Nie no to już przesada żeby ona była na 130 miejscu TOP aktorki .To jest jakiś żart!! Powinna by na samym końcu !!!
wg mnie Kristen jest dobrą aktorką. jest młoda i ma już na koncie sporo filmów, a na pewno jeszcze więcej przed nią. obejrzałam kilka filmów z nią i muszę przyznać, że mnie nie rozczarowała :)
ja uważam także, ze jak na swój młody wiek jest naprawdę bardzo dobrą aktorką. podoba mi się jak gra swoje role. oby tak dalej!
"Powinna by na samym końcu" - ale nie jest i się z tego bardzo cieszę! Ludzie nie bez powodu na nia głosują!
A ja mam wrażenie, że Kristen zaczęła byś szykanowana za sam fakt grania postaci Belli. I przez zazdrosne psychofanki, i przez psychicznych antyfanów.
jaaaaasne...
takie stwierdzenia wychodzą od osób, które nie potrafią uargumentować swojego zdania dlaczego ta osoba jest niby taka wspaniała :)
"jest młoda i ma już na koncie sporo filmów"
Osobiscie uwazam, ze wiek i ilośc filmow niekoniecznie musza swiadczyc o umiejetnosciach. Fakt faktem Stewart sie poszczescilo, zagrała w kilku dobrych filmach ale jej gra nie powala-przynajmniej mnie. Ogladalam cos ok 7- lub wiecej filmow z nia i szczerze mowiac musze przyzac ze w kazdym filmie gra identycznie. Ma jedna "przycpana mine" (przymkniete oczy, otwarte usta) i na tym konczy sie jej "aktorstwo". Ludzie ktorzy twierdza jaka to ona jest wspaniala albo widzieli z nia jeden film (przypuszczam ze "Zmierzch") i sa zaslepieni albo dobrego aktora nie widzieli.
Ja nie potrafię stwierdzić czy jest dobra aktorka czy nie..
Być może postać całej tej Belli popsuła jej opinie. Wygląda mi na narkomankę i jakoś tak dziwnie....
Ale jest z pewnością dużo innych aktorek które bardziej zasługują na to 130 miejsce na liście top.
Kristen jest wspaniała, bo ma duże doświadczenie w aktorstwie, z tego co słyszałem krytycy też nia byli zachwyceni (a wydaję mi się, że oni znają się na rzeczy) i widać na ekranie, że bardzo angażuję się w to by jej rola była dobrze odegrana :P Ale przyznam, że ona nie zasługuje na miejsce 130... ona zasługuje na miejsce o wiele lepsze :)
Lepsze miejsce!!!!!????
Przecież ona jest znana tylko z roli tej całej Belli w zmierzchu...
Ja bym o niej nawet nie słyszała gdyby nie to że wszędzie mówią o tym głupim filmie...
Taaaak lepsze!!!
A ty znasz wszystkich aktorów, którzy sa poniżej setnego miejsca??!!
Nie liczy sie także tylko sława tylko talent a tego jej nie brakuje!
NIE SPRZECZAJMY SIE DRODZY KOLEDZY I KOLERZANKI!
przeciesz sam 'filmosmakosz' do nas mówi.
skoro to taki smakosz to zaiste napewno ma racje!
Nie wolno złego słowa powiedzieć na Stewart vel Podpaska, bo zaraz podniecona z oburzenia wielebna 'filmosmakosz' nas zje!
a do ciebie kochanie mówie, że z ogromną radością wypełniającą me zacne serce dałam Steward 1... ot tak bo miałam kaprys!
a moje biedne oczka nie mogą dłużej patrzeć jak ta wspaniała 'gwiazda romansów dla nastolatków', która wprost powala swą grą aktorską szpeci liste Filmwebu.
"podniecona z oburzenia wielebna 'filmosmakosz' nas zje!" - yyy jestem chłopakiem... filmosmakosz - r. męski - dziewczyna pod takim nickiem by sie raczej nie ukrywała!!!
a ja jej dałem 10... bo uważam, że na to zasługuje
skoro nie możesz patrzeć to nie patrz
a to pardon kotku.
zmylił mnie jakże kobiecy avatar i sposób wypowiedzi... heh..
nie moge patrzec wiec robie co moge żebym już dłuzej nie musiała.
proste.
Moim zdaniem jest beznadziejna aktorka, moze ma duzo filmow za soba, ale w kazdym filmie gra ta´k samo, jej mimika twarzy jest nie do zniesienia , wyglada jak by byla jakas chora .
zilustrowana - na swój wiek? ona nie ma 13 lat, żeby tutaj taki tekst pisać. ma 19 lat. spójrz chociażby na grę aktorską jej rówieśniczki Emmy Watson. przy niej, Kristen jest po prostu wielkim ZEREM, a Emma wcale nie jest najlepszą aktorką młodego pokolenia, więc nawet nie warto tutaj porównywać Stewart do innych, bo wielkie fanki byłyby zdruzgotane..
Każdy ma swoje zdanie, ja wasze szanuję. Pozdrawiam.
Nie ma po co się kłócić. Stewart jest dla mnie bardzo kiepską aktorką.Ale cóż poszczęściło jej się, dostała rolę Belli i teraz wszyscy się nią podniecają.Przeminie zmierzch przeminie Kristen Stewart. Taka kolej rzeczy.
co do fanów tej panny, nie sadźcie że stanie się legendą taką jak Johnny Depp(fani ja nie porównuje broń Boże, jakby porównać ją z umiejętnościami Johnnego to by zabrakło dla niej tabel liczb ujemnych)
więc po co się kłócić?