Wypowiadają się tutaj same zazdrosne babsztyle!!! To piękna, świetna aktorka, a Wy plujecie jadem i mieszacie ją z błotem, bo poszczęściło jej się lizać z Pattinsonkiem hihihih. Zakompleksione baby, ech!!!!!!!
ja jestem "chłopem" i tez myślę, że jest beznadziejną aktorką. nie zazdroszczę jej lizania z Pattisonem
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/USDA_petit_pan_squash.jpg
Piękna? No może, mi się nie podoba, no ale sprawa gustu
Utalentowana? Za grosz talentu, może "Zmierzch" nie dał jej się wykazać, ale... strasznie nudzi...
Jeśli po jednym filmie który z nią obejszałeś/aś piszesz że "za grosz talentu" to nie oceniaj albo obejrzyj inne filmy w których grała... W "Zmierzchu" dostała taką role więc zagrała, nie ma szału ale np. w "The Runaways" super zagrała moim zdaniem.
Obejrzałam i zdania nie zmieniłam.Uczepiliście się tej roli,bo zagrała Joan Jett.Tematyka filmu nie uczyni z niej dobrej aktorki.Mogłaby zagrać w Lektorze,Pięknym umyśle a i tak jej gra byłaby niezmienna.
Jak widać nie ma:P. Ja tam jej nie zazdroszczę drewniana mina,
drewniane ruchu, brak talentu owszem widziałam inne filmy z jej udziałem ale jak dla mnie jej twarz jest pusta jak czaszki polskich polityków