Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

które oglądałem zagrała bardzo dobrze . Jest bardzo młoda i myślę że wszystko co najlepsze jeszcze przed nią .

syriuszfalcon

Również uważam, że dobrze rokuje. Byłam smarkulą, gdy zauważyłam ją w "Azylu". Po kilku latach w "Posłańcach". Od tego czasu sięgam często po filmy z nią i osobiście bardzo lubię sposób jej gry, sposób bycia bohaterek, które gra. Szkoda tylko, że komercyjny "Zmierzch" w jakiś dziwny sposób i ją rozsławił, jednocześnie jakoby przekreślając jej karierę :/

Ling1983

to polecam the runaways!! mysle ze do tego filmu wpsaowala sie swietnie!

guga_buzka

Tak, tak! Widziałam :) Oglądałam później wywiad z Joan, gdzie ją za tę rolę chwaliła :)

użytkownik usunięty
Ling1983

Ja również uwielbiam Kris, ale rzeczywiście potrzebuje jeszcze trochę czasu i innych ról, żeby jej warsztat aktorski się poprawił. Co nie zmienia faktu, że w filmach, takich jak: The Runaways, Welcome to the Rileys, Speak, Panic Room nie była dobra. Jak dla mnie - jej najlepsze role. Tak jak przedstawił to Syriuszfalcon - jeszcze wszystko co najlepsze przed nią.

syriuszfalcon

Popieram w filmach bardzo starannie sie przygotowuje widac to bylo w dalszych czesciach Sagi