Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Lindsay jest najseksowniejsza kobietą wg magazyny maxim. Wyprzedziła Scarlet! czy wg was jest to sprawiedliwe? dla mnie tak

tom_26

to było pozytywne zaskoczenie, bo zawsze w takich rankingach wygrywała Abla, a tu nagle Lohan najpięknieją kobietą na świecie. Chociaż mi trochę bardziej podoba się Elisha Cuthbert, to i tak uważam Linnday za jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie

tom_26

A moim skromnym zdaniem Lindsay nie powinna sie znaleźć nawet w pierwszej dziesiątce, a co dopiero na pierwszy miejscu. Jest bardzo dobrą aktorką - z tym mogę się zgodzić, ale czy najseksowniejszą kobieta świata?? - zdecydowanie NIE.

white_tiger_3

nie wiem czemu, ale na każdym kroku Lindsay jest dyskryminowana za piegi. Przecież to nie jest żadna wada. jeśli ktoś ma bliznę to nie może być seksowny albo jak ktoś jakieś znamię, i nie mówię tu wcale o sobie.

tom_26

taaa jest rownie seksowna jak nasza pierwsza dama:

http://www.pudelek.pl/artykul/3158/tirowki_lindsay_britney_bez_makijazu/

Sake_2

Może i zasługuje bo łądna jest:) a piegi nie przeszakdzaja w urodzie:)ale w mojim guście bardziej jest Hilary duff ktora zdobyła jakieś 24 miejsce i sophia bush tu ż za nia:)

Sake_2

a Ty słuchaj pudelka to wyjdziesz na ludzi tam sa totalne plotki a nie prawda:)

sara137

oszalałaś!?!? Linds jest o wiele ładniejsza od Hilary. Hilary według mnie nie jest zbyt bardzo kobieca...

iMeshQa

a dla mnie hilary jest zbyt lalkowata, czyli jest to typ lalki barbie...