Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Głównymi bohaterami każdego filmu z Kristen Stewart są zawsze TYLKO I WYŁĄCZNIE jej 2 przednie zęby. Nic innego z filmów z tą aktorką sobie nie przypominam.
Podziela ktoś moje zdanie? ( czysta ciekawość, nie musicie się zgadzać)

pam

zgadzam się... jedna i ta sama mina, lekko rozchylone usta i 'królicze' zęby... do znudzenia...

pam

dobre, dobre :D xD

pam

święta racja .Jak tylko słysze jej imię lub widze film z jej udziałem to mam przed oczami jej przednie zęby i przećpane oczy i mine jakby miała zwarcie ...

pam

Powalające są jej zęby. W jednym filmie z nią ''The cake eaters '' nie mogłam znieść jej drętwej gry i to chyba jedyny film,którego nie dokończyłam. Obejrzę kiedyś ''W drodze'', ale Kristen przeraza mnie już na samych zdjęciach samymi włosami w kolorze cytryny. Koszmar.
Za caluteńką sagę Zmierzchu powinna dostać maliny, bo nie popisała się. Najlepszy film z Kristen to jak na razie''Welcome to the Rileys''. Całe szczęście, ze mogę wyobrażać sobie jak saga wyglądałaby gdyby zmieniono aktorów. Edek wygląda z każdą częścią coraz gorzej i sztuczniej.

pam

Ciesze się, ze ta saga dobiega już wreszcie końca.Ksiazka znakomita, film spie***yli.