Dowiedziałem się po latach, że jest osobą biseksualną - raczej obecnie z przewagą strony homoseksualnej. Coś mi nie pasowało w filmie "Aniołki Charliego" (USA, 2019), bo jakoś się tak dziwnie patrzyła na inne damskie aktorki. A co ciekawe nie kojarzyłem tej aktorki ze sagi "Zmierzch" z Robertem Pattinsonem z wyglądu, tak się zmieniła przez dekadę plus charakteryzacja do filmu o "Aniołkach". Prawie mi kapcie spadły, bo chociaż nie jestem wielkim fanem "Zmierzchu" to jednak tam zupełnie na taką by nie wyglądała. Ktoś zapyta czy można wyglądać na? Czy ja wiem, czasami po zachowaniu, ubiorze jakoś tam można wnioskować o orientacji, no i przede wszystkim jak widać z kim się dana osoba spotyka.
Boli Cię fakt, że w łóżku Kristen było więcej kobiet niż w twoim? Nie rozumiem o co masz ból i tak poza tym jej postać w AC nie jest heteroseksualna, więc wychodzi na to, że dobrze odegrała swoją rolę.
Żadnego bólu nie mam. Dowiedziałem się, że jest osobą biseksualną i tyle. Zdziwiło mnie to, bo nie sądziłem, że tak jest. Nie śledzę biografii aktorem z filmów USA sprzed 10 lat. Jak się dowiedz, że twoje dziecko jest bi czy homo to co zrobisz, kupisz szampana czy maść na bóle zadka?
Poprawka: Nie śledzę biografii aktorek z filmów USA (Zmierzch) sprzed 10 lat. Później na ekranie jej nie widziałem.
PS: Jeszcze o tych sprawach łóżkowych. Po co mi 2,3,4, generalnie stado lesbijek w łóżku nawet jakby one nie chciały i ja bym nie skorzystał? Ty rozumiem gustujesz w lesbijkach w łóżku "na siłę" czy chce czy nie, to dawaj. Obracasz - nie wiem, zgaduję 2 ,3 ,4 na raz. To nie dla mnie, zostawiam to Tobie.