Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

fota

użytkownik usunięty

o, zamknęła buzie na tym zdjęciu.

użytkownik usunięty

o, kolejna żałosna i nudna gadka o jej ustach.

oh really ?
gratuluje spostrzegawczosci ; )

użytkownik usunięty
damn_oldschool

nie ma to jak gadanie w kółko o tym samym :/

Taaaaak uwielbiamy ten temat...Szkoda, że nie tylko Kristen czasem tę buzie ZAMYKA, echhh;/

keshia21

Jeżeli chodzi o film zmierzch to widziałam screeny i Na trzech z nich ma zamknięte usta.

użytkownik usunięty
Asma

Dokładnie... powoli zaczynam się uodparniać na docinki na temat "otwrtej buzi Kristen", ale przychodzi mi to z trudem. Mam nadzieję, że keidyś minie moda an głupie gadanie o jej ustach.

hehehe owszem zamkneła i większość Zmierzchu miała otwartą ale co z tego może tak sobie reżyser życzył itp itd a może taka jej natura nie widze w tym nic złego!!!

Tak, jak w wielu filmach w których grała. Zamiast prażyć dupę przed zmierzchem, żeby potem leczyć kompleksy na filmwebie, włącz sobie inny jej film jak Azyl, Ucieczka w milczenie czy The Cake Eaters. Ktoś rzucił, że ma otwarte usta i nagle wszyscy wielcy krytycy filmowi uznają ją za miernotę.

użytkownik usunięty

Przed Zmierzchem nie było tu żadnych takich komentarzy, wręcz ją chwalono... ale poszli wielcy krytycy do kina na Zmierzch i teraz wiecznie narzekają zamiast popatrzeć na siebie. Nikt idealny nie jest, ale lepiej krytykować innych.