Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

aktorką, bo: obejrzyjcie kilka filmów, sesji zdjęciowych z jej udziałem - WSZĘDZIE wygląda tak samo, a mianowicie: rozchylone usta i obłęd w oczach. to wygląda jakby miała ciężki niedorozwój, albo najadła się halucynek. jej twarz jest bez wyrazu i mało plastyczna, żadno kiedy zdarza jej się chociażby unieść brwi. jej mimika i intonacja są całkowicie wyprane z emocji. co za durnie, nieznający prawdziwych aktórów, nazywają ją 'najlepszą aktorką młodego pokolenia'?!
osobą, bo: ilekroć oglądam wywiad z nią, jest zawsze oschła i zimna, niedostępna, opryskliwa i przemądrzała. szczerze współczuję dziennikarzom rozmawiającym z nią.

platyna_2

i to jeszcze z czasów jak Batmanowa się tu wypowiadała, w sumie smutno tu bez niej wtedy przynajmniej coś się działo ;)

gabi123

Eee. Pamiętam jeszcze taką jedną madeinjapan, iloveit i czekoladoweserce... Razem tworzyły fajną, jedną i tą samą osobę - Natalię.
Serce me płacze. Lubiłam się z panną kłócić :)

platyna_2

No tak to wszystkie jej wcielenia, wesoło było:)

gabi123

Ja Cię gabi pamiętam nawet;] Wtedy miałam inny nick... asiek890 :P

platyna_2

ja też Ciebie pamiętam, wiedziałam że to Ty po fajnych wypowiedziach:)

gabi123

:) A widzisz. Wiem, że keshia też tu gdzieś czuwa i od czasu do czasu się pojawi :)

platyna_2

A tak gdzieś niedawno się wypowiadała, ale jakoś kolegi Adriana( jeśli dobrze pamiętam) nie widać, on bardziej na forum Megan przebywał, ale tam też jakoś cisza

gabi123

Hmmm. No Adrian nie ma teraz za bardzo czasu by przebywać na fw... Aczkolwiek kontakt utrzymujemy. Podobnie z Dante (nie wiem czy go kojarzysz?)

platyna_2

fajnie że masz z nim kontakt :) fajny z niego gość,a Dante też kojarzę

gabi123

No fajny, zabawny człek..
Widzę, że Zmierzch już umarł. gdzie się podziały te posty co pół sekundy :D

platyna_2

właśnie nudno tu kiedyś było weselej, jakby tak wróciła batmanowa to może byłoby ciekawie

gabi123

no wiecie a ja to co tak zapomniec o sonne:-) a no racja byly dobre czasy heh najlepsza batmanowa 3 in 1 bylo sie z kogo posmiac no ale zycie sie toczy dalej heh a brak czasu doskwiera

sonnenEW

Pamiętamy co by nie:) i Camilla też była, ale ostatnio jej nie widać

gabi123

Na gadulcu Camilla jednak często przesiaduje :) Może po prostu zapomniała o filmwebowej rodzince...

platyna_2

no ja mysle heh camille tez pamietam kurde cos sie rodzinka rozsypala trzeba troche ja pozbierac do kupy:-)