Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

http://celebrudy.blogspot.com/2009/01/kristen-stewart-i-jej-ciagoty-do.html

Effy

ej słabo!!! mam nadzieje, że nie zagra z vincentem gallo, bo już się nigdy nie domyje!

Effy

Nie macie w życiu większych problemów, nie?
lowlife

Effy

Taak, to naprawdę straszne.
Myślę, że autor w rzeczywistości chce, żeby zagrała u jego boku. ^^

Effy

hihi ja myślę, że toj est śmieszne, a wy jesteście trochę sztywni.. polecam narkotyki albo chociaż spółkowanie

pattinsonka

Wiem, mój diler chwilowo wyjechał... O co chodzi ze spółkowaniem?

Effy

spółkowanie to jak robale to robia! i ja popieram pattinsonke TO JEST SMEISZNE!

Effy

Ah, dobrze. Widocznie mam spaczone poczucie humoru x]

Effy

taka ładna dziewczyna z takimi brudasami nooo

Effy

Wow, wyjątkowo należy wierzyć takim stronom. A zresztą to jest jej życie i niech się wiąże z kim chce, to jej sprawa.

Effy

nie masz większych problemów?
Peace&Love ;)

Effy

poziom użytkownika adekwatny do strony, z której czerpie swoje wiadomości...

xtomixx

"Typy Celebrudów to Joaquin Phoenix i Vincent Gallo, chłopaki, z którymi nie wytrzymałoby się w jednym autobusie."

Taa mają rację, bo chyba autorzy artykułu zesraliby się w gacie na ich widok w tym samym autobusie.

Poziom tego artykułu jest na tyle żenujący, że wystarczą same obrazki by to ocenić. Takie wyciąganie brudów to... ach. Brak słów.

Kristen jest w moim mniemaniu dziewczyną marzeń, jest do tego w złotym wieku, ciągle pięknieje i na dodatek pojawia się w świetnych filmach, i to z różnych gatunków! Familijny, sf, dramat, thriller... Po prostu cud. A to z kim się umawia mnie już mniej obchodzi - jej wybór. Może kiedyś... marzyć nikt nie zabroni... będąc w USA się ją zobaczy na żywo... przywita, poprosi o autograf. :D I to będzie szczyt osiągnięć dla takich jak ja i reszty wielbicieli, a dla autorów takowych artykułów zostanie tylko czas na opisanie tego.

Effy

yyyy... ten po lewej z dłuzszymi włosami to jej chłopak? Wygląda jak by miał z 14 lat. A w ogole ona pali trawkę?!!! Nieźle...

Zuzanna3339

Ale się podjarałaś co? Suty Ci się z wrażenia skręciły? ;d

freepick

więcej kultury.

Effy

Avanger czy jak ci tam ,stul pysk za przeproszeniem jak masz zamiar obrażać użytkowników i wyjdź stąd;{

Zuzanna3339

Z Twojego towarzystwa wyjść? Z chęcią, aczkolwiek śmieszą mnie podobni Twojemu poziomowi ludzie.

freepick

hmmm. Lubi brud... Autor tego artykułu chciał chyba zwrócic na siebie uwagę i wykorzystał biedna Kris, która jest teraz na topie;)) w sumie nie ma sie czym przejmować;)) Kris nawet nie wie o jego istnieniu;)) i na pewno nie zwróciło by to jej uwagi;)) pewnie miałaby to w dupie;)) i nie kłócic się!!

Effy

a skąd możesz wiedzieć jaki jest mój poziom i w sumie czego ty się człowieku mnie czepiasz? Co ja takiego powiedziałam, że się dowaliłeś? A zresztą nie odpowiadaj bo nie chce mi się czytać twoich kretyńskich komentarzy.

Zuzanna3339

A patrz, zrobię na złość i odpowiem.
Tu cytat: Avanger czy jak ci tam ,stul pysk za przeproszeniem. Koniec cytatu. Masz już odpowiedź na pierwsze pytanie, a przy tym i na drugie.
Poziom niezbyt odbiegający od rozochoconej głupiutkiej nastolatki, inaczej mówiąc: brak w konsekwencji Twoich wypowiedzi inteligentnej formy życia.

freepick

Mój apel został pominięty!;(((

użytkownik usunięty
Effy

jak na mój gust to nie warto wierzyć takim stronom, które piszą byle co, aby tylko zromic szum w necie.

Sama słyszałam o grze Kristen w 'zmierzchu' różne komentarze. To jest głównie kwestia gustu, co się komu podoba, a co nie. Mi się podobała jej gra, wypadła jak na mój gust bardzo realistycznie i fakt przypominała mi Bellę z książki. Czytając natomiast negatywne wypowiedzi na jej temat staram się uszanować zdanie innych ludzi, ale czasami niektóre są tak absurdalne i głupie, że odnoszę wrażenie, iż niektóe panny po prostu zazdroszczą jej tego, że grała obok pattinsona i dają jakoś ujście swoim emocjom w taki sposób.

jakim takim stronom? celebrudy sa super!!!