I w filmie o wampirach chodzi z otwartą japą. Rozumiem, że bobry są pod ochroną, jednak czy naprawdę warto wrzucać je do filmu o niczym? To dyskryminuje te biedne zwierzątka. Pamiętam ją dobrze z reklamy pasty do zębów.
Mam! Gdy bella chodziła z kumpelami na papierosa zawsze wkurzała się, że musi trzymać szlugę w rękach. Dlatego między zębami zrobiła sobie prz-erwę.... Teraz może wkładać tam szlugi ale też drobne. np na wózek w tesco.
Stewart nie ma szpary między zębami, coś Ci się pokręciło kolego. Madonna ma szparę, blondyna z True Blood ma szparę, ale Stewartówna - nie.
Że tak sobie ziewnę...
Było
Pisałeś
Te same teksty
Wymyśl coś nowego, bądź kreatywny...
skt84 - przestań spamować.Nie masz nic lepszego do roboty? Zobacz lepiej jak ty wyglądasz, bo najlepiej nie jest.
Heh bobry. Waszych fotek w ogóle nie ma albo dajecie fałszywki. Mogę wyglądać jak bóbr ale nie idę z tym do telewizji, a skoro wy się chowacie to albo nie stać was na aparacik albo macie tak szpetne gęby, że bella to piękność. Dlatego dajecie takie wysokie noty. Śmiać się nie mogę ale na pewno ci co się śmieją to zoofile.
No zapłon ma kolega wyśmienity...prawie dwa miesiące na wymyślenie kilku zdań...
Co do zdjęć...może nie idziesz z tym do telewizji ale dodając swoje zdjęcie w necie upubliczniasz swój wizerunek i siebie, więc nie dziw się, że może on zostać skomentowany/skrytykowany. Nie każdy ma ochotę pokazywać się na prawo i lewo, dodawać swoje zdjęcie, jak chcę żeby ktoś mnie znał i wiedział jak wyglądam to mu na to pozwalam, ale nie tyczy się to tysięcy userów na FW, wybacz... skoro ty chcesz, to twoja sprawa.
Nie każdy swoje życie marnuje przesiadując na forum Kristen no life-ie :p Po za tym kto powiedział że to ja jestem na tej focie.
"Do TVN-u do TVN-u!" http://www.youtube.com/watch?v=L9N91CH-4ZY
A, maj dir. Wcześniej miałeś swoje zdjęcie na jakimś polu jak sobie słitaśnie pstrykałeś z ręki;)
słitaśne to wy macie na swoich durnych portalach oczywiście photoshop obowiązkowo :p . Założę się że pewnie są tam konta o bobrzycy i spółce... Giń diable :p
Aaaa, czyli, że jeszcze fotoszopem sobie pryszcze wyciskasz? Łaaał, good to know. A teraz słitaśny fanie Edłorda Kulena, odejdź
Facet myśli, że jest zabawny, nie kpijcie z niego, niech sobie podwyższy swoje żałosne ego..
Swoją drogą fajne zdjęcie masz w avatarze z lekko rozchyloną japą, wzorujesz się na Kristen ? ;)
a jednak się mylisz, ale to nic nie da ale fajnie by było bez tej bobrzycy, co bobrzyca ma z otwartom buzią wspólnego?
gdzie Ty się wychowałeś dzieciaku , że masz takie lipne pojęcie o filmie .
"może nie jestem piękny ale nie ide z tym do telewizji " a w jakim Ty żyjesz kraju, że wystarczy iść do telewizji żeby Cię wrzucili do filmu ?
a po drugie "ona arcydzieła z tego filmu nie zrobiła" z tego co mi wiadomo to Kristien grała tam role, nie była ani reżyserem ani scenarzystą więc po ch*j piszesz takie głupoty ?!
i wybacz, ale reszty Twoich marnych wypocin nawet nie chce mi się czytać, zajmij się nauką albo czymś kreatywnym bo nie daj Bog, skończysz jak jakiś ... bóbr ... i co wtedy zrobisz biedaku.
see u. peace & love.
Ma taką urodę i tyle, A otwarte usta są wynikiem problemu z przegrodą nosową.
Poza tym, co ma to do tego jak ona gra?
właśnie -.- a w ogole jezeli czytales ksiazke to powinienes wiedziec ze w sadze akurat tak zachowywala się bella c: wiecznie zdziwiony wyraz twarzy i wgl c:
Czyli zagrała kiepską postać, w kiepskim filmie z kiepskiej książki. To czyni z niej kiepską aktorkę bo dzieła z tego filmu nie zrobiła
ja czytałam i nie pamiętam tegio, że miała ciągle otwartą buzię, chociaż było kilka razy, że ma rozdziawioną buzię, a jak zdałą sobie sz tego sprawę to ją zamykała tak to szło
Jakby taka Kristen stanęła przed tym cwaniaczkiem to by w gacie narobił ze strachu, a jeszcze jakby coś od niego chciała to by nie mógł w stanie wymówić słowa bóbr..jak przyjdzie co do czego to inaczej by śpiewali, szkoda słów na załosnych sztywniaków
najłatwiej obrazac...i to wtedy gdy wiadomo ze tego nie przeczyta czy nie usłyszy, bo tak naprawde to faktycznie nawet by słowa nie wydusił, a zreszta zapewne przeszłaby nie zwracając uwagi na 'bobra'
ale raczej z toba się nie zgodze choć skt84 ten bóbr był trochę obraźliwy, wuystarczyło napisać, ze ma głupi i ciagle tan sam wyraz twarzy i przygryza warcę co 5 min
zeby nie było, jakoś po mojej wypowiedzi raczej tego nie widać, ale podoba mi się jak gra kris
hehe dobre `andreww24`
boshe! no w zasadzie nie grałą najgorzej. Nie wiem czemu napisałam, że mi się podoba jak graął, ta jej mina czasem była wkurzająca ale oglądałam z nią inne filmy to raczej nie pamiętam, aby miała taka mine jak w zmierzchu. Czyli: podoba mi sie nawet jak gra, tylko w Zmierzchu troche mniej, zresztą cały Zmierzch raczej nie nalezy do dobrych filmów
Oglądałeś straszny film? Pamiętasz co miał w głowie ten koleś co non stop zioło palił?
Rzeczywiście, masz dużo w głowie...
Nie. Wiesz ty masz jaką manię na punkcie bobrów. Czyżbyś miał problem z owłosieniem? Koledzy się z Ciebie śmiali, bo myśleli, że golisz nogi?;>
Poza tym... I KTO TO MÓWI? Siedzisz od roku na forum Kristen Stewart, zobaczyłeś bobra w reklamie i świat by się zawalił gdybyś nie napisał czegoś złośliwego
taaaa.. Zaraz. Ty chyba przesiadujesz cały czas na tym forum. Bo ja jestem na tyle obrotny by być wrednym na innych forach. Zwłaszcza jeśli ktoś fanatycznie lubi filmy typu zmierzch i przed premierą daje im 10.
No raczej mało wiesz o trollowaniu. Siedzisz tylko tutaj a to tylko świadczy o tym że jesteś ograniczony nic więcej.