się do jej twarzy. co nie spojrzę na jakiś wątek tam "otwarty ryj" "grzybica jamy ustnej" i inne dziwactwa.
może ma taką nierozbudowaną mimikę, może ma po prostu taki wyraz twarzy. ogólnie dziewczyna jest ładna, więc nie wiem o co Wam chodzi.

z tego co kiedyś słyszałam, Kristen była (jest?) modelką. a jeśli dłużej utrzymała się w branży, to normalne że przyzwyczaiła się do takiej mimiki. uwierzcie mi, że większość modelek tak ma, więc znajdzcie sobie inny powód do najeżdżania na nią.

a plakat nie zachwyca :)

avocado_

Przepraszam, ale nie rozumiem, po co zatytułowałaś temat: "Psy szczekają, a Kristen nadal ma otwarty ryj." Wydaję mi się, że ludzie się już nagadali o tym w nie jednym temacie na tym forum (w tym 1 założony przez Ciebie). Taką ma mimikę i już.

A po oficjalnym plakacie spodziewałam się trochę więcej.

Ps.
Na kilometr widać, że jej nie znosisz, ale mimo to siedzisz na tym forum często i kilka razy dziennie piszesz jaka jest beznadziejna itp. Rozumiem, taka jest Twoja opinia i szanuję to. Wszystko było by ok, gdyby nie to, że "rzucasz" się na osoby które robią dokładnie to samo lecz piszą o niej z uwielbieniem.

Kasia_1991

Ja też nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie ciągle piszą o jej otwartych ustach. Robią z tego wielkie halo tylko dlatego, żeby zwrócić na siebie uwagę. Ma taki wyraz twarzy i koniec. Tak btw ja lubię jej otwarte usta, to słodkie;DDD A co do plakatu, mi się podoba.;)

Bisexidryna

Taak, to takie słodkie że aż się rzygać chce :)))

Przepraszam was, drodzy fani, wybaczcie mi urazy i odpuśćcie winy... :(

m111

Nie ma przebacz, winy nie zostaną Ci odpuszczone i będziesz na wieki smażyć się w piekle :D
Czy ktoś tu ma odruch wymiotny ? :)

m111

Eh, jak ty coś o niej powiesz.. to zawsze racje. ;D
Jednak biedna ta Kristen jest z nami ;<

rattyMonster_

Faktycznie, nadal jamochlon, a Edek wyglada jak zwlok... yyy, nie zeby wampir mial wygladac jak zywy czlek, ale bez przesady, jhest ohydny.

Jedynym dobrym aktorem w tym filmie bedzie chyba Jacob. Chociaz jego bananowy usmiech jest czasem sztuczny i przesadzony, to przynajmniej ma rozbudowana mimike twarzy, a nie jak Bellaotwarterylo czy Edeknapalonespojrzenie.

Ale najpierw obejrzyjmy czesc druga, potem mozemy kontynuowac nasze wyzywanie sie na marnych aktorach :D

Usagi_V

Nie oglądałam tego filmu tylko czasem jakieś urywki na youtube..
Ale Robert do roli Edwarda się nie nadaje..
Edward w książce był boski a oni charakteryzują go tak bardzo, żeby wyglądał "pięknie" i przez to wygląda nieciekawie bo te jego idealnie wyregulowane brwi, makijaż i ułożone włosy rzucają się strasznie po oczach przez co moim zdaniem nie wygląda jak facet...
A co do Kristen- moim zdaniem do Belli jako tej ludzkiej "brzydkiej" wersji też jest za bardzo wymodelowana..
Pamiętam fragment w książce jak już stała się wampirem- było coś takiego wspomniane <jej myśli> jak spojrzała w lustro i było napisane, że ma brwi jak modelka albo idealnego kształtu <coś takiego>..
A tymczasem w filmie już ma wymodelowane jak jest jeszcze człowiekiem..
Moim zdaniem reżyser powinien bardziej zwracać uwagę na szczegóły..
I ma za długie rzęsy <pewnie doklejone bo są idealnie porozdzielane- tak jak patrzyłam na jednym zdjęciu na tej stronie>

Vendetta_

Ludzie maja naprawdę straszne problemy... Może zajmiecie się czymś w domu, a nie zakładacie takie bezsensowne tematy?

Notebook

zgadzam sie z kims kto tu już powiedział: oo co siedzisz cały czas na tym forum jak nie lubisz kristen? rzucasz się tylko na fanów i gadasz o niej pierdoły.

m111

rzadko kto wygląda równie dobrze z zodziawionymi ustami, więc skoro może sobie na to pozwolić nie wyglądając jak idiotka to prosze bardzo. mi osobiście się to bardzo podoba^^

m111

Idź sobie na drutach porób, kotu wymień żwirek w kuwecie a nie nowe żałosne tematy zakładać.

m111

ma upierdliwy wyraz twarzy z tym otwartym dziobem i odstającymi uszami.

Repulsion

Taa, bo ona jakoś miała wpływ na wygląd uszu..
A o 'otwartym dziobie' już tyle było pisane, że nic do tego pojebanego tematu nie wnosisz.

kristen_twilight

cukiereczku, nie muszę nic wnosić, ale uśmiałam się nieźle czytając to jak wy bronicie waszej idolki.

Repulsion

Po pierwsze, nie jestem cukiereczkiem, jak nie potrafisz poprawnie przeczytać mojego nicku to morda.
Po drugie, żal mi takich ludzi jak wy, którzy krytykują osobę nie znając jej prywatnie, tylko na podstawie tego co się zobaczyło w filmach czy w wywiadach.
I tyle.

kristen_twilight

no ja lubie Kristen, ale na forum filmowym mozna krytykowac osobe własnie na podstawie filmow i wywyiadów. ale jeśli chodzi o jej charakter i zachowanie to rzeczywiście nie, jeśli o to ci chodziło :)

simpsonka18

"ale na forum filmowym mozna krytykowac osobe własnie na podstawie filmow i wywyiadów."
Wtedy nie oceniasz OSOBY, tylko jej AKTORSTWO.
Jej osoby nie znamy dlatego nie mamy prawa jej oceniać - proste i błahe.

kristen_twilight

dżizz o to mi chodziło

simpsonka18

Ja tylko jedno dodam, bo normalnie płaczę ze smiechu jak czytam o tych otwartych ustach.
Zapewne jakby miała przez wiekszość filmu zamknięte, to wtedy pastwilibyście się, że wygląda sztucznie i nie umie grać, bo nie wyraża żadnych emocji.
Dżizas, czy wy w innych filmach zwracacie uwagę na takie rzeczy? Chyba to, to zacznijcie się przyglądać, bo z 90% aktorów podobnie odgrywa zdziwienie strach i inne uczucia.
O samym zmierzchu nie wspomnę, że tam większość aktorów ma ciagle uchylone usta, bo dzieki temu wyrażają pewne emocje.
A tym co to przeszkadza polecam nosić ze sobą lusterko, zdziwilibyscie się, ile razy dziennie wy macie taką minę :)
Taką krytykę przedstawiają tylko strasznie zakompleksione osoby. Leczcie swoje kompleksy, ale nie w taki sposób, bo to nic nie da.
Ona jest dobrą aktorką, potrafi zagrać emocje, potrafiła dobrze wcielić się w roztrzepaną Bellę.
Ale jeździjcie po niej sobie, skoro tylko tyle możecie mieć od życia. Powodzenia :)

rapsodia_82

Świetny wątek ;)
Zapraszam na swój blog i oczywiście do komentowania
http://najwieksze-roznice-wieku-w-zwiazkach-w-showbiznesie.blog.onet.pl/

rapsodia_82

Rapsodia, zgadzam się z Tobą co do słowa.
A wysokotoksyczna i na youtubie wszystkich 'krytykuje'. Widziałam jej komentarze - ża-a-al.

kristen_twilight

Jesteś zabawna ;D Napisałam dwa komentarze o Zmierzchu. :) A Tobie się nudzi, że sprawdzasz gdzie piszę? ;P

A, i takie pytanie. Jakie emocje odgrywa się tą niezwykle inteligentną miną jaką Stewart ma na każdym ujęciu? Rozumiem, gdyby jej tak ktoś z ekipy kazał... Ale nie to, że ona i w dramacie i w komedii ma taką samą minę. To się nazywa FATALNA GRA, a nie WYRAŻANIE EMOCJI.

m111

Nie chodzi mi konkretnie o Zmierzch, tylko o inne filmiki też o_O Weszłam na eden przypadkowo, a tam jedyny komentarz - twój - żałosne i inne pierdolenie.
A przez swoją mimikę Kristen wyraża: smutek, zdziwienie, szok, zawstydzenie, i jeszcze by się tego w hói znalazło.

kristen_twilight

co zazdrość robi z ludzmi - to przerażające O_o

marciab

hmm.. nie wiem czy zazdroszczę jej takiej dziwnej twarzy, raczej jestem nią przerażona. Jedyne co zazdroszczę szczerze kristen to, to że miała scenę miłosną z Ryanem Reynoldsem;p esz...;p przyznaje się;p
co do niej jako aktorki to też jakoś za nią nie przepadam i nie podoba mi się, no ale jeśli ktoś ją lubi to co bedę was obrażać czy wyzywać każdy ma swoich ulubieńców;p

kristen_twilight

Twoje komentarze też są żałosne i ja z tego afery nie robię.
A co do swojej mimiki, no dobrze, przyjmijmy, że wyraża te emocje które podałaś, ale aktor nie może być z żadnej strony ograniczony - a niestety Kristen jest, i jej fatalna gra(jaka gra?) uniemożliwa zagranie kogoś wesołego, a nie nadętych nastolatek z miną kota srającego na pustyni, metaforycznie ujmując - zagubionej płaczki z Phoenix.

m111

a nie tylko nadętych nastolatek*
tak miało być.

m111

jeśli nie mozna znalezc innych argumentow na to, ze Stewart jest taka i owaka, powtarza sie az do zrzygania to co zostalo przetrawione ma milion trzysta sposobow.

m111

Tyle że ona takie właśnie role dostaje - zamkniętych w sobie, nieśmiałych dziewczyn... Ale możemy sobie tak gadać, a ty dalej będziesz swoje... jak napisała marciab.

kristen_twilight

Czasem i depresyjna nastolatka powinna pokazać jakieś emocje. Jakiekolwiek.
Ale cieszy mnie, że dochodzimy do porozumienia. roll.

m111

Pisałam już, jakie emocje pokazuje, a nieraz w filmach widać jak się uśmiecha, wyraża radość, zakłopotanie, zażenowanie + to co pisałam wcześniej i wiele innych. W końcu jest człowiekiem, musi jakieś emocje wyrażać...

m111

oj kurcze, widze ze nie tylko ja zwrocilam na jej "ciągle-tę-samą" minę do zdjęć każdego rodzaju?? :P ups, a raczej -> :D

strasznie mnie to drażni, lekko tępawa się wydaje z tą ciągle rozwartą jamą ustną!

madzia8912

A Wy idealni jesteście ?
Kompleksy macie , że się jej tak czepiacie ?
Każdy wygląda jak wygląda . Taki jest i koniec .
Więc tematu typu tego są zbędne .
Spójrzmy na siebie , a potem na innych (; .

m111

czy ktokolwiek na tym forum czytał w ogóle "zmierzch"?? bella w książce ma bardzo często otwarte usta, to nie żadna maniera, zwyczajnie chce się upodobnić do książkowej belli, za co ją tak poniektórzy krytykują.

kazciwdul

Zaraz Ci wysokowkurwiająca powie, że to nie było zamierzona, tylko Stewart jest taka tępa...

kazciwdul

Ja tam czytałam wszystkie części Zmierzchu i nie przypominam sobie żadnej maniery Belli z otwieraniem ust :]

Poza tym, Stewart na każdym zdjęciu, niezależnie od tego, czy to plan filmu Zmierzch, czy też czerwony dywan, ma usta otwarte, więc nie wymyślajcie, że ona to robi na potrzeby filmu. Jakiś czas temu w jakiejś polskiej gazecie dla pań [nie wiem jaka to była gazeta] była sesja zdjęciowa z aktorami Zmierzchu, albo prywatnie, a Kristen na każdym zdjęciu, niezależnie od ubioru, makijażu, czy fryzury miała tę samą minę gdzie wszędzie.
Dlatego jakoś nie sądzę, że to dla roli.

madzia8912

Widać nie nauczyłaś się jeszcze czytać ze zrozumieniem, bo takich sytuacji w książce było pełno. To raz. A dwa... Naprawdę, mało zdjęć Kristen widziałaś, bo ja osobiście widziałam mnóstwo gdzie się uśmiecha itp. Poza tym, każda inna aktorka otwiera usta do zdjęć bo tak jest seksowniej oO

kristen_twilight

po Twoim nicku, naprawdę nie wątpię, że widziałam mniej zdjęć od Ciebie. Ja widziałam jedynie te, na które można natrafić niechcący. "Każda inna aktorka", no ale nie na większości zdjęć z sesji zdjęciowej...

No nic, ja się nie kłócę, bo jak już pisałam, sądząc po Twoim nicku, nie wygram :)

użytkownik usunięty
madzia8912

Więc następnym razem obejrzyj więcej zdjęć z jej udziałem a później możesz ją oceniać! :)

wezcie sie odczepcie od K. non stop to samo, otwarty ryj i otwarty ryj. A co wam to przeszkadza? Dżizas, znaleźlibyście już coś nowego jak tak strasznie lubicie po niej jeździć. Powtarzacie sie i tyle. Jak to was tak wkurza to napiszcie do niej list albo złóżcie petycję do władz żeby zmusili ją to jakiejś operacji czy leczenia żeby się odzwyczaiła. A ja za to ciekawa jestem czy wy czasem nie macie jakiś podobnych przyzwyczajeń. Jedni są z otwartą gębą, drudzy oblizują zawsze usta. Na dodatek nie wszystko wynika z przyzwyczajenia, K. może ma już tak ułożone usta, że jej się same otwierają, jak była mała to już pewnie tak miała. Jak np. ktoś sie usmiecha i pokazuje dziasła to nie jego wina, tak już ma.

simpsonka18

Przynajmniej "ta mina" i wydęte usta to jej niezamierzony znak firmowy, tak jak demoniczne brwi Jack'a Nicholson'a, szeroki uśmiech Jima Carre'ya, kocie spojrzenie Michelle Pfeiffer, które predysponują ich do grania określonych ról.

kerus

amen;]

kerus

osz fak.. to się nazywa.. yyy.. debilizmem wtórnym? chyba tak.. bo tylko tak można tłumaczyć porównanie w/w aktorów z czymś takim jak to chuchro o charyzmie ślimaka i aparycji czajnika

diana6echo

Brawo, pochwaliłaś się wyszukanym słownictwem zasłyszanym u idiotów/przeczytanym na podrzędnej stronie.

Ludzie, nawyk taki, dajcie sobie spokój.

kristen_twilight

gdybyś była taka 'ą i ę', to byś nie komentowała mojego postu, który i tak poziomem wystaje ponad to bagienko..

poza tym, być może to głupie, ale spróbuję, nie mierzi cię porównywanie Aktorów z aktoreczkami?..

diana6echo

Wystaje..? Odstaje, chciałaś powiedzieć.

A mierzi, mierzi, jesli jest o nick mowa, ale nie jest.

kristen_twilight

przeczytaj 4-5 postów wyżej jeśli umiesz :)

diana6echo

Ty raczej powinnaś to zrobić, skoro nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi o_o