aktorką, bo: obejrzyjcie kilka filmów, sesji zdjęciowych z jej udziałem - WSZĘDZIE wygląda tak samo, a mianowicie: rozchylone usta i obłęd w oczach. to wygląda jakby miała ciężki niedorozwój, albo najadła się halucynek. jej twarz jest bez wyrazu i mało plastyczna, żadno kiedy zdarza jej się chociażby unieść brwi. jej mimika i intonacja są całkowicie wyprane z emocji. co za durnie, nieznający prawdziwych aktórów, nazywają ją 'najlepszą aktorką młodego pokolenia'?!
osobą, bo: ilekroć oglądam wywiad z nią, jest zawsze oschła i zimna, niedostępna, opryskliwa i przemądrzała. szczerze współczuję dziennikarzom rozmawiającym z nią.
No wiesz nie do wszystkich mam tak negatywne nastawienie..
Jej po prostu nie lubię, wy się nią zachwycacie a tak naprawdę nikt z was nie może stwierdzić ze ją zna, ja tak samo..
Ja jej nie lubię tak samo ktoś może nie lubić tych ludzi których ja lubię
tak już w życiu jest ..
plus dla niej za to, że jest chętna do współpracy i nie boji się wyzwań. Ścięcie włosów nie było dla niej przeszkodą, choć ją to oszpeciło. Jak widać trzyma się dziewczyna. Jej rola Jon Jett będzie skrupulatnie przez krytków prześwietlona, również przeze mnie. Ile aktorów jest wstane poświęcić swoje walory dla filmu ? to jest wyzwanie.
Dziewczyna już nie raz porywa się na glęboką wodę... nie bez powodu.
Nie wiem jaką jest osobą i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Ale jako aktorka nie podoba mi się. To, że ma cały czas otwartą buzię, to według mnie pestka w stosunku do tego, jakie robi miny. Nawet w momencie kiedy powinna grać szczęśliwą wygląda jakby bardzo cierpiała. Poza tym bardzo irytuje mnie to, że strasznie "trzepie" głową (nie wiem jak to określić inaczej, sorry ) kiedy gra zdegustowaną, zaskoczoną (itd.). Ale może jest to wynikiem właśnie tego, że nie potrafi wyrazić emocji przy pomocy mimiki. Mimo tego czekam z cierpliwością na "Księżyc w nowiu" i liczę na to, że Kristen pokaże coś nowego, choć szczerze mówiąc zaczynam mieć wątpliwości. Poza tym zgadzam się z osobą na tym forum ( nie pamiętam kto to był, a nie chce mi się drugi raz sprawdzać), że aktorzy grający postacie drugoplanowe wniosły do filmu więcej niż Kristen. Właściwie w przeciwieństwie do większości fanów sagi Pani Meyer, ja przeczytałam książki dopiero po obejrzeniu filmu. O ile zawsze w takim przypadku śledząc losy głównego bohatera ( w tym wypadku, głównej bohaterki)i próbując sobie wyobrazić jego wygląd utożsamiam go z aktorem grającym daną postać, o tyle w przypadku "Zmierzchu" nie byłam w stanie tego zrobić- to dowód na to, że przynajmniej w mojej opinii Kristen nie pasuje do roli Belli. Na koniec mam pytanie do fanów sagi- nie macie wrażenia, że "Księżyc w nowiu" będzie strasznie naciągany, wręcz powiedziałabym nudny???? Bo ja niestety oglądając zwiastun takie właśnie odniosłam wrażenie :( A szkoda!!!
Po części się z Tobą zgadzam, np. jeśli chodzi o to "trzepanie głową"... Była taka scena w 'Zmierzchu', gdzie Kristen leżała w szpitalu, a Edward chciał niby odejść. I ona zaczęła to "Nie, nie" i wtedy tak trzepała ;) A co do Twojego końcowego pytania... Myślę, że nowy reżyser się postara. Ale to prawda, że bardziej wyczekuję postaci drugoplanowych (Jacob, Volturi) niż samej Belli.
Po pierwsze to chce mi się rzygać jak patrze na twój nick, imię i film na widok i dźwięk których w moim brzuchu robi się tornado!;(((To daje mi tylko do zrozumienia że jestes jedna z tych nastolatek, fanek wannabe które nie widzą nic prócz Pattinsona, Stewart i Zmierzchu. Jeśli się myle to sory, ale twój nick mówi zbyt dużo;p:))) Powiedzmy sobie szczerze i bez żartów ona jest słabą aktorką! I jak na razie nie widać by jakieś postępy robiła.
A jaki miałam sobie, przepraszam, dać nick? Latryna? Dałam taki a nie inny, bo "agnieszka" było zajęte. Proste.
Zdziwię Cię, oprócz Zmierzchu i jego obsady lubię wiele innych filmów i aktorów.
Może wg. Ciebie jest słaba ale nikt nie ma prawa jej oceniać jako osoby bo gówno o niej wiemy, oprócz jakże wiarygodnych informacji na jej temat, ktorymi karmią nas żałosne portale typu pudelek czy kozaczek...
Okey, gusta są różne, a jak wiadomo o nich się nie dyskutuje. Jednym się może nie podobać, innym nie.
Ja osobiście bardzo ją lubię jako aktorkę, nie mówię tylko o Zmierzchu, bo nie można oceniać aktorów po jednym filmie. Ale widziałam większość filmów z jej udziałem i moim zdaniem nie da się nie zauważyć jej talentu do gry i ogromnego potencjału, który posiada. Na razie jest jeszcze młoda, ale widać, że wraz z każdą rolą się rozwija, i już teraz gra u boku wielu wspaniałych aktorów i gra bardzo dojrzale jak na swój młody wiek. (spójrzcie choćby na Vanessę Hudgens: starsza od niej, a aktorka z niej taka, jak...)\
Także jako osoba bardzo mi się podoba. Jest skromna, nie afiszuje się sobą, nie robi wokół siebie skandali, nie wykorzystuje szumu, który się wokół niej zrobił.
Ale dziewczyny! To jest temat o aktorce, a wy tu się kłócicie i obrażacie swoje nicki i avatary, więc coś jest chyba nie halo!
a kto to jest Lataryna, nie znam takigo nicku ale ciekawy nawet.
Troll ale ja przecież nikogo nie obrażam jestem daleko od tego! To że powiedziałam o jej nicku to nie znaczy że ją obrażam, przecież jej nie znam. A swoje zdanie mam prawo wypowiedzieć, uważam że takie nicki mają pyschofani. Relax, take it easy;p:)
wysokotoksycznej nie pasuje że Kristen ma rozchylone usta i przy tym nie wyraża żadnych emocji?otóż błąd moja droga.to naprawdę dobra aktorka i gdyby nie potrafiła niczego zagrać to nikt by jej nie angażował do tak wielu filmów a zwłaszcza do "zmierzchu".i jakim cudem możesz wiedzieć że jest beznadziejną osobą, znasz ją czy co?bo jak jej nie znasz, a to jest pewne, to lepiej nie pisz takich głupot i nie zawracaj innym głowy obrażaniem aktorów
To że biorą ją do filmów nie oznacza że jest dobrą aktorką. Emma Robert też nią nie jest a dzięki tatusiowi i tacie gra sobie w filmach, podobnie jest z Kristen, ponadto Kristen będą brać do filmów aby podciągnąć oglądalność własnie w śród nastolatek, dzięki zmierzchowi dużo osób ją poznało i jak większość z was polubiło. Więc opłaca się ona w filmach i tyle. I nie mylcie pojęć Marketingu a talentu. Co nie twierdzę że jest tak napewno.
Ja również jej niecierpie. Ma jedną mine w porywach dwie ;) gra jak by jej ktoś kij w cztery litery wsadził- czyt. sztywna ;) Ogólnie marna z niej aktoreczka !
zgadzam się w pełni z założycielką tematu.
dokładnie opisałaś moje odczucia na temat tej 'świetnej aktorki'.
'zgadzam się w pełni z założycielką tematu.'\
A wiec na jakiej podstawie uwazasz, ze jest beznadziejna osoba, hmm?
Gowno o niej wiesz (wiecie) a wypowiadacie sie o niej, jakbyscie z nia co najmniej chodzili do szkoly...
p.s. jestem na wakacjach, nie ma tu polskich znakow.
podejrzewam, że większość osób wypowiada się na tematy jej gry aktorskiej, niż jako Kristen Stewart- osobie prywatnej.
Jako aktorki jej nie lubie osobiście ;)
Dobrze wiesz, ze mam racje. Nikt z nas nie ma prawa sie o niej wypowiadac jako o osobie, bo po prostu jej nie znamy -.-'
po prostu przeczytaj (kilka razy) mój post, uruchom mózg, to może zrozumiesz mój post.. to jest łatwe, serio serio :]
Ale się próbujesz robić na lansiarę... Aż żal dupę ściska. Pisz sobie dalej, nie mam zamiaru odpowiadać już na twoje nic nie wnoszące do tematu i żałosne jak i ty posty.
Za to ty, jak mniemam wiesz o niej wszystko, tak? Każdy ma prawo do własnej opinii. Kristen jest osobą publiczną, jej zachowania obserwują miliony ludzi, a ona zadziera nosa. Być może uważa się za lepszą od innych, bo jest mierną aktorzyną? Kto wie.. Właśnie dlatego nie uważam, żeby była 'fajna'.
Po prostu:
a) nie jesteś wyznawcą Kristen Stewart <bezradny>
b) nie masz jej w avatarze :]
BTW zgadzam się, to osoba publiczna, wiec każdy może zlinczować ją tyle, ile mu się podoba. Nikt z was jej nie poznał, nie wie o niej więcej niż mogłaby dowiedzieć się reszta świata (wywiadzik z bravogirl, portalu plotkarskiego, czy fansite'a).
ekhm... mam dokładnie to samo pytanie co poprzedniczka. Dziewczyny znowu schodzicie na swoje nicki/avatary
Jak już nie macie o czym, napisać w temacie to w ogóle w nim nie piszcie...
ale przecież to żałosne a poniekąd zabawne że ludzie mają totalną obsesję. W awatarze zdjęcie zmierzchu, w nicku to samo, piszą cały czas jaka to Kristen czy Pattinson są boscy. Ludzie trochę luzu. Jesteście ich fanami ok, ale BEZ przesady!
jako osoba jest zajebista bo słucha AC/DC, the Rolling Stones itp.
nie to co Pattinson i jego śmieszna fascynacja Lady Gagą. ;)
widać zę w tym świecie ludzie nie rozumieją ludzi z chorobą zwaną CIS (cynizm-ironia-sarkazm) ;(
idę się pociąć. ;(
Latryna, no więc tak. Nie wychwalam tych aktorów pod niebiosa, po prostu bardzo ich lubię i mam do tego prawo. Wypowiadam się o nich pozytywnie, ponieważ - jakby to określić - 'są tego warci', 'należy im się'. A ty oczywiście uważasz, że zakładanie dziesięciu tematów przez wysokotokstyczną na temat tego, jacy oni są beznadziejni to nie jest przesada tak?
Domish jeżeli to była ironia to wybacz, ale przez internet trundno jest to odczytać:)
Diana wystarczy że ty dzieciaku myślisz, nie pisz tak więcej do ludzi bo nit cię nie prosi o to.
A ty oczywiście uważasz, że zakładanie dziesięciu tematów przez wysokotokstyczną na temat tego, jacy oni są beznadziejni to nie jest przesada tak?
Ch.j rozumiem z tego zdania ale się domyślam. Też uważam że zakładanie kilkaset tematów o tym że są zajebiści i że są do dupy jest bezsensowne ale na to nic nie poradzimy. Podziękuj swoim koleżanką, równieśniczkom
ja bede niestety ta osoba ktora ja lubi :).dzieki tej prostej twarzy nie wyrazajacej emocji,swietnie nadaje sie na modelke(bo one takie zazwyczaj sa).a w filmach umie pokazac emocje.napewno nie jest jeszcze SUPER,MEGA aktorka bo ma dopero 19 lat..i jak na swoj wiek zagrala w wielu powaznych (choc nie tylko) filmach,i JAK NA SWOJ MLODY WIEK, swietnie zagrala.nie sadze,aby byla nieprzyjemna.moim zdaniem jest po prostu skromna i niesmiala i w dupie ma ten caly showbiz,koncentruje sie na pracy a nie na fleszach,i dlatego byc moze wywiady tak ja stresuja...bedzie grala w coraz lepszych filmach,i bedzie nienawidzona przez wielu-dlatego ze nie jest slodka lalunia,ktorej seks tasmy mozna obejrzec w necie.jest zwykla dziewczyna na luzie,a przy tym bardzo utalentowana.
P.S. brwi unosi bardzo czesto :),i przepraszam jesli urazilam kogos swoim optymizmem co do Kristen,ale wyrazilam tylko swoja opinie.
pozdrawiam.
bardzo dojrzała wypowiedź, muszę przyznać i tak trzymać.
Ja niestety jej nie lubię, i nie polubię, no ale cóż każdy ma inne zdanie na ten temat, pozdro:)
Claire Dannes, Natalie Portman, Kristen Dunst - też zaczynały jako dzieciaki, ale ich role są znacząco różne, a do tego filmy w jakich grały były.. hmm.. lepsze?
dla porównania inne obecne młode aktorki: Ellen Paige i Dakota Fanning
Nie rozumiem, co chcesz udowodnic tym wpisem..?
Ta dziewczyna wyrazila swoją opinię, a ty chcesz ja teraz 'nawrócic'? o_O
A ja zaważyłam że dla Ciebie żadne post nie jest godny uwagi, nic nie wnosi do tematu i jest "żałosny jak jego autor" tylko dlatego że nie sika w majtki jak widzi Krsitenke w Tłajlajcie i uważa że jest aktorką dość do dupy jeżeli można tak łagodnie to ująć. Więc Ty też rozluźnij pośladki i daj na wstrzymanie z tym swoim - żal mi Ciebie. Bo to jest dopiero żenujące jak nasza-klasa.
wysokotokstyczna przezywa kryzys osobowości.
Uzalezniona, nie chce mi się wypowiadac na ten temat, bo gdybyś przeczytała cały to byś tego nie pisała.
ahoj.