Lake Bell

Lake Caroline Siegel Bell

6,9
3 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lake Bell

Co to do diabła jest za laska? Jak oglądam film chcę w nim zobaczyć ładnych ludzi, którzy mają fajne życie, a nie laskę, która ma tragiczną twarz, za szerokie biodra i skrzeczący głos. Zadaniem gwiazd filmowych jest wyglądać perfekcyjnie. Nie mam ochoty chodzić do kina, żeby oglądać kogoś takiego jak ona. Ktoś powinien zakazać jej występowania w filmach

Neta

Założycielko tematu , czyli według Ciebie aktorka mało urodziwa ( brzydka ) ale bardzo utalentowana nie ma szans na stanie się filmową gwiazdą?

Darken

Tego przecież nie twierdze. Ale Lake ani nie jest ładna ani utalentowana. Bo jest naprawdę kiepską aktorką.Na przykład Judi Dench jest już stara i nie dorasta do pięt młodym gwiazdom jeśli chodzi o wygląd, ale jest tak niesamowitą aktorką, że to przestaje sie liczyć. Uwielbiam oglądać ją na ekranie:D

Klaudia999

Ona jest śliczna.Ma nietypową, ciekawą urodę.Jeżeli Klaudia 999 to dziewczyna ze zdjęcia to Lake Bell jest przy niej jak pyszne ciasteczko z wisienką obok zakalca.

Klaudia999

Jeżeli chodzi o twoje zachowanie..to masz syndrom zazdrośnicy Kate z "Nawiedzonej narzeczonej".

Klaudia999

Chyba autorka posta ma kompleksy... Masz lustro w domu? Spójrz w nie a potem komentuj innych. Zadaniem aktora przede wszystkim jest dobrze zagrać, a nie idealnie wyglądać. Nie każdy przywiązuje wagę do wyglądu. Poza tym niektórzy aktorzy i aktorki nie idą za stereotypem anorektyczka i Kena i barbie...

użytkownik usunięty
Klaudia999

rotfl.. Prezentowany poziom intelektualny piszących tu jest porażający, a w szczególności pierwszy posty autorki tematu :D Boki zrywać.

Dzięki:D Jesteś niesamowicie miły/a. I tak.Mam w domu lustro. Nawet kilka.I to całkiem niezłych. Muszę Was rozczarować, ale jak już pisałam wyżej nie mam kompleksów. Najwyraźniej Wy je jednak macie. I to chyba nie tylko na punkcie wyglądu. Pozdrawiam:D

Klaudia999

http://cm1.theinsider.com/media/0/58/83/lake-bell-gq-03.0.0.0x0.320x480.jpeg

Tyle w tym temacie.

...to było silniejsze ode mnie.

Klaudia999

Boze jedyny kim ty jestes dziewczyno zeby pisac publicznie takie rzeczy ze ktos jest brzydki nie powinnien itd... zastanow sie co piszesz takie rzeczy to "moj pamietnik" a nie tutaj ,chcesz sobie popatrzec na ladnych ludzi "" mtv" sobie wlacz tam masz tylko ladnych i ..."g" parys hilton lili tekili i ta rodzinka kashinowie czy jakos tam a Lake to aktorka jak kazda inna ,co ty myslisz ze cameron by wygladala tak jak wygalda bez tych operacji itd... Lake jest fajna dziewczyna i fajnie gra w filmach a druga sprawa jesli tak segregujesz ludzi to dowiedz sie cos o danym filmie kto gra jacy aktorzy o czym jest film gatunek za nim sie zdecydujesz zobaczyc jakis film...

Klaudia999

Człowieku, czy jesteś kimś e rodzaju hitler,ktoś kto nie pozwala żyć nie-sexbombom!!!Brak mi słów,ktoś z tak faszystowskimi poglądami powinien mieć zakaz pisania tu postów!!!!PORAŻKA!!!!Dziewczyna jest ładna, ma piękną figurę i zero skrzeczącego głosu!!!!!

Klaudia999

zgadzam się w 100% z założycielką tego tematu, w ogóle nie wiem o czym był film nawiedzona narzeczona bo przez cały czas zastanawiałam się jak taka brzydula może grać taką role. skomentowałam chyba każdą część jej ciała. i zdecydowanie NIE powinna się rozbierać w filmach. mój chłopak rzadko twierdzi że jakaś dziewczyna jest strasznie brzydka ale w tym wypadku przyznał mi całkowitą rację... moim zdaniem zepsuła film który mógł być całkiem dobrą i relaksującą widza produkcją

mardzia_beznazwy

ta dziewczyna ma sliczna figure!! a co tw chłopak miał mówic jesli twoja figura nie jest idealna lub jesli masz płaski biust i pupe-przetrzyj oczy i spójrz na lake tak własnie wyglada idealne ciało! kto go nie ma nie wie bo skąd miałby;)

Klaudia999

Nie macie się czym podniecać?

Nie podoba Ci się, to nie oglądaj z nią filmów - polecam, pomaga ;)

Klaudia999

pokaż swoją,dla mnie ta babka jest piękna a ty normalnie jej zazdrościsz

Klaudia999

moim zdaniem jest bardzo zgrabna i ma urzekającą twarz

Klaudia999

jak wychodzisz na ulice to widzisz same piękne kobiety? no właśnie. Poza tym nie mogę powiedzieć, żeby Bell była brzydka, bez przesady.

Klaudia999

Przesadzasz. Jak na żydówkę wygląda nieźle.

Klaudia999

Poziom twojej inteligencji uwłacza ludzkiego gatunku. Ja w filmie chce patrzeć na ludzi i ich historie, nie sztucznie kreowane pseudogwiazdy które nie mają nic poza wyglądem.

Klaudia999

Dziewczyno mam nadzieję, że przez te kilka lat wydoroślałaś a Twoje myślenie otworzyło się szerzej. Jak się czyta takie komentarze to aż żal się robi,że to jest napisane na poważnie i ktoś naprawdę za punkt odniesienia bierze urodę. "Ktoś powinien zakazać jej występowania w filmach"???Serio? Aż szkoda komentować- zresztą nie wiem czy byś zrozumiała....