Super zagrała w "Zmierzchu"! Mam nadzieję że w "New Moon" będzie jeszcze lepsza. Ona tak świetnie pokazała miłość Belli do Edwarda, aż mi się łezka zakręciła w oku:)
Żyjemy Twoja historią :]
Ja do nie dawna tez uważałem, że jest dobrą aktorką z Edziem, ale teraz już sam nie wiem. No, ale podkreślam to, iż nie uważam, że są źli. Poprsotu sam nie wiem jacy oni są...
Tylko szkoda że zagrała tak sztywno...na razie jest nic nie warta, może za 10 lat coś się zmieni? Kto to wie...
Sweet Gosiu (huh?), gdzie Ty tam widziałaś jakieś uczucia? Przez cały film widzimy prześciganie się głównych bohaterów w tym, kto zrobi najbardziej drętwą minę spowodowaną istną beznadzieją sytuacji w jakiej się znajdują (czyt. moja ukochana tak ładnie pachnie, ze wszyscy chcą ją pozabijać). Ich miłość została sprowadzona jedynie do wzajemnego uzależnienia. Edward zwraca uwagę na belkę tylko z powodu jej zapachu, ona zachwycona jest jedynie jego prezencją. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby rozwinęło się z tego uczucie oparte na czymś głębszym. W filmie jednak tego nie ma. Nawet w haniebnym dziele, na podstawie którego owo filmidło powstało uczucia i emocje targające bohaterami w fazie szczytowej osiągają poziom talerza. Usprawiedliwia to nawet w pewnym stopniu słabą grę naszej delikwentki, bo nie miała czego odgrywać, jednak z pewnością znalazłaby się lepsza aktorka, która stworzyłaby chociaż ułudę uczuć w tym obrazku. A tak to nici.
haha. Moja slodka Gosiu. Po tym,jak dalas filmowi Camp rock ocene 10/10 widac,ze jestes glupia.
I zobaczcie panstwo jej recenzje; http://www.filmweb.pl/user/Sweet_Gosia/reviews/Md%C5%82a+nawalanka+dla+najm%C5%8 2odszych+widz%C3%B3w-9462
Mamusia Ci rozprawke pisala?
http://www.filmweb.pl/user/Sweet_Gosia/reviews/Md%C5%82a+nawalanka+dla+najm%C5%8 2odszych+widz%C3%B3w-9462
Okey, to, że wydajesz mi się znajoma pozostawię. Ale drugą kwestią jest to, iż nie obrażaj moje drogie słońce kogoś, bo lubi coś. Bo ja po Twoich wypowiedziach też widzę, że inteligencją nie błyszczysz, a jednak Ci tego nie piszę :)
A tak kozaczysz, że aż linki źle wklejasz. Ojojojoj...
Czepiasz sie mnie,bo gdyby ann27 Cie zjechala,to bys nie wiedziala co powiedziec. Skarbie,nie tylko ja ja zjechalam. Zobacz sobie komentarze pod jej.. hm. recenzja.
Wybacz,dla mnie to smieszne dawac jakiemus filmikowi 10/10 bo wystepuje tam szczerzaca sie jak glupia do sera Demi Lovato. Haj Skul,Harry Potter,Zmierzch... ile jeszcze tych gownien bedzie... To jest jak zaraza... trzeba to tepic,o.
E tam, ann jak coś napisze to się śmiać zaczynam, więc nie mam za co jej zjeżdżać, sądzę, że podchodzi do tego z większym poczuciem humoru. Pozatym to Ty piszesz komuś, że jest głupi... Więc piszę do Ciebie. Hmm... zaraza? Nie przesadzaj już, myślisz, że jak napiszesz kilka razy swoje wypociny to wytępisz to? Oj, nie przeceniaj się. No, ale jakby nie było życzę Ci owocnej pracy.