Witam:)
Widzę, że nie tylko ja zostałam fanką książek Stephanie Meyer! Fajnie, że jest nas o kilka więcej:)
Uważam, że Robert Pattinson i Kristen Stewart pasują do "Zmierzchu", oczywiście tu bardzo liczy się charakteryzacja.
Jeśli nakręcą drugą część Sagi Zmierzchu "Księżyc w nowiu", no i "Zaćmienie" rolę Jacoba Blacka powinni powierzyć komuś kto pasuje do tej postaci! A Steven Strait nadaje się do tego znakomicie!!! Wystarczy obejrzeć filmiki na youtube: http://pl.youtube.com/watch?v=1bK6dzFsFJ4&feature=related. On jest po prostu BOSKI!!! i tak pasuje do tej roli, że musi ją zagrać!!!
Pozdrawiam wszystkie wielbicielki książki Stephanie:)
Jestem za !!!!! Steven wyglada jakby miał coś z Indianina. Pasuje idealnie do roli jacoba. Wystarczy obejrzec pare video na youtube a tam w roli Jacoba przystojniak Steven !!! Jest wprost idealny. W nim mogła by sie Bella śmiało zakochać (tak jak było w książce). No cóż, my fani nic nie mamy juz do powiedzenia??
Hej. Miło, że też tak uważasz:) to już jest nas dwie:)A szkoda, że fani nie mają nic do gadania:( chociaż miejmy nadzieję, że gdy będą kręcić drugą część Sagi zastanowią się nad innym kandydatem niż Taylor Lautner...
Właśnie skończyłam czytać 3 część Sagi Zmierzchu i tak mi żal Jacoba, że szok! Ale sama niewiem kogo bym wybrała. Edward też ma swoje zalety... Ma być 4 część pt. Breaking Dawn. Już nie mogę się doczekać!!!
Pozdrawiam:)
Oby :) Ale ja ci zazdroszcze ze przeczytałaś już 3 część. Ja szukam w księgarniach i bibliotekach i nie ma. To jest szczyt berzczelności by na półkach brakowało bestsellerów ! Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie moge przestac myśleć o tej książce, bohaterach, ich losach... Dla mnie Stephenie Meyer mogłaby napisac nawet 10 tomów a i tak bym wszystkie przeczytała :P
Hej, przykro mi słyszeć, że nie dostałaś nigdzie Zaćmienia, a w empiku sprawdzałaś? ja jak tam byłam to mieli tego sporo. Nie martw się, napewno gdzieś dostaniesz:) Ja też bym mogła czytać jej książki bez końca, są takie przesycone emocjami, że aż dech zapiera;P. Powodzenia w szukaniu 3 tomu Sagi:) Pozdrawiam
Ah. Internet to potega. poszperałam troche i sciagnełam z neta oryginalna częśc "Eclipse" (po angielsku). Wystarczy ze wydrukuje lub będę czytać na laptopie i dowiem sie nareście co dalej z Bella i edwardem :)
Droga Violet, jeśli Cię to pocieszy mam zupełnie takie same objawy ale po przeczytaniu wszystkich trzech tomów x) po prostu odkąd przewróciłam ostatnią kartkę ,,Zaćmienia'' nie ma dnia gdy choć raz nie pomyślę o jej bohaterach... boję się, że mam małą manię na punkcie tych książek ale może mi przejdzie...kiedyś ;D właściwie całą moją nadzieje na zażegnanie z ,,nałogiem''pokładam w filmie, który myślę, ze w jakiś sposób przywróci mnie do rzeczywistości xP pozdrawiam serdecznie!
Zdecydowanie ta rola mu pasuje...Mimo wszystko nie darzę postaci Jacoba sympatią. w drugiej części nie mogłam sie po prostu doczekać pojawienia sie Edwarda, wydawało mi się ,(a właściwie byłam pewna) że Bella w końcu zostanie dziewczyną Jacoba, a tego moja psychika by nie zniosła...Pozdrawiam
Chcecie podyskutować o obsadzie? Zapraszam na nowo otwarte forum http://www.lionandlamb.fora.pl/. Wszyscy są mile widziani, ponieważ to wy tworzycie to forum:)
cóż, dla mnie idealnym jacobem jest właśnie taylor lautner, którego wybrali. ma ciemniejszą karnację i to jest właśnie mój jake ! : ))
jak wcześniej catherine (reżyserka) powiedziała, steven jest już właściwie za stary an rolę 16 latka. nie mówię, że jest zły- też mi się podoba, ale jednak w moim mniemaniu dla mnie taylor jest cudny. : ))
miss, dołączam się i też się zareklamuję, hehe. : ))
jeśli któraś z was chce, wpadajcie na twilightowskie forum:
www.cullen.fora.pl : )))
Jakby Steven miał zagrać Jacoba wtedy bym miała mały dylemat :P Bo on jest bardzo przystojny :P:P Bo oczywiście wolę Edwarda;] Steven powalił mnie w filmie "Pakt milczenia" super tam wyszedł :P
Uważam, że Steven Strait pasuje do roli Jacoba, jeśli chodzi o drugą ( i następne) część Zmierzchu. W końcu zostało jasno powiedziane, że Indianin przeszedł metamorfozę z nastolatka w mężczyznę i ta przemiana nastąpiła gwałtownie.Gdyby Steven zagrał postać Jacoba, wtedy wcale bym się nie dziwiła, że Bellą takrgają różne emocje ;)
Oj tak.. Steven powinien zagrać Jackoba.. Przynajmniej byłoby jakieś napięcie w KwN ;D Bo wtedy Black byłby naprawdę przystojnym Indianinem ;D
Steven Strait jest idealny do roli Jakoba! Jest wysoki, umięśniony i cholernie przystojny. W takim mężczyźnie mogłaby się zakochać nie tylko Bella, ale każda z nas. IMHO nadaje się doskonale i byłabym wniebowzięta widząc go w "Księżycu".
jestem od dzisiaj fanką tego gościa. viva la Ten Ziomek, niech zostanie Dżejkobem (chociaż Lautner mi nie przeszkadzał, ale ten jest leeeepszy)
W pierwszej czesci Taylor Lautner(czyli w zmierzchu) mi nie przeszkadzał tylko wszyscy którzy czytali dalsze czesci wiedza ze nie bedzie pasowal (chyba ze naprawde bardzo sie zmieni)Jacob to nie chlopczyk tylko prawdziwy mezczyzna z duzymi miesniami itd a ten aktor zupelnie na niego nie pasuje....