aktorką, bo: obejrzyjcie kilka filmów, sesji zdjęciowych z jej udziałem - WSZĘDZIE wygląda tak samo, a mianowicie: rozchylone usta i obłęd w oczach. to wygląda jakby miała ciężki niedorozwój, albo najadła się halucynek. jej twarz jest bez wyrazu i mało plastyczna, żadno kiedy zdarza jej się chociażby unieść brwi. jej mimika i intonacja są całkowicie wyprane z emocji. co za durnie, nieznający prawdziwych aktórów, nazywają ją 'najlepszą aktorką młodego pokolenia'?!
osobą, bo: ilekroć oglądam wywiad z nią, jest zawsze oschła i zimna, niedostępna, opryskliwa i przemądrzała. szczerze współczuję dziennikarzom rozmawiającym z nią.
i to jeszcze z czasów jak Batmanowa się tu wypowiadała, w sumie smutno tu bez niej wtedy przynajmniej coś się działo ;)
Eee. Pamiętam jeszcze taką jedną madeinjapan, iloveit i czekoladoweserce... Razem tworzyły fajną, jedną i tą samą osobę - Natalię.
Serce me płacze. Lubiłam się z panną kłócić :)
A tak gdzieś niedawno się wypowiadała, ale jakoś kolegi Adriana( jeśli dobrze pamiętam) nie widać, on bardziej na forum Megan przebywał, ale tam też jakoś cisza
Hmmm. No Adrian nie ma teraz za bardzo czasu by przebywać na fw... Aczkolwiek kontakt utrzymujemy. Podobnie z Dante (nie wiem czy go kojarzysz?)
No fajny, zabawny człek..
Widzę, że Zmierzch już umarł. gdzie się podziały te posty co pół sekundy :D
no wiecie a ja to co tak zapomniec o sonne:-) a no racja byly dobre czasy heh najlepsza batmanowa 3 in 1 bylo sie z kogo posmiac no ale zycie sie toczy dalej heh a brak czasu doskwiera