Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Wypowiadają się tutaj same zazdrosne babsztyle!!! To piękna, świetna aktorka, a Wy plujecie jadem i mieszacie ją z błotem, bo poszczęściło jej się lizać z Pattinsonkiem hihihih. Zakompleksione baby, ech!!!!!!!

użytkownik usunięty
Pep_filmweb

ja jestem "chłopem" i tez myślę, że jest beznadziejną aktorką. nie zazdroszczę jej lizania z Pattisonem
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/USDA_petit_pan_squash.jpg

Pep_filmweb

Piękna? No może, mi się nie podoba, no ale sprawa gustu
Utalentowana? Za grosz talentu, może "Zmierzch" nie dał jej się wykazać, ale... strasznie nudzi...

nowotworek123

Jeśli po jednym filmie który z nią obejszałeś/aś piszesz że "za grosz talentu" to nie oceniaj albo obejrzyj inne filmy w których grała... W "Zmierzchu" dostała taką role więc zagrała, nie ma szału ale np. w "The Runaways" super zagrała moim zdaniem.

jadwigajarocka

No może, ale w "Zmierzchu" części 1 i 2 była słaba, tak więc oceniam po tym co widziałem

jadwigajarocka

polecam "The Runaways" poznacie Kristen z innej strony :) i przekonacie się że potrafi grać :)

NieChceWiecej

Obejrzałam i zdania nie zmieniłam.Uczepiliście się tej roli,bo zagrała Joan Jett.Tematyka filmu nie uczyni z niej dobrej aktorki.Mogłaby zagrać w Lektorze,Pięknym umyśle a i tak jej gra byłaby niezmienna.

Pep_filmweb

taaaak, zazdroszczę jej ciągle rozdziawionych ust i ciągle tej samej twarzy. <ok>

Pep_filmweb

"babsztylu" żal mi ciebie.Nie masz co robić w domu :)

victrish

Jak widać nie ma:P. Ja tam jej nie zazdroszczę drewniana mina,
drewniane ruchu, brak talentu owszem widziałam inne filmy z jej udziałem ale jak dla mnie jej twarz jest pusta jak czaszki polskich polityków

sentia

W każdym filmie gra tak samo. Nie wykazuje żadnego talentu. Tyle.

Pep_filmweb

Pep_filmweb, meliski??????

Pep_filmweb

Weź się lepiej za naukę,bo niedługo masz egzaminy gimnazjalne.

Pep_filmweb

to jakaś prowokacja...